Užívejte si hudbu déle a ještě hlasitěji, ať už jste kdekoliv: Sony představuje nový party reproduktor SRS-XV500 s opravdu výkonným zvukem

SRS-XV500_hero-Large.jpg
  • Pozvedněte svůj party zážitek pomocí vysoce kvalitního zvuku a působivých basů se systémem SRS-XV500.
  • Baterie s dlouhou výdrží a přenosný design vám dovolí rozproudit zábavu, ať už jste kdekoliv
  • Bavte se celou noc díky zábavným speciálním funkcím, jako je ambientní osvětlení a funkce karaoke

Společnost Sony dnes představila nový reproduktor SRS-XV500, který lidem umožní bavit se déle, a ještě víc nahlas, ať už jsou kdekoli. Tento reproduktor nabízí silný zvuk, vestavěné osvětlení a baterii s dlouhou výdrží – můžete k němu dokonce připojit mikrofon na karaoke a prozpívat celou noc. S reproduktorem SRS-XV500 máte vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli bavit své přátele a rodinu.

Silný zvuk pro jakoukoliv party

Vychutnejte si skvělou hudbu díky systému SRS-XV500 a jeho dvěma reproduktorovým jednotkám X-Balanced, které poskytují silné a rázné basy s minimálním zkreslením, a dvěma výškovým reproduktorům, které zajišťují čisté vokály a rozšířené zvukové pole.

Uspořádejte večírek kdekoli ​

SRS-XV500 je reproduktor, který vás díky dlouhé výdrži baterie nikdy nezklame. Při plném nabití zvládne reproduktor SRS-XV500 přehrávat až 25 hodin. Rychlé nabíjení po dobu 10 minut navíc poskytne dostatek energie až na 2,5 hodiny 1 přehrávání. S funkcí Battery Care se nemusíte obávat, že se reproduktor přebije, takže se na něj budete moci spolehnout po delší dobu.

Model SRS-XV500 má stupeň voděodolnosti IPX4 2. Můžete jej bez obav používat venku, zvládne i pár kapek deště.

Reproduktor SRS-XV500 byl navržen tak, aby byl dobře přenosný, a proto jeho vestavěná rukojeť umožňuje ​ snadnou přepravu. Navíc jej lze umístit vertikálně i horizontálně, a díky tomu se ​ přizpůsobí jakémukoli prostředí.

Zábavné funkce

Možnosti zábavy tím nekončí, protože díky funkci karaoke si můžete zazpívat své oblíbené písně. Stačí připojit karaoke mikrofon a stisknout tlačítko play. Ovládání ozvěny a kláves na zadním panelu přístroje vám umožní nastavit zvuk podle vašich představ. Díky druhému vstupu si můžete zazpívat duet s kamarádem do druhého mikrofonu nebo dokonce připojit kytaru, a ještě více to rozbalit. Oba vstupy nabízí možnost individuálního míchání zvuku.

Kromě hudebního zážitku pomáhá SRS-XV500 také dotvářet atmosféru večírku díky funkci ambientního osvětlení. Ať už chcete reproduktor používat pro každodenní zábavu, nebo pro party, můžete si osvětlení přizpůsobit pomocí mobilní aplikace Fiestable.

Aplikace Sony| Music Center a Fiestable

Nový reproduktor SRS-XV500 je kompatibilní s aplikacemi Sony | Music Center a Fiestable. Pomocí aplikace Sony | Music Center můžete vybírat seznamy skladeb, měnit vzory osvětlení a režimy zvuku přímo z tanečního parketu. Aplikace Fiestable vám umožní přístup k zábavním funkcím, které vám pomohou vytvořit dokonalou atmosféru večírku, jako je vytváření seznamu skladeb, funkce karaoke včetně funkcí Voice Changer a Echo a DJ control pro přidání zvukových efektů.

S ohledem k životnímu prostředí

Naše výrobky jsou navrhovány nejen tak, aby nabízely vynikající kvalitu zvuku, ale také aby byly šetrné k životnímu prostředí. Pro tělo modelu SRS-XV500 se částečně používá recyklovaný plast 3 vyvinutý speciálně pro společnost Sony. To ukazuje, že usilujeme o snížení dopadu svých výrobků na životní prostředí.

Platforma „For The Music“

Společnost Sony vytvořila platformu „For The Music“ pro své špičkové spotřebitelské a profesionální audio produkty a služby. Prostřednictvím platformy „For The Music“ se Sony etabluje jako přední výrobce audiotechniky spojující hudební tvůrce a spotřebitele a zároveň se snaží vytvářet autentické hudební zážitky tím, že plně podporuje vizi tvůrců.

Další informace o platformě „For The Music“ najdete na adrese: http://www.sony.co.uk/for-the-music

Cena a dostupnost

Model SRS-XV500 bude k dostání od konce ledna 2024 za doporučenou maloobchodní cenu 9 999 Kč.

1 Je-li aktivní funkce MEGA BASS a úroveň hlasitosti je nastavena na 18, osvětlení je vypnuté. Reálný čas se může od uvedeného lišit v závislosti na hlasitosti, přehrávaných skladbách, okolní teplotě a podmínkách používání.

2 Odolnost proti vodě je zaručena pouze v případě, že je kryt zavřený. Není garantována ve všech situacích.

3 V závislosti na době výroby nemusí být pro výrobu dílů použit recyklovaný plast.

Tomáš Korch

PR Manager, Bison & Rose

Dostávejte aktualizace do své poštovní schránky

Kliknutím na „Odebírat“ potvrzuji, že jsem si přečetl/a Zásady ochrany osobních údajů a souhlasím s nimi.