MOC

10 532,50 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
45

4.8 based on 45 customer reviews

36
8
1
0
0
Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

Vynikající sluchátka

WH-1000XM3 17.10.2019 podle Matoada

Vynikající produkt asi takto by se dala popsat. Velice příjemné jak na dotek tak na nošení. dobrá zvuková kvalita hudby (zvláště po aktivaci LDAC) a také vynikající tlumení hluku (jak v dopravním prostředku tak v openoffice)

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

2

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

Hodnocení zvuku a noise cancellingu, vrácení

WH-1000XM3 15.09.2019 podle KarlozzCZ

Sluchátka mají velmi dobrý noise cancelling, ale pokud je zapnutý, zkresluje to zvuk a hlavně basy při vyšších hlasitostech nestíhají a “brblají”. Při vypnutém NC je to lepší, ale basy jsou takové jalové, aspoň mě to tak přijde a hlavně sluchátka v obou případech hrají docela potichu. Používal jsem s Hi-Res přehrávačem Fiio M11 a LDAC BT režim i kabelové připojení. Sluchátka jsem kupoval na základě recenzí, ale nemůžu je s čistým svědomím doporučit. Pro někoho, kdo poslouchá jazz, lehčí rock, kde nejsou výrazné basy a poslouchá při “normální” hlasitosti mohou být fajn, ale já zkoušel několik žánrů, od vážné hudby po rock, metal, taneční hudbu a trance a například System of a Down - Toxicity vůbec nedávají, stejně tak tranceové skladby a taneční hudbu. Vůbec mě to nebavilo poslouchat, buď to bylo potichu nebo “brblaly” basy. Takže pozitivně hodnotím pouze funkční NC, ale zvukově za mě podprůměr.S tímto se se mnou ztotožnili i v jednom hifi obchodě, že NC je zvládnuté dobře, ale zvukově by mi tato sluchátka nedoporučili. Zkoušel jsem ještě basovou verzi (nevím přesně název, mají v názvu “XB”) a zvuk byl ještě horší. Nyní mám jiná sluchátka ve stejné cenové hladině a zvuk je nesrovnatelný. Chybí BT, který nepotřebuji a NC, který vám při vyšších hlasitostech taky nechybí. Takže to shrnu, na vážnou hudbu, nebasový rock při normální hlasitosti, jazz a podobné žánry jsou fajn, zvuk je celkem “flat”, ale na jiné žánry mě nebavily a nehrály prostě nijak oslnivě. Také NC funguje výborně. Z bluetooth NC sluchátek na tom nebudou úplně špatně, když budu hodnotit nejen zvuk, ale i zpracování, NC.. takový výběr zas není, ale u sluchátek bez BT a NC se dá koupit mnohem lépe a za méně. Nejlepší je sluchátka si vyzkoušet na nějaké prodejně, ať tyto Sony, tak jakákoliv jiná a ideálně také s vlastní hudbou, ať můžete objektivně porovnat.

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

2

1

Zákaznická hodnocení: 45

0

Jsem nadšen!

WH-1000XM3 17.03.2020 podle Lazy Duck

Spárování, ten ZVUK! potlačení okolního hluku je na hranici geniality. Vydrž baterie. I při dlouhém nošení nejsou nepříjemná.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Spokojenost

WH-1000XM3 08.03.2020 podle rena24

Velká spokojenost! Noise cancelling skvěle funguje, nečekala jsem tak velkou účinnost.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Snadné a rychlé připojení

WH-1000XM3 02.03.2020 podle Pavel77

Funguje jak má a ticho je prostě super Určitě doporučuji

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

doporučuji

WH-1000XM3 23.02.2020 podle Horakpav

Skvělé hlavně v dopravních prostředcich a letadle.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

klady i zápory

WH-1000XM3 30.01.2020 podle net007

Skvělý zvuk a pohodlné nošení, užitečné funkce . Zápory : dodaný nabíjecí káblík je moc krátký - naštěstí mám dost jiných, nemožnost poslechu během nabíjení.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Prvotřídní zvuk

