MOC

13 899,00 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
29

4.6 based on 29 customer reviews

22
4
2
0
1
Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

Skvělý kompakt

S GPS 03.07.2015 podle Vaclav69

Tento produkt vlastím necelé dva měsíce a jsem z něj naprosto "hotovej", nemám nic co bych vytknul a chválím naprosto vše, pro posouzení přikládám pár foteček ...

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

8

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

Škoda horší kvality fotek

S GPS 13.08.2014 podle Tom69

Fotoaparát má skvělou ergonomii a funkce. Hodnotil bych ho jako vynikající (s přihlédnutím o jakou se jedná kategorii), ale nemohu. Kámen úrazu je kvalita fotografií. I na nastavení nejvyšší kvality jpeg, jsou v pohledu 1:1 patrné artefakty komprese. Zejména na dlouhá ohniska za horších světelných podmínek, ale někdy pozorovatelné i na nejkratším ohnisku. Určitě by pomohlo pomocí update firmware nastavit buď ještě jeden lepší stupeň komprese (i za cenu zvětšení velikosti fotek - myšleno velikosti souborů), nebo zmenšit stupeň komprese pro stávající nejlepší, nebo přidat podporu RAW.

Kvalita obrazu

Celkem dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

12

0

Zákaznická hodnocení: 29

0

HX400V – kompaktní fotoaparát s 50x optickým zoome

S GPS 14.06.2019

Hodnotím juednoduchost ovládání, možnost použít dětmi. Na to byl pořízen.

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Pěkné snímky a super zoom

S GPS 18.07.2018 podle Fafnbach

Vynikající stabilizace při maximálním zoomu bez použití stativu

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

perfektní funkce dobře dostupné a dobře pochopitel

S GPS 12.07.2018 podle Jaroušek

Produkt jsem zakoupil před dvěma měsíci a při zkoušení a testování je příjemný jak na focení, tak i na videa a pro začínajícího fotografa velmi dobrý

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Přehledné, výborné funkce

S GPS 10.07.2018 podle Marie60

Tento fotoaparát jsem zakoupila asi před měsícem. Jsou z něho krásné fotky, ovládání je dobře popsané a celkem jednoduché i pro laika fotografa. Jedinou chybou je, že krytka objektivu není uchycena k fotoaparatu, možnost ztráty.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Super upgrade...

S GPS 04.07.2018 podle Paparaci24

Tento model jsem s důvěrou zakoupil jako pokračovatele léta používané " 200" ..

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce a vlastnosti

S GPS 13.04.2018 podle radgru

Zatím se s tímto fotoaparátem seznamuji a jsem nadmíru spokojený. Skvělé ostré fotografie v každém okamžiku. Super zoom! Chyby zatím nemá, ty má fotograf :-)

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Prodloužená ruka fotografa

S GPS 20.09.2017 podle kubicp2

Tento přístroj jsem zakoupil jako náhradu za již dosloužilý fotomobil Nokia Lumia 1020. Potřeboval jsem náhradu za skvělý fotoaparát a skvělou kameru a hlavně mne zajímal parametr 50x optického zoomu, neboť rád fotím letadla a objekty z větší vzdálenosti. Nechtěl jsem malý kompakt, kde automatika je chytřejší než fotograf sám, ale chtěl jsem přístroj, který má i možnost manuálních režimů převzatých ze zrcadlovek. V SONY HX400V se mi to podařilo a hlavně si cením konektivitu s Wifi. Jako negativum je nemožnost stahování nových aplikací z obchodu SONY, neboť Česká republika není podporovaným státem u firmy Sony...proč?

