Od

MOC

31 793,00 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
25

4.6 based on 25 customer reviews

17
7
0
1
0
Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Zákaznická hodnocení: 25

2 Modely

Modely

0

Af,mf

Pouze tělo 27.09.2019 podle rostapng

Tento produkt jsem koupil před měsícem a jako nováček ho hodnotim kladně

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Slabá podpora

Pouze tělo 30.04.2019 podle Richard_one

Vcelku dobrý fotoaparát kterému bohužel chybý updates, eye focus na zvířata a podobně

Kvalita obrazu

Celkem dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Pěkné ostré fotky.

Pouze tělo 23.04.2019 podle Umpaj

Po měsíci užívání naprostá spokojenost, chvíli trvá vstřebat všechny možnosti nastavení.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Vysoká kvalita snímků

Tělo + 28–70mm objektiv se zoomem 22.04.2019 podle Ládík

Celkově spokojenost. Chybí funkce které jsou zpoplatněny a nedají se ani běžně v ČR dokoupit.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Celkem dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Sony A7

Pouze tělo 17.04.2019

Po předchozích zkušenostech s jinými značkami jsem mile překvapen. Fotoaparát je sice už staršího data, ale má vše co potřebuji a fotky jsou úžasné. Za málo peněz hodně muziky. Kdo máte více financí, tak jděte do A7III atd.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

První dojmy

Pouze tělo 13.04.2019 podle parekvole

Fotoaparát mám 4 dny. Je to můj první fotoaparát a jsem z něj velice nadšen. :)

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý fotoaparát

Pouze tělo 05.02.2019 podle petrlismen

Tento přístroj jsem zakoupil v září ,zatím to nejlepší co jsem měl v ruce.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Předčil má očekávání

Pouze tělo 02.02.2019 podle PatrikHan

A7 mám necelý měsíc a pár focení už proběhlo. Za velmi přívětivou cenu člověk dostane do ruky profi zařízení a to co od něj čeká, to dostane i s bonusem. SONY mě přesvěčilo, že nemá smysl kupovat zařízení od někoho jiného.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Vinikající fotky, slabší ergonomie

Pouze tělo 29.01.2019 podle hpmickey

Sony A7 používám cca půl roku. Koupil jsem tělo se základním setovým objektivem 28-70/3.5-5.6, s ním ale fotím minimálně, přestože je docela slušný. Nejvíce fotek mám s KM 28-75/2.8 nasazeným na adaptéru LA-EA4, a s touto kombinací jsem velmi spokojen. Dále fotím s KM 17-35/2.5-4; ten fotí cca stejně jako seťák, poskytuje však lepší světelnost a výraně širší ohnisko. Plus používám několik manuálních objektivů pro M42 a Canon FD přes adaptéry. Fotím do RAW+JPEG, přičemž prakticky všechny raw soubory vyvolávam v sw Darkatable, jpg mám jen pro porovnání barevnosti. S obrazovým výstupem jsem velmi spokojen. Méně spokojen jsem s ergonomií, hlavně softwaru. Menu je dost nepřehledné, a na rozdíl od staré dobré Minolty 5D si nepamatuje naposledy vybranou položku v *každé* záložce. Pouze jednu položku, v jedné poslední vybrané záložce. V kombinaci s tím, že na uživatelských pozicích 1 a 2 modálního voliče nelze uložit všechna nastavení, je přepnutí z režimu "fotím já s manuálním bleskem" do režimu "fotí někdo z rodiny jen ta na auto" a zpět poměrně zdlouhavá akce... Jmenovitě mi chybí uložení "Live View Display-Setting Effect", "AF w/ shutter", a uložení nastavení zadního tlačítka AF/MF. Tyhle tři položky jsou navíc velmi pitomě rozhozeny po několika záložkách, a nelze je přiřadit na Fn tlačítko. Vzhledem k tomu, že se jinak do paměti uživatelského nastavení ukládá každá kravina typu "Soft skin effect", považuji toto opomenutí za tristní. Myslím, že by tvůrci firmware měli půl roku používat Minoltu 7D, nebo 5D, a pak teprve být připuštěni ke klávesnici, a začít tvořit. Další nepříjemnost je, že při focení na "manuál + iso auto" se ukazuje v hledáčku pouze stupnice o rozsahu +-3EV, zbytek do +-5EV je zašedlý, a pokud jste s expozicí mimo, obě šipky zběsile blikají, místo aby jedna z nich ukazoval správný směr korekce. Ergonomie těla fotoaparátu je však poměrně dobrá. Grip mi přijde akorát (tj. nikoliv malý, jako ve většině profi recenzí), spoušť je taky na +/- správném místě. Kdo někdy fotil Yashicou 35, tomu se Sony A7 bude držet dobře. Až na jednu drobnost - poutko řemínku na pravé straně není moc šikovně vyřešené, a motá se ukazováčku pravé ruky do cesty. Zvyknout se na to ale dá. Shrnutí: Za cenu po podzimní slevě (+ tři roky záruky zdarma navrch), je Sony A7 naprosto skvělý foťák. Za původní cenu bych si ho ale vzhledem k mnoha drobným nepříjemnostem nepořídil, přestože dovolit bych si ho i tak mohl.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Celkem dobré