WH-1000XM3 30.01.2020 podle Sisa78

Po krátkém přemýšlení o koupi, mohu ted s jistotou říct že nelituji vydaných peněz. Zvuk nemá chybu, sice prehrávám pouze přes kabel, jelikož bluetooth v mém telefonu je pouze základní, ale i ten SBC kodek nezněl špatně. Ze začátku jsem měl pocit přebasování, momentálně se sluchátka plně rozehráli a jsou skvělá. Předtím jsem měl Marshall Monitor Bluetooth, tyto maji přesnější zvukové podání, nevim jestli je to tím že hraji převážně přes kabel, ale zvuk je plný je v něm plno detailů, které jsem dříve nevnímal. Potlačení hluku je výborné, kolikrát úplně zapomenu ze je se mnou v mistnosti nekdo další.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Vynikají zvuk

WH-1000XM3 27.01.2020 podle chalupář

Tento produkt jsem zakoupil před dvěma měsíci a zatím jsem s nim velmi spokojen.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

pohoda v hlucne kancelari

WH-1000XM3 27.01.2020 podle bubustadt

Maximalni spokojenost. Super zvuk, potlaceni okolniho hluku funguje na jednicku. Dobra android aplikace.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

skvěle hrající pohodlná sluchátka

WH-1000XM3 21.01.2020 podle VašekV

Velice milé překvspení po rozehrání sluchátek, pohodlné velké mušle, netlačí ani s brýlemi, skvělý zvuk. Jen je škoda, že se neumí spárovat s více zařízeními najednou

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Funkce

WH-1000XM3 20.01.2020 podle henrichk

Produkt splnil mé očekávání, NC funguje skvěle, ale k jeho dokonalosti vede ještě dlouhá cesta. Volání přes sluchátka jsem si oblíbil a kvalita hovoru je stejná jak přes mikrofon v mobilu. Automatické rozpoznávání prostředí funguje jak kdy, občas dělá co chcete a pak vám to z ničeho nic začne přepínat a poslech hudby vám ruší zvuk, který signalizuje přechod mezi prostředími. Takže je za mě lepší si to přepínat sám. Sluchátka jsou bomba, ale člověk si za to musí připlatit.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

WH-1000XM3

WH-1000XM3 12.01.2020 podle Krmil

Produkt vlastním cca 3 týdny. Zatím po všech stránkách spokojenost. V základním nastavení bez korekci mi zvuk přijde trochu prebasovany. Jinak zvuk odpovídá kvalitě zdroje. Potlačení okolního šumu funguje skvěle, stejně tak BT připojení. Fenomenální je doba přehrávání na 1 nabití. Pozitivně rovněž hodnotím možnost kabelového připojení a cestovní pouzdro.

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé sluchátka

WH-1000XM3 09.01.2020 podle Bombis

Absolutní špička, Do letadla nemá chybu. Potlačení hluku, zvuk parádní, ovládání ekvalizace pomocí telefonu super... Používám jako vstup xperia xz2 premium, str DN 1080,kd 49xf9005, takže pomocí LDAC. Vydrž baterie famózní... Vřele doporučuji...

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Zvuk, anc,připojitelnost nfc, pohodlí, výdrž

WH-1000XM3 09.01.2020 podle 5forPeanut

Konstrukčně propracovaná sluchátka, se skvělým zvukem a funkcemi. Pohodlná s dlouhou výdrží. Přehledná aplikace. Vytkl bych pouze: krátký kabel a nemožnost připojení alespoň na dvě zařízení současně

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Sony wh-1000xm3

WH-1000XM3 08.01.2020 podle tonejlepsijmeno

Není co vytknout, fungují perfektně. Určitě doporučuji.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Hodně muziky za hodně peněz.

WH-1000XM3 03.01.2020 podle Kastor

Produkt užívám zhruba 2 týdny. Za tu dobu můžu vyzdvihnout skvělé zvuky a tlumení. Trochu složitější je situace při přepínání mezi zařízeními. Občas se ozve ze sluchátek zvuk bez bližšího určení a v tu chvíli se vypne i tlumení okolního hluku, nevím jestli jde o feature nebo bug. :) Sluchátka jsou krásná, sedí na hlavě a zpracování působí dobře.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Vynikající sluchátka

WH-1000XM3 02.01.2020 podle HogoFogo

Sluchátka jsem si vybral z mnoha jiných k Vánocům a jsem nadšený! Perfektně sedí na uších, skvěle hrají a výborně eliminují okolní hluky. Ovládání sluchátek je perfektní. Byla to skvělá volba a výborný dárek.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborná NC sluchátka

