MOC

20 899,00 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
44

4.8 based on 44 customer reviews

33
11
0
0
0
Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

Zákaznická hodnocení: 44

0

Velmi spokojený, funkce dle ocekavani

DSC-RX100M2 13.05.2019 podle Lukas_crue

Před mesicem, jsme s nim naprosto spokojen, výborná vydrz baterie

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Super

DSC-RX100M2 19.04.2019 podle Jirka60

Malé tělo, velký duch a teď už se mně optravdu nechce!

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

výborný produkt

DSC-RX100M2 27.09.2018 podle JiriBos

Produkt mám dva měsíce a jsem spokojen, používám foto i video

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Fotí velmi dobře

DSC-RX100M2 22.09.2018 podle Mike mik

Vše bez chyb, fotky dost dobrý, skvělá volba, cena už taky ok

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Potěšil mě, ale.. (hodnocení, jako ve škole):

DSC-RX100M2 03.09.2018 podle Jirilouny

Kvalita fotek: 1 Všechny přednosti, které jsou zmiňované v recenzích se mě potvrdily. Kvalita snímků je bez kompromisu. Množství efektů a možnosti nastavení, se snad při občasném fotografování ani nedají využít. Fotoaparát poskytuje možnosti pro experimentování. Ergonomie: 4 Fotoaparát je snad konstruovaný pro dětské, maximálně dívčí ruce. Pro mne jsou tlačítka příliš drobná, zapuštěná v těle přístroje. Stisk bříškem prstu je proto obtížný, spíše je nutné použít nehet. Přístroj jsem kupoval v internetovém obchodu, toto jsem nezvážil. Špatnou ergonomii podtrhuje stav, že tělo fotoaparát nelze uchopit mezi dva prsty, nenabízí dvě protilehlá místa, kde by nebyl ovládací prvek, displej, blesk... . Zbývají jen čtyři hrany a ty vyžadují dvě ruce. Už proto se podivuji, že s přístrojem není dodáván alespoň řemínek na krk, pouze smyčka na zápěstí s poutky. Krytka nad zásuvkou mikro USB mě při pokusu o otevření nejprve připravila o nehet, pak jsem se sebezapřením použil nožík. Nyní už se trochu oběhala. Ovládání: 2 Pozoruji určitou nepřesnost při otáčení kroužkem za objektivem. Pro výběr někdy musím otočit více, někdy při nepatrném pohybu přeskočí přes dvě ikonky. Kroužek se otáčí střídavě volně nebo obtížně. Netuším důvod. Nevyhovuje mě, že jsou ukládány zvlášť videosekvence a snímky. Snažím se najít, zda i toto nelze v nastavení změnit. Nakonec zmíním, že obrázky lze poslat do televizoru bez kabelu, pomocí WiFi, video ale ne. Velmi mě chybí GPS, kterou má i nejlevnější telefon. Snímek s polohou místa pořízení je díky tomu již standardem. Mohlo by se zdát,. že záporné hodnocení převažuje nad kladným. Není to tak, pouze nechci opakovat vše, co už bylo o přístroji dříve napsáno. To dokládá i moje hodnocení, čtyřmi hvězdičkami.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Celkem dobré

0

0

0

Skvělý fotoaparát

DSC-RX100M2 27.08.2018 podle Sika64

Fotoaparát mám krátce a tak se pořád seznamujeme ale nevěřil bych že něco tak maleho může dělat tak skvělé fotografie.Jsem velmi spokojen

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Průměrné

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborný fotoaparát

DSC-RX100M2 27.04.2018 podle xyz18

Vynikající poměr cena/výkon, spokojenost s nákupem

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé fotky, malé rozměry

DSC-RX100M2 12.02.2018 podle Jenda

Fotoaparát používám měsíc a jsem s ním velmi spokojen. Nabízí kvalitní fotky v kapesním provedení. Dostatečné automatické režimy a možnosti ručního nastavení. Pouze fotografování jednou rukou je problematické díky malým rozměrům.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý průvodce do kapsy

DSC-RX100M2 29.12.2017 podle Pytlik777

V kategorii kompaktních fotoaparátů v této cenové hladině těžko hledá konkurenci. Používám jej jako příruční přístroj, když se nechci tahat se zrcadlovkou. Normálně používám EOS D60. Obrázky z tohoto mrňouse se mu téměř vyrovnají. Samozřejmě se nemůže vyrovnat rychlostí a pohotovostí, ale to se u kompaktu předpokládá. Velká výhoda je možnost focení do RAW a sáňky pro blesk, kam dávám dálkový odpalovač. Můžu tedy fotit i v místnosti bez integrovaného blesku. K čipu a optice nemám výhrady. Tělo je bytelné a příjemně těžké.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Jako vždy nezklame...

