MOC

22 152,70 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
38

4.6 based on 38 customer reviews

24
12
2
0
0
Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

Našlapaný lehký a malý kompakt

Pouze tělo 06.10.2014 podle pefik

Tento kompakt jsem zakoupil před 3 týdny a jsem velmi spokojen. Doporučuji všecm, kteří chtějí fotky kvality zrcadlovky, ale nechtějí tahat těžké přístorje a nechtějí se moc zabývat nastavováním všeho možného. Obsluha je jednoduchá, intuitivní i v komunikaci s PC a přes Wifi. Prostě povedený kousek od Sony.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

2

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

Nedotaženo / smíšené pocity

Pouze tělo 28.02.2016 podle Martin31

Pro: + kvalita obrazu + světelnost objektivu + velikost přístroje + zpracování těla + hledáček Proti: - oproti jiným výrobcům výrazně horší uspořádání menu - pro slow motion video nutnost SDXC karty (softwarově bloknuto) - pro česko nelze zakoupit některé doporučované příslušenství - nekvalitní spoušť (polohu namáčknutí by jste hledali těžko) - do fotoaparátu lze nainstalovat rozšiřující aplikace, toto neplatí pro česko - chybí kompletní tištěná příručka (ta která je v balení je osekaná) - příšerně vyřešená nabíječka, navíc s nutností nabíjet akumulátor v těle fotoaparátu

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Špatné

1

0

Zákaznická hodnocení: 38

2 Modely

Modely

0

Super ostrý, detailní obraz..

Pouze tělo 04.07.2019 podle Liborius

Zakoupil jsem protože potřebuji malý foťák s hledáčkem. Fotky jsou naprosto bez chyby. Ostré s množstvím detailů. Vyrovná se zcela dslr nižší třídy. Trochu méně funkční připojení WiFi ve spojení s ovládáním z mobilu, přenos fotek ok. Chybí mě jen sáňky na blesk a rozsah zoomu až do 100 mm. Jinak ale naprosto perfektní.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý foťák

Pouze tělo 02.07.2019 podle borek2

Mám ho cca měsíc, byl jsem s ním teď v Alpách a jsem s ním velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Vybavenst

Pouze tělo 21.06.2019 podle Vlaďka

Mnoho funkcí, vynikající světelnost objektivu, nedostatečný návod.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

DOBRÁ FUNKCE

Pouze tělo 22.05.2019 podle jan2010

Zatím se seznamuji s funkcemi a možnostmi jejich využití

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Malý ďábel

Pouze tělo 03.03.2019 podle Marty2374

Je malý, skladný a svým výkonem předčí mnohem větší přístroje. Je to ideální parťák na cesty.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Fotí skvěle ale ......

Pouze tělo 11.02.2019 podle Mejra

S kvalitou snímků jsem zatím velmi spokojen. Vadí mi ale dvě věci ! 1. Velmi stručný manuál. Chybí vysvětlení a podrobný popis funkcí. Tzn. k čemu slouží, jak se s nimi zachází, jak s nimi pracovat atd ........... 2. Silně mi vadí absence češtiny. Nikde se mi nepodařilo najít ani její případnou doinstalaci stažením.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Skvělý foťák do kapsy

Pouze tělo 11.02.2019 podle PpMen

Fotoaparát jsem zakoupil před 2 týdny, zatím jsem ho úplně nevyzkoušel, více budu vědět v létě, ale zatím jsem velmi spokojen. Doposud jsem měl převážně dobré zkušenosti jen se značkou Canon. Tento foťák je srovnatelný, ne-li lepší. Jednoduché ovládání, pěkné ostré fotky.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sony RX100III

Pouze tělo 23.10.2018 podle kbzb

Produkt jsem dostal dárkem a jsem s ním velmi spokojen

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dobrý kompakt je lepší než špatná zrcadlovka

Pouze tělo 28.06.2018 podle Davjes

Odfláknutá příručka resp. k přístroji žádná - manuál nestačí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Dobré rozměry,výborná kvalita

Pouze tělo 27.06.2018 podle alesssss

Potřeboval jsem kapesní fotoaparát bez ztráty kvality. Obojí se splnilo na 100%, samozřejmě je vše vykoupeno nižší výdrží baterií, focením jen za slušných světených podmínek... ale s tím se u malého aparátu musí počítat.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Absolutní spokojenost, ale ...