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

velmi dobré

S GPS 03.07.2017 podle nazdar

Velmi dobrý kompakt,jednoduché ovládání akorát výdrž baterie by mohla být větší.Dobře padne do ruky,fotky jsou čisté i za špatných podmínek.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

rychlé ostření i rychlost pořízení snímku

S GPS 13.06.2016 podle stromeček

Jsem spokojen s tímto fotoaparátem . :-) Pečlivě jsem vybíral zda si koupím zrcadlovku nebo ultra zoom . Sony HX400V myslím byla dobrá volba. Fotky jsou super a 50x optický zoom se výborně využije hlavně v přírodě. Všem kdo hledají kvalitu ,radost a pohodlné focení mohu Sony HX400V jen doporučit.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Skvělé funkce, ale artefakty v obrazu

S GPS 09.06.2016 podle Dabass

Výborný foťák, výborná optika, výborné funkce, ale špatný obraz (artefakty) po velkém zvětšení. Artefakty jsou v obrazu, pravděpodobně způsobené buď interferencí šumu nebo příliš velkým kompresním poměrem jpeg. Možná i kombinací těchto dvou veličin. Stačil by přitom nový firmware a bylo by po problému, který se přetřásá na mnohých domácích i zahraničních forech. Ještě že se dají alespoň točit kvalitní videa...

Kvalita obrazu

Špatné

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

4

0

0

Perfektní zoom i obraz

S GPS 04.04.2016 podle vasek409

Zakoupil jsem před čtrnácti dny a naprostá spokojenost.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Skvělý přístroj

S GPS 04.01.2016 podle Slam074

Skvělý přístroj pro hračičky se spoustou funkcí a ve své třídě s bezvadnými fotkami a skvělým videem. Pro mě výborná doplňková funkce uložení GPS souřadnic ke snímku. Pro cestujícího motorkáře naprostá bomba. Když se mě po roce někdo zeptá, kde jsem to fotil, odpovím mu během chvíle. Jedné, co bych uvítal je delší výdrž baterie. Vyřešil jsem to přikoupením náhradní v setu ACC-TRBX.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Sony - HX400V

S GPS 29.11.2015 podle gluinka

Jsem s fotoaparátem velice spokojena, má krásné fotky.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

2

0

0

Super Foták

S GPS 15.11.2015 podle Zdenek40

Super zoom , inteligentní funkce které dělají krásné fotky

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Kvalitní fotoaparát dané třídy

S GPS 27.10.2015 podle MV353

Tento produkt jsem zakoupil zhruba před 2 měsící a jsem s ním velmi spokojen. Z designu výrobku bych rád upozornil zatím na maličkost - krytku objektivu- srovnávám s Panasonicem FZ7: úhel "sklonu" úchytek a možnost přichycení krytky nití k popruhu.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Maximální spokojenost

S GPS 15.09.2015 podle dajana

Pro mne naprosto vynikající volba a maximální spokojenost. Začínám znovu po létech fotografovat a tento fotoaparát jsem kupovala především kvůli rozsahu zoomu, protože mi nestačí dělat fotografie v omezeném zoomovém rozsahu a nosit brašnu s řadou objektivů a neustále je měnit jako jsem to dělala za mlada, se mi jednak nechtělo a jednak nemám na focení tolik času, aby se mi investice vyplatila. Tento fotoaparát má velmi příjemnou dámskou velikost i váhu, takže ani celodenní nošení není velkou zátěží. Dobře se drží, ovládání mi nepůsobilo žádné potíže. V pozici nejkratšího zoomu je objektiv dobře světelný, pěkně prokresluje a líbí se mi barevnost fotografií. Kvalita fotografií je pro mne naprosto dostatečná v celém rozsahu optického zoomu. V rozsahu digitálního zoomu jsou fotografie horší, ale je opravdu zajímavé, co všechno lze díky tak obrovskému zvětšení vyfotit. Optický stabilizátor je natolik vynikající, že za dobrých světelných podmínek není problém fotit i s maximálním zoomem z ruky. Nemám ambice profesionála, nečekám, že se mé fotografie ocitnou v nějakém časopise, ale na druhé straně mi na kvalitě fotografií záleží - tento fotoaparát splňuje vše, co jsem od něj v tuto chvíli chtěla.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

7

0

0

prima foťák

S GPS 10.07.2015 podle slayer 159

jsem mile překvapen, velmi slušný foťák, lehká robustní konstrukce, krásně ovladatelný, pro rodinu super

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

2

0

0

Skvělý kompakt

S GPS 03.07.2015 podle Vaclav69

Tento produkt vlastím necelé dva měsíce a jsem z něj naprosto "hotovej", nemám nic co bych vytknul a chválím naprosto vše, pro posouzení přikládám pár foteček ...