DSC-RX100M2 16.12.2017 podle Mycek

Ještě jsem zdaleka nevyzkoušel ani polovinu funkcí a už jsem nadšený. A navíc Zeiss s dobrou světelností nemůže zklamat.... Takže i bez blesku při žárovce skvělé fotky... Manuální nastavení je intuitivní, napoví..... Pro mně jediné mínus, hůře se drží.... ale zvykám si...

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Kompakt se slusnou optikou

DSC-RX100M2 28.09.2017 podle Petr36

Tento produkt jsem koupil po dlouhem hledani. Je malinky, slusnou optiku. Jako negativum vidim moznost pouze bodoveho ostreni, coz ma za vinu neproostreni celeho obrazu. Jinak dela krasne fotky

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Jasná volba

DSC-RX100M2 27.09.2017 podle JerryCZ

Velice šikovný kompakt pro rychlé a kvalitní fotky. Výhody: - Fotí do RAW - Tlačítko Fn na kterém si můžu nastavit až 7 funkcí - Displej není dotykový (To beru jako plus, dávám přednost klasickému ovládání) - Displej je výklopný - Stabilizace při nahrávání videa. - Světelnost objektivu - WiFi a NFC Nevýhody: - Při focení do RAW nelze použít digitální zoom. - Ovládací kroužek je hodně citlivý, stačí se ho nechtěně dotknout a změníte si tak nastavení například clony, nebo čas závěrky. - Ostření není nejlepší, někdy je lepší zvolit manuální ostření. - Neumí Časosběr

Kvalita obrazu

Celkem dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Vynikající fotky

DSC-RX100M2 25.06.2017 podle Wyndey

Skvěle fotí, výborné fotografie i za šera. Jediné mínus tohoto fotoaparátu je umístění blesku a jeho chabá konstrukce. Jinak nemám výtek.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Naprostá spokojenost, funkce fotoaparátu jsou na 1

DSC-RX100M2 19.05.2017 podle Beda

Tento fotoaparát jsem koupil před 3 roky a fotím s ním hlavně přírodu a společenské akce. Jsem velmi spokojen při správném používání expozice, clona a IS dosáhnete velmi dobrých výsledků. Fotím do Photoshopu a Camera Raw a aparár odvádí velmi dobrou profi práci.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý kompakt

DSC-RX100M2 11.05.2016 podle Lukas84

Skvělý malý kontakt, výborná kvalita fotek. Fotí krásně i za špatného světla. Snadné a přehledné ovládání, všechna základní nastavení při focení jsou po ruce. Jediné mínus bych udělil za kvalitu manuálu. Je sice v deseti různých jazycích, ale neobsahuje vůbec žádné informace o tom, co která funkce opravdu dělá. Doporučuji stáhnout PDH User guide ze stránek Sony, tam je o něco víc informací.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

První dojmy

DSC-RX100M2 27.03.2016 podle topebr

Plní očekávání,o tom ani potom..Chvílema tápu v nastavování,ale stejně nakonec otočím kolečkem a nechám vyřádit se automatiku.Sou zde desítky možností.. Jinač-pro mne supr rozměr,až na ten nevím proč chybějící grip..Na dobrou výdrž sem už zvyklý z předešlých Sony DSC..a optika je dost dobrá.No,co mi vadí je právě absence gripu,omezeně otočný displey,chybějící opt.hledáček a možná bych trošičku přidal na zoomu,ale jen pokud by to neuškodilo obr.kvalitě.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Slušný kompakt

