Od

MOC

11 399,00 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
46

4.6 based on 46 customer reviews

29
15
1
1
0
Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

Výborné funkce

Bez GPS 08.03.2016 podle Georgen

Jsem spokojen s jednoduchostí ovládání a vynikajícími funkcemi.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

2

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

fotoaparát pro nenáročné

Bez GPS 28.08.2015 podle Eda12

Tento fotoaparát jsem zakoupil před 6ti týdny. Dojmy: Špatná světelnost objektivu, bohužel dnes standart u kompaktů. Fotoaparát jde proto při focení třeba v místnosti do vysokých hodnot ISO, takže fotky jsou zašuměné. Paradoxně to Sony prezentuje jako výhodu. Další problém je clona, rozmezí pouze 3,5 - 8. Portrét s rozmazaným pozadím se mi ještě nepovedl. Automatika občas selháva, postava v okně je tmavá, nepoužije blesk. Našlo by se toho víc, ale tohle mi vadí nejvíc. Prostě fotoaparát, který je vhodný na slunečnou dovolenou k moři, ostatním doporučuju něco jiného.

Kvalita obrazu

Celkem dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

2

1

Zákaznická hodnocení: 46

2 Modely

Modely

0

skvělý

Bez GPS 05.07.2019 podle Vláďa1

koupeno asi před měsícem, jsem stále spokojen, doporučuji

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Jsem nadšený

Bez GPS 24.06.2019 podle brbla

Dlouho jsem aparát neměl. Technika a miniaturizace šla velmi dopředu. Např. opt. zoom 30x v malém přístroji, to je bomba.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělá kvalita fotek

Bez GPS 12.05.2019 podle Nazar1

Tento produk jsem si zakoupil pro focení svého hobby a jsem s ním spokojen, jen tak dále pro společnost Sony

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrý poměr cena/výkon

Bez GPS 09.05.2019 podle Dali60

Skladný, malý, multifunkční fotoaparát, perfektní pro příležitostné amatérské fotografování. Vzít

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborné funkce

Bez GPS 18.04.2019 podle Pepan47

Zakoupeno před necelým měsícem a jsem s ním velice spokojen

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Neskutečné

Bez GPS 05.04.2019 podle Maara

Jsem velmi spokojen, na kompakt opravdu skvělýNejvíc je optická stabilizace - foto "z ruky" bez stativu s 30x zoom mne uchvátilo...

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Nejlepší kompakt za super cenu

S GPS 09.02.2019 podle Pospa007

Tento fotoaparát jsem si koupil před měsícem a jsem s ním velmi spokojen. Má super funkce a snadné ovládání. Má některé věci, které mají jen zrcadlovky a to se mi líbí. Také se mi líbí jeho příjemné držení a 30 násobný optický zoom. Má suprovou stabilizaci a luxusni zvuk u videí. Prostě nejlepší kompakt za tu cenu, všem doporučuji.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrý poměr ceny a kvality funkcí a snímků.

S GPS 04.02.2019 podle Zdeněk 55

Spokojenost, funguje vše co jsem od výrobku očekával.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrý fotoaparát za skvělou cenu

S GPS 03.02.2019 podle Flik1006

S produktem jsem spokojen, pohodlně se vejde do kapsy

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Postřehy z terénu

S GPS 27.01.2019 podle Petrx

Fotoaparát mám dva týdny, a dneska jsem ho vzal na turistický výlet na hory. Fotky vyšly vcelku dobře, ale po vyfocení několika fotografií se zasekla krytka čočky, takže zůstalo jen u náhradního focení přes mobil :(

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Kompakt

Bez GPS 14.12.2018

Dobrý foťák, chtělo by to pevnější plast na tělo, nebo kovové.