WH-1000XM3 17.12.2019 podle Dan606

Dlouho jsem se rozmýšlel čím nahradím své dosluhující NC sluchátka Bose a volba po dlouhém uvažování padla na WH-1000XM3. Noise cancelling funguje výborně, sluchátka se poměrně rychle rozehrají a mají úžasný frekvenční rozsah. Vyzkoušel jsem ekvalizér, ale rychle jsem ho opustil, protože věrnost podání zvuku je při vypnutém ekvalizéru skvělá. Zejména pro Blues, Jazz a Rock jsou podle mě tato sluchátka bezvadná. Aplikace v telefonu funguje bezchybně.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

1

0

Kvalitní sluchítka

WH-1000XM3 15.12.2019 podle czkiwi

Kvalitní zvuk s kodekem LDAC, pohodlné nošení, slušná výdrž

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Cena vs. Výkon

WH-1000XM3 10.12.2019 podle EvilDandelion

Suverénně nejlepší produkt na trhu. Nejlepší funkce a výborný zvuk.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

1

0

Sony WH-1000XM

WH-1000XM3 06.11.2019 podle Synator

Sluchátka dle mého odpovídají většině recenzí neboli zvukově jsou nadstandardní a to zejména při NC, byť s občasným zdůrazněním basů (záleží na nahrávce, na prostředí, použitém kodeku apod.). Co se týká funkce NC, při běžném pohybu v ruchu města, tramvaji, autobusu či vlaku perfektní (hlasité malé děti slyšet jsou) i při hlasitosti lehce nad polovinu. Při jízdě metrem si chvilkově neumí poradit se změnami tlaku vzduchu při vjezdu ze stanice do tunelu a zrychlování soupravy (kratičké zakolísání zvuku). Ani hluk metra zcela neodfiltrují, je ale fakt, že soupeří s více než 80 dB zdrojem nejednotvárného hluku. Tam už je pro nerušený poslech potřeba nastavit alespoň 70-80 % maximální hlasitosti.

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Skvělá sluchátka, ale...

WH-1000XM3 31.10.2019

Skvělá sluchátka, ale pár věcí ještě potřebují dotáhnout. Jsou docela dost přebasovaný a bez použítí ekvalizéru prostě nehrajou úplně dobře. Moc "boomy" zvuk. Jinak mají perfektní noise cancelling, asi nejlepší na trhu. Vzhledem k tomu, že při vypnutí noise cancellingu a zároveň telefonovaní preš ně, používají pro poslech okolního zvuku mikrofony, které slouží pro noise cancelling, tak zvuk při volání je dost špatnej pro obě strany volajících. Jinak je to celkově skvělej produkt a neměnil bych za jiný.

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Skvělé funkce

WH-1000XM3 29.10.2019 podle geniusradek

Tyto sluchátka mám už měsíc a jsem velice spokojený

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

WH-1000XM3

WH-1000XM3 23.10.2019 podle Jaqq

NQ - top on market, great sound, overall 5/5 bit pricy tho

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Vynikající sluchátka

WH-1000XM3 17.10.2019 podle Matoada

Vynikající produkt asi takto by se dala popsat. Velice příjemné jak na dotek tak na nošení. dobrá zvuková kvalita hudby (zvláště po aktivaci LDAC) a také vynikající tlumení hluku (jak v dopravním prostředku tak v openoffice)

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Skvělý zvuk

WH-1000XM3 11.10.2019 podle Misamisak

Sluchátka už jsem měl od února 2019 a byl z nich nadšený. Bohužel mi po cca 2 měsících začaly vrzat (při pohybu hlavou) Podotýkám, že jsem je nosil pouze doma, venku vůbec.... po výměně hlavového systemu, která je sama o sobě velmi pracná, vše ok, ale po dalším měsíci se závada objevila podruhé. Nakonec mi vrátili peníze a doporučili koupi jiného modelu, že prý se závada může opakovat. V showroomu Alzy jsem prošel spoustu jiných a zkusil pořídit BOSE 700. Ale ani jedny nejsou po zvukové stránce tak skvělé.Vrátil jsem se tedy k tomuto modelu a budu doufat, že závada byla ojedinělá. Pokud má někdo stejnou zkušenost, budu rád za odpověď. Díky

