MOC

23 392,00 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
19

4.4 based on 19 customer reviews

12
5
0
1
1
Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

Vhodná i pro profesionální dokumenty

FDR-AX33 11.12.2015 podle Vlastimil2

Videokameru jsem zakoupil v květnu 2015, natáčím s ní TV dokumenty. Lze ji vhodně doplnit ramenní opěrkou pro záběry z ruky a profi směrovým či klopovým mikrofonem, Bezvadná je práce s ní na kvalitním lehkém stativu. Výborné je propojení se software Play Memories Home. Pro střih záznamu ve formátu XAVC S HD používám střihový software Adobe Premiere Pro CC. Vynikající je poměr cena / výkon.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

Skvělé funkce, perfektně padne fo rukx

FDR-AX33 22.04.2018 podle Co je ti do toho

Jsem velmi spokojen, avšak umístění některých prvků by mohlo být lepší (USB)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

Zákaznická hodnocení: 19

0

Pěkný obraz

FDR-AX33 04.04.2020 podle ptacepet

Přístroj jsem zakoupil před rokem, v minulosti jsem užíval digitální kameru SONY DCR. Výborná kvalita je obrazu na zvuk je třeba více dávat pozor, časté jsou šumy.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá kamera za dobrou cenu.

FDR-AX33 03.03.2020 podle Rychtář2

Zatím funguje skvěle, uvítal bych pouze delší pásek.

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Problém při stahování záznamu.

FDR-AX33 20.11.2019 podle framil

Nutné stahovat záznamy do PC přes PlayMemories Home. Kamera delší záznamy jak 17min.13 sec. a 6 "frejmů" dělí do bloků. V případě stahování do PC přímo ze záznamové karty pak na konci bloku chybí zvukový záznam v délce 13,5 "frejmu" (dílku).

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

2

0

Skvělé funkce

FDR-AX33 02.06.2019 podle Jarda K

Kameru jsem koupil před 14 dny a jsem s ní velmi spokojen

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Perfektní obraz

FDR-AX33 16.05.2019 podle galapetr53

Snadné ovládání,výborné zážitky.Rychlá práce s kamerou.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Mazlík

FDR-AX33 25.04.2019

Je to výborná kamera s parádní výbavou. 5-ti osá stabilizace perfektně drží obraz a při využívání 10x zoomu ani nepotřebujete stativ. Líbí se mi červená dioda zepředu kamery, která upozorňuje, že probíhá nahrávání. Manuální kroužek skvěle ovládá zoom, ostření, expozici a další. Potěší také různé filtry obrazu a vestavěné noční vidění. Kamera má i sáně na příslušenství. Zamrzí snad jen že nejde spárovat s mobilem (ovládání více kamer) a funguje jen jako dálkové ovládání. Poutko na ruku mohlo být také delší - drží jen na kousku sucháče. Jinak fajn kamera!

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Kvalita značka Sony

FDR-AX33 14.02.2019 podle Jary1

Tento produkt mám 2 dny , seznamuji se s produktem zatím jsem spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

SONY to není trik

FDR-AX33 04.01.2019 podle xaverj

Produkt jsem doposud používal jen asi měsíc, ale zatím jsem velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Pro amatéra ideál

FDR-AX33 09.07.2018 podle Mira4k

Výborná optická stabilizace a výdrž baterie, nevýhoda zpomalene záběry jsou v zoufalém rozlišení.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

1

0

Nádherný obraz

FDR-AX33 30.05.2018 podle franta01

Tento výrobek jsem zakoupil nedávno a zatím jsem s ním spokojen.Akorát ukazatel baterie by měl být jednodušeji přístupný,tak jako u dřívějších modelů.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé funkce, perfektně padne fo rukx

FDR-AX33 22.04.2018 podle Co je ti do toho

Jsem velmi spokojen, avšak umístění některých prvků by mohlo být lepší (USB)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Sony - AX33 – videokamera