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Rozměry a cena rozhodujici

Bez GPS 05.12.2018 podle Tatax

Již více než rok používám a jsem spokojen. Rozměry, zoom, cena.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

SONY HX60

Bez GPS 29.10.2018 podle Folwara

Produkt jsem zakoupil zhruba před měsícem, stále se učím a čekám na vhodnější fotochvíle. Vzhledem k předcházejícímu modelu od Sony a firemnímu fotoaparátu taktéž značky Sony jsem přesvědčen, že budu i nadále spokojen. Výborná konektivita s TV Sony, bezdrátové připojení a okamžité načtení fotek.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý kompakt

S GPS 21.10.2018 podle Hanes69

Fotoaparát jsem zakoupil, aby jsme si mohli fotit naše motodovolené. Mobil v rukavicích nefunguje a zrcadlovka je zase moc velká. Po zhruba měsíci používání velká spokojenost.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Foto

S GPS 09.10.2018 podle Anwi

Zakoupil jsem v červenci, první dojmy dobré, leč po měsíci a půl přestal fungovat - oprava proběhla v záruce, snad mimořádnost. Naspokojenost - i když fotoaparát leží na jednom místě, mírně se liší v čase pozice GPS, ale hlavně se od srpna nedá zobrazit mapa a trasa v programu Play MemoriesHome. Snad už by se za dva měsíce dalo přejít k jinému podkladu od zablokovaných googleovských map.

0

0

0

Skvělé možnosti amatérské fotografie

Bez GPS 05.10.2018 podle rendad3

Fotky mi vychází skvěle a našly si svoje obdivovatele, jen je škoda rozostřování videa při natáčení za protisvět a taky jsem ještě nepronikl do možnosti využít Wi-Fi sdílení i ovládání z Androidu..

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Vše dobré, jen kritika pro budoucí zlepšení.

S GPS 03.09.2018 podle varroosis

Velmi komplikované zprovoznění přes Play Memories Home na PC. Signalizace nabíjení funguje podivně. Funkci "stav nabití" jsem nenašel.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý kompaktní foťáček.

S GPS 21.08.2018 podle karel4

Tento přístroj jsem zakoupil před rokem a čtvrt a jsem s ním velmi spokojen. Užívám ho hlavně k pořizování kvalitních Full HD videí a reportážních snímků z výletů. Ovládání je jednoduché a příjemné. Jediné dvě věci mi vadí: 1) umístění konektoru HDMI na spodku přístroje je nevýhodné, protože po připojení konektoru nelze foťák postavit na dno, ale pouze na čelní či zadní stranu. 2) umístění tlačítek pro zapnutí přístroje a pro spuštění nahrávání videa by bylo výhodnější prohodit.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý fotoaparát

S GPS 31.07.2018 podle bbrozek

Zakoupeno zhruba před měsícem. Pro pokročilé fotografy velmi dobrý aparát.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Fotoaparát za dobrou cenu a skvělý zoom

Bez GPS 22.07.2018 podle David909

K digitálu této velikosti jsem se vrátil z důvodů skladnosti. Přestalo mě tahat těžkou a neskladnou zrcadlovku. Tento fotoaparát dáte do kapsy, takže je vždy po ruce. jediné co mi asi opravdu vadilo, tak absence optického hledáčku. Na ostrém slunci nevídíte naprosto nic, fotíte poslepu. V dnešní době už se naskýtá otázka, zda nefotit jen mobilem. V případě dnešních lepších fotomobilů je to už docela dilema. Pro tento fotoaparát bude mluvit asi zoom, který je perfektní, možná lepší blesk. Ve kvalitě většiny na "blízko" nebude mezi dobrým mobilem a tímto kompaktem velký rozdíl.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý kompakt

Bez GPS 10.07.2018 podle jank1

Za tu cenu parádní stroj. Spokojenost s optikou a uživatelským rozhraním.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

celkově dobrý

Bez GPS 28.06.2018 podle talla2xlccv

celkem vyhovující zařízení, fotky nejsou nejhorší.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Fotoaparát

Bez GPS 12.05.2018

Tento produkt jsem koupila před 14 dny. Zatím jsem spokojená

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvěly ZOOM při natáčení video

Bez GPS 09.04.2018 podle VLK1

S foťákem jsem spokojen, dobrý poměr cena výkon, jednoduchá obsluha.