0

0

0

Fotoaparát který nezklamal

Tělo + 28–70mm objektiv se zoomem 02.01.2019 podle Jirka57

Můj první "lepší" digitál byl Minolta A200. Potom jsem přešel k Nikonu, kde jsem vystřídal 4 těla dvě 1" a dvě DX mám celkem 5 objektivů. Přesto jsem se rozhodl Nikon opustit. Důvod není předmětem této recenze. Velmi jsem uvítal příznivou cenu "full frame" SONY A7. Navíc je známo že Minoltu koupil SONY, takže je to návrat ke kořenům - osvědčené značce která má moji důvěru. Zabývám se amatérsky reportážní fotografií. Zde často není čas cokoliv nastavovat, jen zvolit automatiku a doufat. Od kolegů jsem měl informace že speciálně automatické funkce u SONY jsou jedny z nejlepších. Další rady byly typu "full frame" je jiná třída, nesrovnatelná s DX. Pořídil jsem tedy SONY A7. Mohu tady obšírně popisovat co všechno je na něm dobré. Já se uskromním na tvrzení A7 nezklamala. Je známou skutečností, že kvalita se pozná při extrémních podmínkách osvětlení. Tady je třeba vyzvednout opravdu jinou třídu plnoformátu a povedenou automatiku od SONY. Mohu tvrdit, že kvalita fotek za jakýchkoliv podmínek je excelentní. U důležitých fotek jsem zvyklý ostřit ručně, zde je opět super vychytávkou zvětšení při ostření. Zatím jsem našel jen drobnou nevýhodu proti mým předchozím fotoaparátům. Při focení ohňostroje jsem zjistil nepatrné zpoždění při stisku spouště. Jinak jsem s fotoaparátem nad míru spokojen a doporučuji jej všem, co chtějí nadprůměrné fotky a potřebují se občas spolehnout na automatiku. Nespornou výhodou je kovové tělo (už se mi v minulosti povedlo ulomit sáňky s bleskem). Dále odolnost proti vlhkosti (už jsem v minulosti nafotil půlku tůry v Jeseníkách a dál se kvůli dešti semnou foťák nebavil). V neposlední řadě jsou výhodou malé rozměry a rozumná váha (po několika hodinách se každý foťák pronese).Prostě SONY převzal Minoltu a ještě ji vylepšil (pokrok nezastavíš).

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

skvělý fotoaparát

Tělo + 28–70mm objektiv se zoomem 26.12.2018 podle ola123

Tento produkt jsem zakoupila před měsícem a jsem s ním velmi spokojená

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Kapesní full frame Sony

Pouze tělo 02.11.2018 podle Juraf

Sony A7 jsem si zakoupil jako druhé tělo k zrcadlovce A900, která je pro cestování a street foto velká a těžka. A7 tuto funkci plní dokonale. Když si dokoupíte kožené pouzdro Sony, které lehce zvětší místo pro držení, tak se běžnému uživateli vejdou na grip všechny prsty včetně malíčku. Zatím jediné co mě na A7 překvapilo je velmi malá výdrž baterie oproti zrcadlovce.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Ideální fullframe

Pouze tělo 31.07.2018 podle Luvoj

Tento fotoaparát používám už 3 měsíce. Původně jsem měl zrcadlovku, kterou jsem prodal. Sony a7 je ideální pro cestování a kvalitou za přijatelnou cenu nemá konkurenci.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Alpha 7

Pouze tělo 11.07.2018 podle jsf1

Alpha 7 se základním objektivem Sony 18-70. Tělo fotoaparátu splnilo mé očekávání, ikdyž na mé ruce jsou některé ovládací prvky blízko u sebe. Dokoupil jsem jiný objektiv s vyšší světelností a vše funguje k mé spokojenosti.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Sony A7

Pouze tělo 25.02.2018 podle Mattys6

I když se jedná o nejstarší model plnoformátové řady stále se jedná o vynikající přístroj který byť má své chybky, tak za svou cenu si rozhodně najde spoustu spokojených uživatelů ať už amatérů, tak polo profesionálů kteří chtějí plnoformátový fotoaparát, ale nemají možnost investovat daleko větší částky. Milovníky starých/historických objektivů potěší sečná vzdálenost 18 mm a to že Sony nijak uměle nelimituje použití objektivů třetích stran, tudíž je možnost používat obrovské množství kvalitních objektivů jen s použitím jednoduchých a levných adaptérů.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Nejdostupnější digitální fullframe na trhu

