MOC

5 999,00 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
35

4.3 based on 35 customer reviews

22
7
3
1
2
Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

Vynikající zoom, kvalitní obraz, zpracování

DSC-H300 14.01.2015 podle frkotou

S tímto fotoaparátem jsem velice spokojen. Má vynikající 35 násobný zoom. Točí kvalitní video. A fotografie mají velkou kvalitu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

6

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

Za danou cenu slušný produkt

DSC-H300 30.03.2019 podle TTT515

Daný produkt jsme si objednal po delším výběru. Můžu uvést, že za danou cenu toho umí dost.Jen škoda, že dodané baterie k produktu byly patrně téměř vybité, takže první dojem byl velmi špatný. Teprve po zakoupení nových baterií přístroj začal fungovat. Další negativem je absence prohlížecího programu, např na CD. PlayMemories Home se mi nedaří nainstalovat, už 3 x jsem žádal o pomoc, a dosud se nikdo neozval, aby mi pomohl. Je obvyklé, že jiné firmy prohlížecí softwer dodávají.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

1

0

Zákaznická hodnocení: 35

0

Blbne při spuštění

DSC-H300 18.07.2019 podle Tynka23

Jeden reklamovan a druhý blbne při spuštění bílá obrazovka a někdy se nechce ani spustit

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Za danou cenu slušný produkt

DSC-H300 30.03.2019 podle TTT515

Daný produkt jsme si objednal po delším výběru. Můžu uvést, že za danou cenu toho umí dost.Jen škoda, že dodané baterie k produktu byly patrně téměř vybité, takže první dojem byl velmi špatný. Teprve po zakoupení nových baterií přístroj začal fungovat. Další negativem je absence prohlížecího programu, např na CD. PlayMemories Home se mi nedaří nainstalovat, už 3 x jsem žádal o pomoc, a dosud se nikdo neozval, aby mi pomohl. Je obvyklé, že jiné firmy prohlížecí softwer dodávají.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

1

0

0

Hodně funkcí za slušné peníze

DSC-H300 28.01.2019 podle PetraSv

Foťák jsme kupovali pro syna, přesně takový si přál. Je s ním velmi spokojený. Jsem překvapená, kolik funkcí má a přitom nestál tolik peněz. Za nás doporučuji. Jediné co mi chybí, je výklopný displej, ale to by stál víc peněz.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

fotí a natáčí video klipy

DSC-H300 25.01.2019 podle Tony1648

Tento produkt jsem zakoupil 24.1.2019 Fotoaparát se dobře drží,má hodně funkcí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Nefunkční přístroj

DSC-H300 15.01.2019 podle radši ne

Tento produkt jsem koupil zásilkovým prodejem MALL a produkt byl naprosto nefunkční - chyba software.

Funkce

Špatné

Design

Celkem dobré

Snadné používání

Špatné

0

0

0

Skvělé funkce

DSC-H300 11.01.2019 podle Syreček

Zatím spokojenost funkce mi vyhovují Pro mne fotí skvěle

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Hodnocení

DSC-H300 07.08.2018 podle holubj

Tento produkt jsem koupil jako druhý fotoaparát domů na cesty. Nicméně v základním nastavení AUTO moc neostří a fotky jsou pak neostré, je zajímavé, že malým posuvem fokusu se ostření se věci spraví a ostření je velmi dobré. Toto jsem zkoušel za jasného slunečného dne uvnitř domu s dostatkem světla. Nicméně se po vypnutí a opětném zapnutí situace opakuje

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Celkem dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Snadné ovládání

DSC-H300 11.05.2018 podle Radek 11

Naprosto dostačující pro běžné focení s výborným ovládáním a kvalitou

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

H 300

DSC-H300 17.12.2017

Po necelém měsíci "zkoušení" musím říct, že dobrý... určitě jsou lepší mašinky,ale pro začátečníka a běžného "fotografa" si myslím, že je H 300 zcela dostačující.Já jsem s ním naprosto spokojen

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce

DSC-H300 20.06.2017 podle belda 2009

Fotoaparát jsem zakoupil řed třemi týdny a jsem s ním velice spokojen,dobře se s ním pracuje a seznamuju se s jeho funkcemi a možnostmi.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

lepší fotky

DSC-H300 06.04.2017 podle romik

mám ho krátce,ale fotky oproti minulému foťáku nejdou srovnat.Funkce srozumitelně napoví co a jak,ale kdo se nebojí zkouší--pokus omyl.Nemám potřebu pro moje focení kupovat dražší foťák.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

zoom,automatika

DSC-H300 11.05.2016 podle Lubošxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

průměrná kvalita a jednoduchost za přijatelnou cenu

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

1

0

0

PRO AMATÉRY MEZI KTERÉ PATŘÍM VINIKAJÍCÍ.

DSC-H300 28.01.2016 podle RAKRUDA

JSEM SPOKOJEN S KVALITOU SNÍMÁNÍ JAK FOTEK TAK VIDEA

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Začátek

DSC-H300 10.01.2016 podle JakobR

Zatím začínáme, stihli jsme už i video. Ještě se lépe seznámit s předvolenými scénickými režimy focení.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

1

0

0

sony H300

DSC-H300 09.01.2016 podle jakubfran

jsem v celku spokojen se zakoupeným fotoaparátem sony

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

2

0

0

Automatika i ruční nastavení

DSC-H300 04.01.2016 podle nowakjirik

Foťák jsem dostal jako dárek a mile mě překvapil funkcemi které nabízí.Ať už automatické režimy tak ruční nastavení. Perfektní 35x zoom, stabilizátor.Co víc si přát.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Spolehlivý, pohotový, nenáročný fotoaparát.