DSC-RX100M2 24.03.2016 podle geminidy

Lehký, pevný a malý kompakt s velmi kvalitní optikou a nadupaným softwarem. Rychlý a pohotový se spoustou funkcí a režimů. Dělá krásné fotky i za velmi stížených podmínek. Pořídil jsem si ho po delším hledání a porovnávání různě podobných výrobků, abych mohl fotit náš nový přírustek do rodiny a také na naše společné výlety. Skvělá alternativa k digitální zrcadlovce, kterou vlastním. Velmi doporučuji náročnějším a nákupu rozhodně nelituji! Kompakt mám asi měsíc a stále mne mile překvapuje.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

malý, kompaktní, skvělé fotky

DSC-RX100M2 17.03.2016 podle libi

Zakoupil před rokem jako malý, kompaktní k zrcadlovce .

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý fotoaparát

DSC-RX100M2 10.03.2016 podle Steta

Fotoaparát splnil mé očekávání ,malý do kapsy,krásné fotografie, mnoho funkcí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

skvělé funkce

DSC-RX100M2 05.02.2016 podle honzamb

Fotoaparát mám teprve krátce a zatím se učím, fotí dobře i při nízkém světle a překvapil mě i dost dobrý výsledek při protisvětle. Fajn je možnost stáhnout fotky přes WIFI.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborný fotoaparát kompaktních rozměrů

DSC-RX100M2 27.01.2016 podle Franta

Výborný fotoaparát kompaktních rozměrů který nabízí funkce a možnosti nastavení běžné na DSLR (digitálních zrcadlovkách). Kvalitou obrazu předčí mnohé základní modely DSLR (i při nízkém osvětlení). Vzhledem ke kompaktní konstrukci není výměnný objektiv a tím je limitován rozsah zoom a optiky všeobecně... Design jsem hodnotil jako průměrný z důvodu absence gripu - ten se dá dokoupit jako nalepovací. Bez něj je držení přístroje velmi nejisté. Druhou výhradu k designu mám ohledně tvaru tlačítek - jsou plochá v jedné rovině s tělem fotoaparátu. Ze zkušenosti s jinými modely mi více vyhovuje tvar lehce vypouklý, který lze hmatem snadno rozpoznat. Někdy nastává problém s AF při velmi nízkém osvětlení a málo kontrastní scéně - pak je jistější použít MF (kompakt jiné značky stejnou scénu zaostřil správně). Iluminátor AF byl v obou případech zapnut. Po instalaci upgrade firmware se ztišil AF. Wifi a ovládání pomocí aplikace PlayMemories (Android) funguje, přístroj ale musí být předem zapnutý ručně. Někdo může postrádat absenci GPS vzhledem k blízkosti s kategorií "pokročilé kompakty".

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Dobré

0

0

0

úžasná mašinka

DSC-RX100M2 28.12.2015 podle vitask

Nejlepší mašinka, umí úplně vše, světelnost oběktivu luxusní , rychlost výdrž, prostě 1****

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Perfektní...

DSC-RX100M2 18.12.2015 podle Mrkef

Přístroj používám již delší dobu. Vybíral jsem dlouho ... a myslím, že jsem udělal dobře že jsem zakoupil právě RX100 ll. Jednoduché ovládání a automatika si zatím poradila se všim na jedničku....

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

recenze

DSC-RX100M2 12.09.2015 podle vojtechp

S foťákem jsem vesměs spokojen. Vadí mi jen pár věcí. - Při režimu superauto při namáčknutí spouště foťák zaostří ale při domáčknutí občas nevyfotí. Nevím, z jakého to je důvodu, jestli je to normální vlastnost, nebo je chyba pouze u mého kusu. - Foťák nemá dobrý grip, špatně se drží. To bude daň za kompaktnost, nicméně dle mého názoru alespoň malý grip inženýři ze Sony u foťáku udělat mohli. - Kvalita fotek pořízených při natáčení videa je tristní, ve videu při zoomování je slyšet zvuk motorku. To je ovšem u většiny kompaktů. Jinak kvalita videa je na výborné úrovni. - Nešťastně řešené umístění blesku. Blesk vyskakuje v místě, kde člověk drží prst. I přes tyto nedostatky bych tento foťák doporučil.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý

DSC-RX100M2 19.06.2015 podle Pavel87

Výborné fotky na úrovni zrcadlovky, obzvláště za nízké intenzity světla. Jediné co mu podle mne chybí je dotykový display.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

výborná optika

DSC-RX100M2 12.04.2015 podle kokrtery

zatím velká spokojenost velmi dobrá optika některá tlačítka málo výrazná

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Profi foto do kapsy

DSC-RX100M2 22.03.2015 podle mirin_da

Fotoaparát splnil mé očekávání jakož to profesionální kompakt. Vynikající světelnost objektivu, krásné noční fotky se stativem. Velmi skladný stačí vzít do kapsy a vyrazit.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Vynikající přístroj

DSC-RX100M2 22.02.2015 podle labíb

Musím říct že jsem uvažoval o MARK III,ale ta je cenově bohužel někde jinde.Fotoaparát splnil naprosto vše co si můžete u takového aparátu přát.Naprosto skvělá obrazová kvalita fotek a to i automatu :-)

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Dobrý foťák

DSC-RX100M2 05.02.2015 podle ekomir

Maximální spokojenost s daným produktem. Doporučuji.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Vynikající kvalita obrazu, pokud víte, co a jak nastaviit

DSC-RX100M2 22.01.2015 podle Radek7777

Kvalita fotografií je vynikající. Fotoaparát bych doporučil zkušenějšímu uživateli, který si rád vyhraje s různými nastaveními. Výborně funguje HDR - fotoaparát složí fotku dohromady z několika snímků z různou expozicí a to vše zvládá v pohodě bez stativu (s drobnými posuny jednotlivých snímků si velmi dobře poradí a dokonce nedojde ani ke zdvojení pohybujících se předmětů). Stejně dobře funguje i multiexpozice - několik stejně exponovaných snímků rychle za sebou se spojí do jednoho, což výrazně sníží šum a přitom nedochází ke ztrátě ostrosti a to vše opět zvládá bez stativu i s posunutými snímky. Trochu slabší je blesk a automaticky se při něm nastavuje dlouhý čas 1/30 - zde jsem daleko lepších výsledků dosáhl při nastavení priority uzávěry a pevném nastavení 1/60s a při tom nastavení kompenzace blesku +1EV. Video točí dokonalé - barvy a rozlišení lepší než z mé FullHD videokamery Panasonic s velkým snímačem - ta má lepší pouze stabilizaci. S rychlou SD kartou fotí velmi rychle v souvislém režimu. Pro pokračování ve focení další série i během ukládání předhozích 10 snímků na kartu je nutné uvolnit a znovu namáčknout spoušť. Slabší jsou možnosti samospoušti a naprosto nelogicky nejde použít v HDR režimu a v režimu multiexpozice, což by se často právě hodilo. Při použití clony 1,8 je hloubka ostrosti velmi malá - lze fotit portréty s rozmazaným pozadím. Jinak teda velká spokojenost.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Výborné fotky, ale...

DSC-RX100M2 22.01.2015 podle Mapi65

Skvělé fotky, ale má i řadu podtatných nevýhod. Bez dokoupeného gripu ho nelze prakticky držet, utopená spoušť a její neroznatelná poloha namáčknutí, nemožnost ostřit poklepem na displej ( za tuto cenu je totiž bezdotykový !!! ), malá výdrž baterie a její velmi dlouhá nabíjecí doba v řádu hodin.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Odkazuji třeba na D test, super fotky umí.

DSC-RX100M2 29.12.2014 podle MTondes

Se zakoupeným zbožím jsem spokojen, ale to se předpokládalo po studiích ve stereo magazínech a D testu. S e shopem elektro worldu je to o velké poznání bohužel horší a to si nebudu kazit náladu s rozepisováním o co šlo a také nechci nikoho poškodit. Uvidíme jak se časem vše změní v lepší.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

mnoho nastavení

DSC-RX100M2 21.12.2014 podle lada25

Tento produkt jsem zakoupil před 14 dny a zatím jsem s ním hodně spokojen.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Nejlepší foťák je ten který máte s sebou!