Pouze tělo 26.07.2017 podle eichipejchy

Sony A7 je nejstarší a nejlevnější model plnoformátové alphy. Je vhodný zejména pro portréty, krajiny, produkty apod. Fotíte-li reportáže nebo sport a potřebujete rychlé sériové snímání či ultra rychlý AF, tento model pro vás nebude vhodný. Čtyři roky starý model rozhodně není vrak a pokud se nehoníte za high-end novinkami a megapixely, budete nadmíru spokojení. Ušetřené peníze z dražšího modelu bych investoval do kvalitní optiky, která má na výslednou estetiku (i technickou kvalitu) mnohem vyšší dopad. Pro ty co se nemusí spoléhat na AF, se díky možnosti adaptovat objektivy různých bajonetů, otevírají de facto nekonečné kombinační možnosti. Ideální v případě, že nechcete investovat moc peněz do nového systému. 30 let starý manuální objektiv v kombinaci s A7 velikostně i pocitově připomíná focení na kinofilmovou zrcadlovku pouze s tím rozdílem, že místo filmu do něj vkládáte SD kartu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

sony a7

Pouze tělo 21.05.2017

1. čidlo přepínání (finder/monitor) je příliš citlivé a při focení shora pokud je aparát blízko u těla přepne na hledáček. 2. nechápu, proč čidlo v hledáčku přepíná obraz i v režimu prohlížení obrázku. 3. přepnutí mezi displejem a hledáčkem je schováno v menu, mohlo být přiřaditelné k některému tlačítku, šlo by jen o úpravu firmware. 4. Plastový spodní díl bajonetu, při změně ohniska je cítit vůle a slyšitelný zvuk. Jinak je aparát velmi příjemný a přes trochu nepřehledné menu v zásadě splňuje moje očekávání.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

po 3 tydnech vadny chip - mesic cekani na opravu

Pouze tělo 11.05.2016 podle noone12

Celkem spokojen, nicmene oo mesici fatalni vada chipu a mesic cekanj na opravu vcetne podivneho zakaznickeho servisu fotoskoda. S takovou vadou u tohoto pristroje ocekavam okamzitou vymenu zvlaste u odbornika ktery na miste identifikovak problem.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

P výměně bajonetu paráda

Pouze tělo 06.04.2016 podle PetrVIVIVI

Tento přístroj jsem zakoupil před měsícem. Vím o slabinách tohoto přístroje a proto jsem ihned zakoupil nový bajonet fotodiox tough emount LT který řeší zároveň pronikání světla na snímač a uvolněný bajonet. Originální bajonet se skládá ze dvou částí. Kovová a plastová která může za všechny problémy. U mne byla dokonce plastová část na dvou místech prasklá. V servisu by to určitě vyměnili ale to by ničemu nepomohlo. Je to hold vada první série. Po výměně za fotodiox(celokov-žádná plastová část) maximální spokojenost. Objektivy nyní drží tak jak mají a žádné světlo neproniká na snímač.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Až na jednu chybku skvělý produkt

Pouze tělo 03.01.2016 podle Vltavín

Sony A7 je velice zdařilý a funkcemi nabitý fotoaparát vhodný i pro pokročilého amatéra či poloprofesionální užití. Co v dnešní cestovatelské době zamrzí je absence GPS ať už ve fotoaparátu nebo formou nějakého adaptéru. Spárovávat fotky se záznamem GPS loggeru až v počítači je dnes poněkud obsolentní.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sony A7

Tělo + 28–70mm objektiv se zoomem 22.10.2015 podle Petr999

Výborný přístroj, vynikající výstup. Malá nevýhoda, nejdou přiřadit přednímu a zadnímu roleru jiné funkce. Nejde stáhnout dlouhý manuál - to je největší NEVÝHODA. Když nemám internet, nejsem schopen si přečíst návod, tudíž nemohu nastavit funkce přístroje.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý přístroj

Tělo + 28–70mm objektiv se zoomem 24.01.2015 podle ahasver

Nadchl velikostí, kompaktností, kvalitou obrázku, nízkým šumem, ... Na ovládání se dá zvyknout, stejně tak na menu. Jediná výtka patří nedostatečné! nabídce objektivů.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Super velikost, váha a skvělé ovládání

Pouze tělo 07.08.2014 podle Lada57

Hodnota tohoto výrobku je velmi vysoká. Každé focení si velice užívám. Pro svůj rozměr ho mám většinou u sebe pořád. Již se těším na další nové objektivy.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

1

0

Velmi zdařilý výrobek

Pouze tělo 25.06.2014 podle nemam

Kamera je malá, velmi dobře ovladatelná, přizpůsobitelné funkce a nastavení funkčních tlačítek. Ostření vynikající, kvalita kresby (Tessar 4/24-70) perfektní. Rychlost ostření by mohla být vyšší, výdrž baterie rovněž (ale běžnému provozu včetně reportáže to nevadí).

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé fottografie.

Pouze tělo 09.06.2014 podle Max58

Tento produkt jsem zakoupil v minulém roce a jsem s ním spokojen. Skvělé fotografie,video i ovládání. Rychlost zaostřování je dobrá i ve ztižených podmínkách. Šum je velice malý. Výborný OLED EVF hledáček. Kitový objektiv Sony 28-70 je docela dobrý,Zeiss 28/35 je vynikající. Utěsněné tělo z hořčíkové slitiny. Má Wi-Fi Akumulátor má malou výdrž,je třeba mít náhradní. Chybí blesk.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0