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Za tu cenu slušný foťák.

Bez GPS 07.03.2018

Mám ho zatím dva měsíce a zatím spokojenost.dobra cena.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé funkce

Bez GPS 27.02.2018 podle Jirka OK

Perfektní poměr cena výbava. Mnoho nastavení včetně plného manuálu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Nejen skvělé funkce - pro mně fantázie!

S GPS 04.02.2018 podle Kristýnka

Tento produkt jsem zakoupila asi před měsícem a jsem velice spokojená!

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Nádherné fotky i videa

Bez GPS 28.01.2018 podle Jerry101

výrobek se jednoduše používá,scény pro každou příležitost

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Zoom a funkce

S GPS 08.01.2018 podle Pavouk

Fotím s ním prvních 14 dní, do jeho jednotlivých funkcí zatím stále ještě pronikám, již nyní však vidím zásadní kvality. V první řadě ZOOM. Není mi jasné, jak do tak malého casu dostalo SONY 30-násobný optický zoom (o dalším digitálním nemluvě). V kombinaci s vynikající stabilizací obrazu docílíte výborné ostrosti snímků i na těch 30x. Další funkce, se kterou si uživatel opravdu vyhraje, jsou měnitelné režimy a efekty focení. Jedním z příkladů jsou černobílé fotografie se zvýrazněním jednoho vybraného barevného spektra: k dispozici je červené, modré, žluté a zelené. Docílíte tak úžasné atmosféry (jako příklad mohu uvést např. rudou švýcarskou vlajku a za ní plasticky vykreslené černobílé hory). Potěšila mne i hloubka ostrosti, která se podle režimu focení dynamicky mění - jiná je na krajině, jiná u portrétu atd. Příjemným překvapením (a spíše bonusem, kvůli kterému jsem přístroj nekupoval) je režim kamery, který umožňuje natočit skvělá záběry v HD rozlišení i za relativně špatného světla, a to s čistým záznamem zvuku. Mínusem může být relativně pomalejší reakce fotoparaátu v režimu jednotlivých snímků (připravte se, že mezi jednou a druhou fotografií si počkáte cca. 3-4s) nebo přílišné clonění v kontrastnějších světelných podmínkách nebo menší světelnost při snížené viditelnosti, což je však možné manuálně vykompenzovat (samozřejmě za cenu menší flexibility). V dané cenové kategorii jde však o naprosto špičkový fotoaparát "do kapsy", který žádným mobilním telefonem nenahradíte.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Průměrné

Snadné používání

Dobré

0

0

0

pozor na dostupne aplikace

Bez GPS 29.11.2017 podle mikrotik

po koupi pristroje jsem zjistil, ze nelze stahovat aplikace do fotoaparatu z duvodu nedostupnosti sluzeb v nasem regionu, napr. time lapse a pod.

Kvalita obrazu

Špatné

Funkce

Špatné

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

skvělý fotoaparát, čisté fotky

Bez GPS 03.08.2017 podle slavek59

Jsem s ním velmi spokojen i když jsem dosud neměl možnost vyzkoušet fotoaparát v extrémních podmínkách ( mráz, teploty nad 30°C)

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Úžasný foťák

Bez GPS 11.07.2017 podle Evža

Tento produkt mám teprve zhruba 14 dní, ovšem jsem nadmíru spokojena. Vše funguje jak má a fotoaparát dělá naprosto úžasné fotky, a to ani nemusím být profesionál.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Moje fotky

Bez GPS 30.06.2017 podle krokodil89

Je to můj první fotak od Sony ,dost dobrý fotak .Hana

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobré funkce přístroje.