FDR-AX33 19.04.2018

S produktem Sony - AX33 Handycam® 4K jsem spokojen.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Dobrá kamera

FDR-AX33 15.01.2018 podle FrenkieB

Kameru jsem zakoupil cca před půl rokem. Plusy: Kvalitní obraz i při horších světelných podmínkách. Super stabilizátor obrazu. Při extrémní hlasitosti zvuk nahrává ve velice dobré - nezkreslené kvalitě.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Konečně dostupná 4K kamera

FDR-AX33 14.01.2018 podle ladar

Jakmile se objevila tato možnost, tak mě hned dostala. Mechanicky perfektní, škoda jen, že našinci mají velké ruce :-) Otestoval jsem video i fotky a jsou výborné. Nesmím zapomenout na zvuk, rovněž výborný. Škoda jen horších možností ohledně výstupů. Nelze např. streamovat volně do sítě. Pouze do telefonu nebo tabletu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Týden s touto kamerou

FDR-AX33 07.06.2017 podle Ladak

- velmi dobré zpracování, padne do ruky, manuelní funkce pro úpravy videa - chybí očnice (pouze plast), přístup ke konektoru zvuku při natáčení - chybí sluneční clona - velmi jednoduché nastavení hodnot v manuelním režimu natáčení

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

4K?

FDR-AX33 04.01.2016 podle Smid710

Full HD OK. Ostatní stojí za nic: 4K se seká ... nenahrává plynule a tím pádem i přehrávání cuká. - ve 4K nenahrává zvuk 5.1 ale pouze 2.0 - scény lze nastavit pouze ve Full HD, v ostatních profilech NE - nemá GPS (jako jiné modely) - nemá blesk (jako jiné modely) Níže hodnotím 4K ... protože kvůli tomu jsem ji kupoval.

Kvalita obrazu

Špatné

Kvalita zvuku

Špatné

Funkce

Špatné

Design

Průměrné

Snadné používání

Špatné

0

2

0

Vhodná i pro profesionální dokumenty

FDR-AX33 11.12.2015 podle Vlastimil2

Videokameru jsem zakoupil v květnu 2015, natáčím s ní TV dokumenty. Lze ji vhodně doplnit ramenní opěrkou pro záběry z ruky a profi směrovým či klopovým mikrofonem, Bezvadná je práce s ní na kvalitním lehkém stativu. Výborné je propojení se software Play Memories Home. Pro střih záznamu ve formátu XAVC S HD používám střihový software Adobe Premiere Pro CC. Vynikající je poměr cena / výkon.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

má rezervy

FDR-AX33 24.10.2015 podle Romolus66

Tato kamera stojí za koupy, i když má mnoho nedodělků. Klady mírně přesahují zápory. Záporů je dost, i když jsou to kolikrát jen drobnosti, které by šly při troše úsilí konstruktérů napravit. Jelikož to ale není první typová řada se stejnými nedodělky, obávám se, na tom nemají opravdový zájem. Nemohu se zde o tom rozepisovat, je toho na dlouhé povídání, na který zde není vhodný prostor.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

výborná kamera do ruky a do tašky

FDR-AX33 12.09.2015 podle tonoszomo

Túto kameru som si upil pred tromi mesiacmi a je v danom segmente asi to najlepšie. Ocenil by som hľadáčik, na ktorom sa dajú bez problémov nastaviť korekcie oka. Obraz je super, ja som najviac využíval HD pri najvyššom dátovom toku a bez problémov som ho mohol kombinovať so záznamom z profesionálnej kamery. Za trochu nepraktický považujem manuálny režim, ktorý ponúka len jednu funkciu v danom čase. Geniálny je optický stabilizátor a optimáne nahráva aj zvuk na vstavaný mikrofón. Kvalita práce sa nedá porovnať s nakrúcaním na fotoaparát. Foteniu touto kamerou chýbajú raw kodeky, ale pri potrebe štandardného fotenia stačí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0