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělá sluchátka

WH-1000XM3 02.10.2019 podle mats_mats418

Výborná sluchátka, zejména pak potlačování okolního zvuku. Horší je ale ovládání dotykem a samovolné pípání sluchátek, když vyhodnotí změnu situace.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Sony WH-1000XM3

WH-1000XM3 20.09.2019

Tento produkt jsem zakoupil, protože jsem chtěl aktivní potlačení ruchu při cestách, které funguje skvěle, zároveň podává nádherný, čistý, kvalitní zvuk, mikrofony fungují také skvěle, druhá strana mě slyší perfektně, jediné co bych vytknul je aplikace a Adaptive Sound Control, nefunguje jak by měl, třeba se to časem zlepší, mám tuto funkci raději vypnutou. Zpracování a bytelnost na jedničku, sluchátka jsou příjemná i po několika hodinovém nošení na hlavě, výdrž baterie je naprosto dostačující. Člověk si musí zvyknout na ovládání gesty a občas se stane, že vašim prstem omylem uděláte špatně gesto (křivku) a místo zvýšení hlasitosti se vám přepne písnička, ale to bude tím, že jsem nešika.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

vynikající odhlučnění

WH-1000XM3 16.09.2019 podle zákazník02

používám v MHD i na rušných ulicích a je to zatím to nejlepší co jsem kdy měl.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Hodnocení zvuku a noise cancellingu, vrácení

WH-1000XM3 15.09.2019 podle KarlozzCZ

Sluchátka mají velmi dobrý noise cancelling, ale pokud je zapnutý, zkresluje to zvuk a hlavně basy při vyšších hlasitostech nestíhají a “brblají”. Při vypnutém NC je to lepší, ale basy jsou takové jalové, aspoň mě to tak přijde a hlavně sluchátka v obou případech hrají docela potichu. Používal jsem s Hi-Res přehrávačem Fiio M11 a LDAC BT režim i kabelové připojení. Sluchátka jsem kupoval na základě recenzí, ale nemůžu je s čistým svědomím doporučit. Pro někoho, kdo poslouchá jazz, lehčí rock, kde nejsou výrazné basy a poslouchá při “normální” hlasitosti mohou být fajn, ale já zkoušel několik žánrů, od vážné hudby po rock, metal, taneční hudbu a trance a například System of a Down - Toxicity vůbec nedávají, stejně tak tranceové skladby a taneční hudbu. Vůbec mě to nebavilo poslouchat, buď to bylo potichu nebo “brblaly” basy. Takže pozitivně hodnotím pouze funkční NC, ale zvukově za mě podprůměr.S tímto se se mnou ztotožnili i v jednom hifi obchodě, že NC je zvládnuté dobře, ale zvukově by mi tato sluchátka nedoporučili. Zkoušel jsem ještě basovou verzi (nevím přesně název, mají v názvu “XB”) a zvuk byl ještě horší. Nyní mám jiná sluchátka ve stejné cenové hladině a zvuk je nesrovnatelný. Chybí BT, který nepotřebuji a NC, který vám při vyšších hlasitostech taky nechybí. Takže to shrnu, na vážnou hudbu, nebasový rock při normální hlasitosti, jazz a podobné žánry jsou fajn, zvuk je celkem “flat”, ale na jiné žánry mě nebavily a nehrály prostě nijak oslnivě. Také NC funguje výborně. Z bluetooth NC sluchátek na tom nebudou úplně špatně, když budu hodnotit nejen zvuk, ale i zpracování, NC.. takový výběr zas není, ale u sluchátek bez BT a NC se dá koupit mnohem lépe a za méně. Nejlepší je sluchátka si vyzkoušet na nějaké prodejně, ať tyto Sony, tak jakákoliv jiná a ideálně také s vlastní hudbou, ať můžete objektivně porovnat.