Bez GPS 20.05.2017 podle Voják

Jsem amatér a fotografuji nejčastěji přírodu a rodinné události.Pro tyto fotky je přístroj ideální.Poměr cena-výkon je velmi dobrý.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Sony HX60

Bez GPS 06.04.2017 podle vladimír 46

S aparátem jsem spokojen.Jen postrádám podrobnější návod.U NIkonu a Lumixu jsem měl instalační CD a podrobnou příručku,to zde postrádam.Vím,že vše se dá stáhnout,či vyhledat na internetu,ale jako starší člověk s tím mám potíže

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Rozumny kompakt

Bez GPS 22.05.2016 podle Vikous1234

S fotakem jsem spokojen. Pokud od fotaku neocekavate nejake specialni funkce, ktere si lze stahnout skoro vsude jenom ne v CZ tak budete spokojeni.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

dotažené funkce

Bez GPS 27.03.2016 podle DePítr

Fotoaparát užívám jako amatér pro rodinné focení. Nicméně mne fotoaparát překvapil množstvím přednastavených funkcí, skvěle dotažené automatické funkce a třeba i možnost ovládání mobilním telefonem jako například vzdálená spoušť. Jen jako laik je třeba pečlivě nastudovat manuál ke všem těm funkcím.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

1

0

0

Výborné funkce

Bez GPS 08.03.2016 podle Georgen

Jsem spokojen s jednoduchostí ovládání a vynikajícími funkcemi.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

dobrý fotoaparát

Bez GPS 21.01.2016 podle Kréma

Splňuje všechny požadavky pro účelu dokumentace turistických akcí

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

perfektní foťák

Bez GPS 16.01.2016

Perfektně fotí jsem spokojený. S předchozím foťákem od nikonu se nedá srovnat jsem nadšený. Jen dostupnost koženého retro pouzdra je žalostná.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá volba

Bez GPS 31.12.2015 podle romcalbc

Slušně vybavený kompakt s perfektním ovládáním a mnoha možnostmi. Dobrá volba.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

dobrá funkce

Bez GPS 30.12.2015 podle Mirecek

jsem spokojen , něco takového jsem chtěl, vybral jsem na základě doporučení prodejce.

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

1

0

Je to dobrý foťák.

Bez GPS 12.12.2015 podle Radek 65

Je to zatím krátká doba na hodnocení.,ale vypadá to, že splňuje všechny moje požadavky.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

fotoaparát pro nenáročné

Bez GPS 28.08.2015 podle Eda12

Tento fotoaparát jsem zakoupil před 6ti týdny. Dojmy: Špatná světelnost objektivu, bohužel dnes standart u kompaktů. Fotoaparát jde proto při focení třeba v místnosti do vysokých hodnot ISO, takže fotky jsou zašuměné. Paradoxně to Sony prezentuje jako výhodu. Další problém je clona, rozmezí pouze 3,5 - 8. Portrét s rozmazaným pozadím se mi ještě nepovedl. Automatika občas selháva, postava v okně je tmavá, nepoužije blesk. Našlo by se toho víc, ale tohle mi vadí nejvíc. Prostě fotoaparát, který je vhodný na slunečnou dovolenou k moři, ostatním doporučuju něco jiného.

Kvalita obrazu

Celkem dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

2

1

0

Sony DSC-HX60

Bez GPS 10.02.2015

Tento fotoaparát je vhodný pro rodinné foto.Perfektní přiblíženi až 60 násobné je výborné pro přiblížení vzdálených objektu nebo přiblížení zvěře,ptactva atd.Jsem spokojen i s rychlým ostřením.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sony DSC-HX60

DSC-HX60 / DSC-HX60V 04.02.2015 podle jardamittal

Tento fotoaparát je vhodný do přírody na velké přiblížení objektu,zvířat a na rodinné foto.Pro moje focení je ideální.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0