Pouze tělo 17.05.2018 podle Vlaďas

Koupil jsem ho manželce v setu s pouzdrem a gripem a teď hořce lituji, že jsem si ho nenechal pro sebe. Kvalita a technické parametry objektivu jsou parádní. Samozřejmě i jednopalcový snímač ke kvalitě fotografií přispívá. Funkcí má ažaž, příjemně překvapilo ISO 80 pro snížení zrnitosti. Jen překlad některých funkcí do češtiny je mizerný a často se mi stává, že něco hledám a ne ne to najít. Pak zjistím, že "režimem pohonu" se myslí závěrka, nebo že "RŠ" je nesmyslně použitá zkratka pro redukci šumu atd. Nápověda by taky chtěla polidštit. Ale na to se dá zvyknout, hlavní je, že fotí excelentně. Tedy když mi ho manželka půjčí...

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dojmy

Pouze tělo 23.04.2018 podle Solingen

Po Canonu G9x jsem přešel na SONY RX100 III. Důvodem byl výklopný displej, ohnisko 24 mm a údajně vyšší použitelné ISO. Prví dojem - o polovinu těžší a větší stroj který už do kapsy jen tak nedám, ISO srovnatelné, horší podání barev a kontrastu, větší zaostřovací vzdálenost, horší DR - celkově zklamání. Postupem času se s ním naučím žít, mám co jsem chtěl a myslím že postupem času najdu i pozitivní pocit. Foťák je to parádní, jen mu chybí ten look patřící Canonu a spol. Pominu ovládání. Myslím že největší slabinou SONY RX100 je objektiv, sorry.

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Bezva vychytávky

Pouze tělo 05.03.2018 podle blackpav

Plus je vysunovací hledáček a výklopný display zoom mohl být větší . Krásné ostré fotky . V třídě kapesních kompaktů výborný výrobek .

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce

Pouze tělo 08.01.2018 podle Václav75

Tento produkt jsem koupil před vánoci a jsem sním velice spokojen.Jen mě mrzí že nemá zabudované GPS. Fotografie jsou velice pěkné.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce

Pouze tělo 22.07.2017 podle Standa

Zatím jsem s výrobkem spokojen, mám ho měsíc takže jsem ještě nevyskoušel všechny fumkce.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvěle vybavený fotoaparát, až na absenci GPS

Pouze tělo 26.06.2017 podle Pavkal

Jsem s nim naprosto spokojen. Trochu zápasím s propalama (hlavně oblohy).

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Neskutečná nadupanost v miniaturním balení

Pouze tělo 06.12.2016 podle kabour

Vynikající obrazová kvalita při zhoršených světelných podmínkách, Wi-Fi, plně manuální funkce, pružný blesk, vynikající displej, špičková kvalita optiky, manulální kroužek kolem objektivu s možností volby funkcí, vyskakovací hledáček, FullHD kamera v hliníkovém šasi... toto Vám prostě jiný přístroj nenabídne... A to je jen malý výčet skvělých vlastností Pouze trochu zvláštně může působit "nastrojená" kvalita pořízených snímků (na rozdíl od zrcadlovky je mírně poznat vliv postprocessingu. Další vadou je nutnost pořízení ergonomického gripu pro dobré ovládání, absence ochrany skla displeje a také nutnost pro filtr pořídit adaptér (objektiv je bez závitu). Díky rozsahu ohnisek vhodný zejména pro krajinářské foto ale jinak je velmi rychlý!!!

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Bohatá výbava i pro náročné

Pouze tělo 06.03.2016 podle ruda38

S tímto produktem jsem spokojen a rád jej doporučuji dál.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Nedotaženo / smíšené pocity

Pouze tělo 28.02.2016 podle Martin31

Pro: + kvalita obrazu + světelnost objektivu + velikost přístroje + zpracování těla + hledáček Proti: - oproti jiným výrobcům výrazně horší uspořádání menu - pro slow motion video nutnost SDXC karty (softwarově bloknuto) - pro česko nelze zakoupit některé doporučované příslušenství - nekvalitní spoušť (polohu namáčknutí by jste hledali těžko) - do fotoaparátu lze nainstalovat rozšiřující aplikace, toto neplatí pro česko - chybí kompletní tištěná příručka (ta která je v balení je osekaná) - příšerně vyřešená nabíječka, navíc s nutností nabíjet akumulátor v těle fotoaparátu

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Špatné

1

0

0

Zatím krátká zkušenost, přesto....