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

2

1

0

Ovládání

WH-1000XM3 11.09.2019 podle Vladimir 123

Dotykové ovládání: -pozastavení hraní: strašné -posouvání skladeb: výborné -hlasitosti: nepřesné U starších bezdrátových sluchátek bylo ovládání tlačítky zásadně lepší, přesnější, rychlejší, než současné dotykové ovládání. Starší bezdrátové sluchátka měli pevnější, lepší náhlavní most. Touch control: -pause gaming: terrible -shifting songs: great -Loudness: inaccurate In older wireless headphones, button operation was essentially better, more accurate, faster than the current touch control. Older wireless headphones had a firmer, better headset.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Špatné

0

0

0

výborné odhhučení, kvalitní zvuk

WH-1000XM3 09.09.2019 podle vlas1

Sluchátka jsem koupi asi před 3 týdny na základě prostudování recenzí na internetu. Musím říct, že jsem opravdu velmi spokojen. Potlačení okolního hluku funguje na jedničku. Zvuk samotný mi připadá také velmi dobrý, je ale důležité mít kvalitní nahrávku, nejlépe nekomprimovanou a když už mp3 tak aspoň 320. Horší kvalitu spolehlivě slyším, i když jsem už pokročilejšího věku. Taky přijatelnou váhu a víc místa na boltec v mušli hodnotím kladně. V souhrnu - myslím, že v této cenové hladině asi nenajdou konkurenta.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dokonalá sluchátka

WH-1000XM3 25.07.2019 podle Jirka41

Koupil jsem po přečtení několika recenzí a musím potvrdit, že jsou dokonalá. Jsem s nimi naprosto spokojen. Cena odpovídá kvalitě.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Spokojenost

WH-1000XM3 18.07.2019 podle z0ny

Nebudu se moc rozepisovat, měl jsem XM2 a byl jsem s nimi spokojen stejně tak, jak s těmito,s tím že tyto mají něco navíc.

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Absolutní nadšení

WH-1000XM3 10.07.2019 podle RadimB

Sluchátka používám 14 dní a jsem naprosto nadšený. Měl jsem možnost srovnávat s jinými značkami, ale tato sluchátka ve své třídě nemají konkurenci .

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Velmi dobrá sluchátka

WH-1000XM3 09.07.2019 podle HJan

Skvěle hrající sluchátka, pokud vstupní kvalita signálu je flac nebo hi-res soubor. Když jen obyčejné 320 kbs mp3 tak už je opravdu znát, že je to ´ošizený´ zvuk ale né díky sluchátkám. Porovnání hraní přes dodávaný kabel a přes bluetooth je téměř stejné, ldac kodek skvěle hraje, když jej má i zdroj signálu (smartphone OnePlus 7Pro). Funkce potlačení okolního zvuku špičková- ve srovnání s Bose QuietComfort 25 co také vlastním. Co bych vytknul je, konstrukce kolem uší- je tam málo místa a po cca 1 hodině nošení nepříjemně tlačí na uši. Drobně vrže pravé sluchátko při chůzi. Nechápu proč tady Sony šetřilo... Celkově špičková sluchátka i za tu cenu :-)

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé potlačení hluku

WH-1000XM3 07.07.2019 podle xpepan555

Sluchátka mám cca měsíc, používám každodenně. Fungují bez problémů jak po drátu ,tak i pomocí bluetooth.Za mě nejlepší sluchátka s potlačení hluku na trhu. Aby projevily svoji sílu potřebují kvalitní zdroj zvuku ,na kodeky typu MP3 zapomeňte.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělá sluchátka s drobnými otravnostmi

WH-1000XM3 06.07.2019 podle iOrange

Sluchátka hrají skvěle, zejména proti Beats Studio 3 je to boží. USB-C je dnešní standard takže také ideální. Štvou mě nebo spíš mrzí 2 věci, které by se ale možná daly vyřešit aktualizací fw sluchátek a appky v telefonu. 1. Sluchátka maji hromadu senzorů, ale neumí pozastavit přehrávání a opět v něm pokračovat při sundání a opětovném nandání na hlavu 2. Sluchátka si hlídají změnu stavu pro úpravu úrovně noise cancelingu, což je super, ale při zapnutých zvukových notifikacích jen ten zvuk, který k tomu udělají a ještě přeruší přehrávání dost děsný, rušivý a hlasitý. Ocenil bych větší možnosti nastavení notifikací než jen vypnuto a zapnuto, kdy pak jediné co sluchátka hlásí je vypnuto/zapnuto. Osobně bych si nechal zapnuté vše kromě těch otravných pípání při změně situace v rámci adaptace noise cancelingu. Taky by bylo fajn, kdyby šlo nastavit ne přerušení přehrávání ale třeba tříúrovňové ztlumení přehrávaného obsahu. Jako bonus by bylo fajn chlazení uší :-D občas je pod nima fakt vedro :-) Zvuk je pro mě prostě super a podpora všech možných kodeků taktéž!!