DSC-RX100M2 08.12.2014

Konečně fotoaparát s výbornou obrazovou kvalitou na kterém se vám narozdíl od zrcadlovky nebude usazovat prach.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Maximalní spokojenost

DSC-RX100M2 29.11.2014 podle MHaGISTER

Po dlouhém výběru a zkouškách (S 120, LF 1) jsem maximálně spokojen.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Veškeré automatické i manuální režimy

DSC-RX100M2 18.11.2014 podle karllk

S foťákem jsem celkově spíš spokojen, ale není to zas až taková pecka, jak se v recenzích píše. Špatná colorimetrie barev, špatné automatické vyvážení bílé, při vysokém iso výrazný šum modrého kanálu. Posterizace při videu v šeru. Ale dá se vše trochu doladit. Pro toho kdo chce jen zapnout a fotit nebo natáčet jsou některé o polovinu levnější foťáky lepší. Ale pro toho kdo si chcte veškeré hodnoty volit sám a mít nad foťákem plnou kontrolu je to perfektní což u levných foťáků není.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

pěkné fotky

DSC-RX100M2 07.10.2014 podle radek1

čip 1", fotky do ISO800 bez šumu, kvalitní objektiv, lze provádět i výřezy fotek, malé rozměry a kvalitní zpracování těla. Zatím spokojenost

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Skvele funkce,

DSC-RX100M2 05.10.2014 podle pvitulin

koupil před dvěma měsíci a jsem s nim nad miru spokojen, rychlost,foti skvele za vsech svetelných podmínek

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

skvělé fotky

DSC-RX100M2 23.09.2014 podle marus71

+ vyborná optika . - umístění blesku a pomalý software

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

RX100 II - výborný kompakt

DSC-RX100M2 27.08.2014 podle karlic

Výborný kompakt s funkcemi a kvalitou fotografií těsně se přibližující k zrcadlovkám. Na kompaktní rozměry super kvalita. Všechny zkušenosti jsou zatím pozitivní až na dvě drobnosti. Dálkové ovládání přes Wi-Fi nefunguje na víc než 4 metry, což je velmi málo. Dále s tímto kompaktem budou mít problém netechničtí lidé, jelikož návod je velmi neúplný. Bylo by vhodné, aby Sony vyrobilo nějaké instruktážní video, jinak si myslím, že skutečně všechny funkce použije jen 20% uživatelů.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Dobrý kompakt

DSC-RX100M2 09.06.2014 podle milan1

Zakoupil jsem si tento přístroj před asi 6 měsíci a vcelku jsem spokojen

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

velmi dobrý obrazový výstup

DSC-RX100M2 03.06.2014 podle Milďas

V pořadí asi dvacátý digi fotoaparát. Můj stále nekončící souboj velkých zrcadlovek a kompaktů. Koupí RX100 II mám určitě na nějakou dobu klid. V této kategorii vinikající obrazový výstup.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

objektiv je skvělý

DSC-RX100M2 02.06.2014 podle Bedřich

Produkt jsem zakoupil asi před měsícem a jsem spokojený. Bylo by dobře, kdyby do budoucnosti bylo vyřešeno lépe ovládání tlačítky, aby si člověk mohl nejčastější operace seřadit. Další problem je Wi Fi spojení a doprovodný program na stahování fotek má mnoho nedostatků - např. vždy po upgrade si musíte vše nařídit znova, a to znamená první přenost provést kabelově , tedy "drátem " a teprve poto Wi Fi, které je velmi pomalé.Tato funkce je přibližně vyhovující. Tímto tempem bude přístroj v největším rozletu tak v polovině roku 2015, pakliže se mu budou jeho konstruktéři věnovat.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

1

0

0

RX100 M2

DSC-RX100M2 02.06.2014 podle sobul01

Fotoaparát mám přibližně měsíc a jsem s ním ohromně spokojen, zejména jeho kvalitou fotek a to i za velmi špatného počasí. Rovněž velikost přístroje je skvělá. Video je též bezva - jsem moc rád, že jsem ho pořídil. Samozřejmě je cena poněkud vyšší, ale ta je vždy u špičkových věcí taková. Dříve jsem vlastnil jiné digitální fotoaparáty, blesk byl uprostřed těla. Zde je vlevo a občas při držení fotoaparátu má tendenci překážet při držení, vyskakovat. Deaktivoval jsem blesk, neboť není pro tento přístroj třeba a je vše OK.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0