Pouze tělo 28.02.2016 podle Bob661009

Výborná obrazová kvalita, malý do kapsy, snadné nošení

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborná koupě místo zrcadlovky

Pouze tělo 09.02.2016

Výborný, skladný, vymazleny, mohl by mít gumový kroužek kolem hledáčku, ale na ty rozměry super výsledky

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Krátké zhodnocení

Pouze tělo 12.01.2016 podle kolemjdoucí

VELMI slušný kompakt, výborná světelnost objektivu. Trochu chybí dotykový display a trochu větší optický zoom. Lehce mne také obtěžuje nutnost manuálně rekonstruovat interní databázi snímků v aparátu po editaci obsahu karty v PC. Doporučuji dokoupit grip pro lepší držení aparátu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Perfektni vysledky v kapse

Pouze tělo 28.12.2015 podle frflik

Jsem spokojen, pekne zpracovany stroj pro "rychle" rodinne foceni. Zaroven si mohu ve chvilich klidu zalaskovat a nastavit si, co jak potrebuji. Jedinou vytku bych mel snad k softwaru a zpusobu propojeni s ostatnimi pristroji. Neni to prilis intuitivni. Dalsi snad uz jen absence dotykoveho displeje..ale jinak skvele.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Pohotovy do kapsy i kabelky

Pouze tělo 01.11.2015 podle Damika

Pred 14 dny jsem tento pristroj vymenila za predchozi typ I. Na protiucet s doplatkem, jsem spokojena. Lepsi svetelnost objektivu, siroky uhel.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

2

0

skvělý objektiv

Pouze tělo 15.06.2015 podle ivanr

Sony RX100 III zkrátka umí ačkoli se spolu teprve seznamujeme

0

0

0

Jsem nadšen

Pouze tělo 01.06.2015 podle zdenalb

Zatím jsem nadšen a nenešel jsem nedostatky,jen jsem si musel přikoupit soupravu gripu AG-R2 pro lepší držení.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

kvalita výstupu

Pouze tělo 03.04.2015 podle karkul

Kvalitní výrobek, vynikající kvalita obrazu, jen trochu složitější ovládání pro začátečníky

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Veliké překvapení

Pouze tělo 01.04.2015 podle Manet

Čekal jsem hodně, ale má očekávání byla překonána. Recenze na specializovaných webech nelhaly. Prostě skvělý fotoaparát.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

I pro začátečníky

Pouze tělo 24.01.2015 podle Petrh

Absense dotykového displaye, jinak vynikající i pro střelbu od pasu.

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Vynikající

Design

Průměrné

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Recenze kompaltního fotoaparátu

Pouze tělo 15.12.2014

Pár slovy: Maliný ale výkonný. Krásná kresba fotografie, bez problému si dokáže poradit i ve špatných světelných podmínkách. Co bych fotoaparátu vytknul je že nemůžu sehnat českou podporu (český software - mám ve fotoaparátu anglický) a dále pomalou reakci fotoaparátu na pohyb prstence (je řízen elektronicky).

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

CSony RX100 M3

Pouze tělo 09.11.2014 podle santilub

Hledal jsem výkonný kompakt,abych ho mohl mít stále u sebe.Protože mám od Sony A700 a A900,začal jsem se rozhlížet v portfoliu tohoto výrobce.Po nedlouhém rozhodování byla volba jasná : Sony RX100 M3.Trochu mne zarazila cena,ale nakonec jsem se rozhodl do něj jít.Jsem ještě ze staré školy a možnost používání hledáčku byla jedním z kritérií mého výběru.K tomu perfektní objektiv s pro mne naprosto vyhovujícím rozsahem(24-70 FF),světelnost na nejširším konci 1,8,na nejdelším 2,8,velký čip s rozumným počtem pixelů,výborný snímač a suprové fotografie byly další důvody ke koupi.Velikost akorát do kapsy a přijatelná hmotnost to vše završila. K aparátku jsem si dokoupil náhradní akumulátor a externí nabíječku.Ta v příslušenství chybí a nabíjí se přímo ve foťáku.Pro toho,kdo má aparát na procházky naprosto dostačující řešení. Protože mám poněkud větší ruce,pořídil jsem si ještě nalepovací grip,čímž se ergonomie posunula dopředu.Přidal jsem ještě pouzdro na opasek a jsem spokojený. Obrazová kvalita : z různých recenzí jsem věděl,jaké snímky z foťáku lezou a přesto jsem byl překvapený jejich technickou kvalitou.Jedním slovem - suprové. Ovládání : aparát má menu stejně nastavené jako Sony A6000,který jsem krátce vlastnil,takže nebyl problém se zorientovat.A i pro toho,kdo se s ním setká poprvé, zde nevidím žádný problém.Je zde dále možnost přiřazení funkcí jednotlivým tlačítkům,čímž se zrychlí a zjednodušší ovládání. Výdrž na jedno nabití : dostal jsem se k číslu 500 se střídavým požíváním displeje a hledáčku,bez blesku.Což je,myslím,slušné. Ale abych jen nechválil : za nešťastné považuji to,že po schování hledáčku se aparát vypne.Nepřišel jsem na důvod,proč toto japonští soudruzi nastavili.Nicméně existuje vychytávka,jak se tomuto vypnutí vyhnout : zasunete očnici a potom současně zmačknete vypínací tlačítko a zasunete hledáček.Chce to trochu cviku,ale funguje to. Závěr : koupě Sony RX100 M3 byla,i přes vyšší cenu, dobrá volba,Je to řešení na dost let dopředu.´ Pro toho,kdo hledá tak jako já výkonný kapesní strojek je to jeden z kandidátů.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Špičkový kompakt