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

8

0

0

Nějak nefunguje wifi

DSC-HX400 09.06.2015 podle Martin441

Funkce ovládání smartfonem mi nefunguje. Telefon mám taky Sony ( Z3- nový) telefon foťák najde, připojí se k jeho wifi ale foťák telefon nenajde. Stále hledá, třeba i půl hodiny. Je to škoda, protože tuto funkci bych do budoucna rád využíval. Chválím vynikající optiku, kvůli které jsem si tento model pořídil.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Funkčnost. hloubka, ostrost

S GPS 21.05.2015 podle jebavka

Koupil jsem, vzal na Šumavu, spokojenost, i FOTA s detaily

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Výborný fotoaparát

S GPS 09.05.2015 podle Rubi12

Fotoaparát jsem si zakoupil před 3 týdny a zatím jsem naprosto spokojený. Vše funguje tak, jak má. HX 400V má velmi kvalitní fotografie, 50x zoom, který umožňuje i z ruky bez stativu dělat velmi dobré fotografie. Výborná je i kvalita videa. Možnost manuálních fcí přibližuje tento foťák zrcadlovkám. Jako jediné negativum vidím trochu menší výdrž baterií.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Sony - HX400V

S GPS 23.04.2015 podle Cada

Velmi dobrý fotoaparát. Jediné co bych uvítal, je vyšší kapacita akumulátoru

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Sony - HX400V

S GPS 31.01.2015 podle Luba4901

Mnoho funkcí nastavení Možnost manuálního nastavení V případě potřeby skvělý automatický režim Výborná výsledná kvalita fotografií i videa Kvalitní fotoaparát - doporučuji všem

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

3

0

0

Sony HX400V

S GPS 02.01.2015 podle Banditus

Mám ho od vánoc ,ježíšek byl prostě šikovný .Jedná se o velmi kvalitní kompakt .

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Intuitivní ovládání

S GPS 31.10.2014 podle pavel11

Přístroj jsem zakoupil před 3mi týdny .jsem s ním naprosto spokojen. Zatím ještě nevyužívám aplikace vázané k tomuto přístroji.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý fotoaparát

S GPS 05.10.2014 podle Tomas1

Jsem s tímto fotoaparátem velice spokojený, lepší v teto kategorii není. Před tím jsem měl Sony h5 tento už je zase o kus někde jinde.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

KOMPAKT

S GPS 28.08.2014 podle kaspin

Asi po měsíci testů absolutní spokojenost. Je škoda že SONY na svých stránkách nemá žádnou podporu ani rozšíření v češtině!!!

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Škoda horší kvality fotek

S GPS 13.08.2014 podle Tom69

Fotoaparát má skvělou ergonomii a funkce. Hodnotil bych ho jako vynikající (s přihlédnutím o jakou se jedná kategorii), ale nemohu. Kámen úrazu je kvalita fotografií. I na nastavení nejvyšší kvality jpeg, jsou v pohledu 1:1 patrné artefakty komprese. Zejména na dlouhá ohniska za horších světelných podmínek, ale někdy pozorovatelné i na nejkratším ohnisku. Určitě by pomohlo pomocí update firmware nastavit buď ještě jeden lepší stupeň komprese (i za cenu zvětšení velikosti fotek - myšleno velikosti souborů), nebo zmenšit stupeň komprese pro stávající nejlepší, nebo přidat podporu RAW.

Kvalita obrazu

Celkem dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

12

0

0

skvělý

S GPS 12.08.2014 podle petka

máme ho chvíli a je super o proti nikonu je senzační

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0