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Nejlepší sluchátka co jsem kdy měl

WH-1000XM3 14.06.2019 podle Rohlík

Výborné ANC, skvěle sednou na hlavu, příjemný materiál, výborné spojení jak s PC, tak s mobilem. Rozdíl v použití starého kodeku SBC a nového LDAC je značný a na výsledku se hodně podepisuje. Skvělé

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Bezkonkurenční sluchátka

WH-1000XM3 15.05.2019 podle HonzaV

S produktem jsem spokojen, funguje jak má, noise canceling výhodou v hlučném prostředí, jinak smysl nemá

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Celkem dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sony sluchatka

WH-1000XM3 12.04.2019 podle Dzema

Tento product jsem zakoupil pred 2 tydny a jsem s nim spokojen. Odhlucneni: na jednicku myslim, ze konkurence na ne nema Zvuk: ve vsech recenzich se pise, ze je skvely, ale mne tam oproti basu chybi trochu vice vysek I stredu

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sluchátka WH-1000XM3

WH-1000XM3 08.04.2019

Sluchátka jsem si koupil především do letadla k přehrávači AK240. Spojení s přehrávačem bylo jednoduché a rychlé. Sluchátka sedí na hlavě výborně, odhlučnění je vynikající. Ovládání sluchátek je jednoduché. Hrají dobře, bysy jsou zřetelné, výšky dobře prokreslené nez šumů. Výdrž sluchátek je více než dobrá. Obal kvalitní a praktický. Jediná drobná výhrada je rezervě hlsitosti a ta je poměrně malá, u některých skladeb žádná, takže hraji naplno. To ale může být i problém přehrávvače či kvality skladeb.

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborný zvuk a asi nejlepší noice canceling na trh

WH-1000XM3 07.03.2019 podle HonzaTNX

Sluchátka mám asi měsíc a půl a pořád jsem z nich nadšený. Do teď jsem používal drátová sluchátka Bowers and Wilkins P7 a byl jsem přesvědčený, že bezdrátová sluchátka nemůžou hrát tak dobře jako drátová. Můžou. Plusy: - Nejlepší noice canceling jaký jsem měl možnost vyzkoušet - Vyborný zvuk s příjemnými basy - Dotykové ovládání na sluchátkové mušli - Pouzdro s příslušenstvím Mínusy: - Pozoruji při použití LDAC stejný problém, jako jsem zaznamenal na mnoha jiných zařízeních. Přibližně 1x za 10 minut se zvuk na půl sekundy zastaví a zase rozjede. Dělá to i v přímé viditelnosti vysílače a sluchátek na vzdálenost 1 - 2 metry. A dělaly mi to různá sluchátka SONY, různé reproduktory SONY a různé přehrávače SONY. Všechny kombinace. - V teplotách pod 5 stupňů hůř funguje dotykové ovládání.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý zvuk a noise cancelling

WH-1000XM3 09.02.2019 podle Radiohead7

Sluchátka jsou bezkonkurenční .Zvukové a izolační schopnosti a ergonomie jsou skvělé

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

nové obzory

WH-1000XM3 11.12.2018 podle Danik007

Radost před vánoci... Proti starším ABN100 které mi byli spolehlivým parťákem cca 2 roky je to jiná dimenze... Co v první řadě upoutá je jejich lehkost...ani o nich nevíte. Nejsem žádný audiofil (teda jen lehce...), ale ten rozdíl v kvalitě poslechu je absolutní. Zatím jsem unešený...a jdu zkoumat taje dotykového ovládání, které je zatím trošku záhada :)

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Vynikající zvuk

WH-1000XM3 19.09.2018 podle Jarda Ch

Se sluchátky jsem velmi spokojen! Nejčastěji je spojuji s mobilním telefonem Xperia XZ Premium přes LDAC. Jejich potenciál je obrovský. Kvalita zvuku je výborná a nejlépe ji doceníte, pokud budete poslouchat Hi-Res audio ve 24 bitovém formátu. To až kolikrát žasnu, co dokáží zahrát sluchátka v této cenové relaci! Mohu jen doporučit!

Kvalita zvuku

Vynikající

Výkon

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0