Pouze tělo 07.11.2014 podle Jirka_2

Tento fotoaparát jsem zakoupil před 3 ma měsíci. Kvalita fotografií je výborná. Fotoaparát je vyladěn téměř k dokonalosti. Jediné co bych mu asi vytkl je systém ovládání, který není zcela uživatelsky příjemný a věrnost barev ne vždy odpovídá; dá se ale upravit nastavením.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Velmi kvalitní focení, výborná "hračka"

Pouze tělo 06.11.2014 podle Sabaka

Koupil jsem ho před měsícem, vynikající obrázky na kompaktní fotoaparát, zatím hlavně fotografuji na super auto nebo inteligentní automatiku (pracuje opravdu k mé naprosté spokojenosti), programy priorita clony a času bez problémů, jejich skvělé zobrazení a ovládání na displeji nebo v hledáčku (ten je lepší, než displej), v ostatních funkcích které přístroj nabízí se zatím ztrácím, zvlášť, když chci použít něco, co díky spuštění nějaké jiné funkce není možné. Opravdu vynikající při minimálním osvětlení, obrázky ostré bez zrnitosti.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Výborný fotoaparát !

Pouze tělo 03.11.2014 podle Norek

Mám již 4 fotoaparáty SONY a každý byl vždy lepší !

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

0

0

0

Našlapaný lehký a malý kompakt

Pouze tělo 06.10.2014 podle pefik

Tento kompakt jsem zakoupil před 3 týdny a jsem velmi spokojen. Doporučuji všecm, kteří chtějí fotky kvality zrcadlovky, ale nechtějí tahat těžké přístorje a nechtějí se moc zabývat nastavováním všeho možného. Obsluha je jednoduchá, intuitivní i v komunikaci s PC a přes Wifi. Prostě povedený kousek od Sony.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Ve své třídě nemá konkurenci.

Pouze tělo 21.09.2014 podle greba

Spokojenost s výrobkem. K nákupu tohoto fotoaparátu mě přesvědčily testy a též přítomnost hledáčku. Hledal jsem lehkou alternativu k mé zrcadlovce.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Exkluzivní kompakt

Pouze tělo 12.08.2014 podle Powder

Srovnatelné snímky se zrcadlovkou střední třídy (až na větší hloubku ostrosti). Optika kreslí neuvěřitelně ostře v kontrastu k drobnému tělu přístroje. OLED hledáček mě velmi příjemně překvapil - je použitelný :-) Celkově se jedná o fotoaparát, který fotí skvěle jako "automat". Zároveň mu nechybí veškeré myslitelné manuální funkce (kompenzace expozice, záblesku, posun vyvážení bílé...) Nedostatky: V této kategorii bych očekával propracovanější SW výbavu - např. časovač samospouště má pouze volbu 2 nebo 10 sekund, není dostupná funkce time-lapse, pro Windows není dostupný software, který by dovolil jednoduše stáhnout snímky z karty fotoaparátu přes wi-fi modul do složky počítače (PlayMemories je příliš komplikovaný na použití - nutí uživatele používat aplikaci jako katalog fotografií).

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

VYNIKAJÍCÍ TECHNIKA

Pouze tělo 01.08.2014 podle Brahma

Tento produkt jsem koupil před měsícem a jeho kvalita splnila mé očekávání.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Celkem dobré

0

0