DSC-H300 13.09.2015 podle Malíř33

Dlouho jsem vybíral z nabídky světových výrobců a jako další krok v mém focení zvolil DSC-H300. Ve spojení s napájením 4x aku Sony 2700mA, vyhovující výdrž napájení. Fotoaparát předčil mé očekávání a pokud bych chtěl zařízení vyšší třídy, zvolím opět značku foto Sony.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Kvalita

DSC-H300 28.05.2015 podle andysek

Velice kvalitní výrobek ... spousta funkcí které využijete , kvalita obrazu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

4

0

0

Fotoaparát H300 s 35x optickým zoomem, hnus

DSC-H300 24.04.2015 podle Juice

Porovnával jsem s kompaktem (16Mb CMOS, 21xZOOM optika) od jiné firmy. Na 35x zoom nebyl Sony vůbec schopen zaostřit, při namáčknutí sjel vždy na 1x a potom teprve najížděl a ostřil. Možná na stavby dobré, ale kompakt jsem nemusel ani namačkávat a 21x opto a dál-celkem 42 zoom včetně digizoomu z ruky bez doostřování krásně čistý snímek. Škoda, že jsem nekoupil napřed ten kompakt... No Sony snad využiji na focení v interieru.... a bez ultrazoomu. To teprve vyzkouším.....

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Celkem dobré

Snadné používání

Průměrné

1

4

0

bezva mašinka, plně postačuje ...

DSC-H300 12.04.2015 podle winterton

spokojenost se všemi funkcemi a za tu cenu...plně doporučuji. Možná dělá problém mojí 5 leté dceři, na kterou je tento přístroj těžký a robustní, ale pro mě = OK

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

ZOOM, Cena

DSC-H300 16.02.2015 podle čauu

Levný, jednoduchý fotoaparát s dobrým zoomem a slušnou výdrží na dobíjecí baterie.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Dobrá volba

DSC-H300 31.01.2015 podle rimsey

Koupil jsem před měsícem spíše na tokové to "domácí žvýkání" a pro amatéra nabízí vynikající kvalitu fotek, skvělý zoom, množství scénických režimů od "inteligentní auto" kde musíte jen mačkat spoušť až po manuální nastavování. S bleskem nafotíte super fotky i prakticky ve tmě. Jediná věc co mi vadí je často nadbytečná indikace hrozby "rozmazanosti" kdy by se měl použít stativ, dělá to i při naprosto dostatečném osvětlení kdy výsledné fotky jsou poté naprosto OK.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Stažení fotek do počítače

DSC-H300 20.01.2015

Pokud neumíte anglicky,tak si nenainstalujete program na stažení fotek nebo videa. Základní chyba!!! Když se produkt prodává ČR mělo by i vše okolo být jako pro jiné státy EU

4

1

0

Vynikající zoom, kvalitní obraz, zpracování

DSC-H300 14.01.2015 podle frkotou

S tímto fotoaparátem jsem velice spokojen. Má vynikající 35 násobný zoom. Točí kvalitní video. A fotografie mají velkou kvalitu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

6

0

0

Spokojenost

DSC-H300 07.12.2014 podle jcarp

Tento produkt jsem zakoupil před měsícem, ještě jsem se nestačil seznámit úplně se všemi funkcemi, ale zatím jsem spokojen. Pro moje potřeby je zcela dostačující.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Vadný kus?

DSC-H300 28.10.2014 podle Navoš

Foťák je průměrný v této cenové hladině. Funkce jsou podobné jako u jiných značek, kvalita zpracováni je vyšší standard oproti např. Fujifilm, Olympus atd. Nikon a Canon je o píď lepší. Výhodou je příjemné a stabilní držení v rukou, jinak fotky jsou srovnatelné s tenkými fotoaparáty nižších cen (tzv.Tatranky). Za zhoršených podmínek nic moc, pouze průměrné zesvětlení objektivu. Za příznivých podmínek příjemné. Pár praktických funkcí, např.pro fanoušky sociálních sítí vyhlazení a poupravení obličeje k dokonalému vzhledu. Po 3 týdnech příležitostného užívání se foťák během focení sám vypíná a nemohu přijít na to z jakých důvodů. Při vypnutí se ani objektiv nezasune, pak nějakou dobu nereaguje a pak se mi ho podaří zapnout, však pouze jen na pár fotek a zase kaput. Baterie Sanyo, samozřejmě jsem zkoušel i jiné taktéž dobité a bateriemi to není, takže bude asi reklamace.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Kvalita za rozumnou cenu.

DSC-H300 27.10.2014 podle sagothrcz

Tento fotoaparát mě oslovil samozřejmě značkou, která je dle mých zkušeností značkou, která zaručuje kvalitu. Příznivá cena a pro začátečníka výtečná vybavenost. Výsledné fotografie jsou z mého pohledu výtečné. Fotoaparát je snadno ovladatelný a práci s ním zvládá i můj syn 7 let. Ostření rychlé a zoom je také rychlý. Inteligentní automatický režim si prozatím poradil se vším, co jsem mu připravil. Aparát má velmi rychlý start. Video jsem zatím nezkoušel a pravděpodobně ani nebudu, neboť zastávám názor, že k tomu jsou určena jiná zařízení. Nicméně možnost natáčení videa považuji za užitečný bonus. Stabilizátor plní svou funkci dobře, ale použití stativu se v určitých případech nevyhnete. Baterie mají slušnou výdrž, ale použití monočlánků AA považuji za nešťastné a bylo by lepší použít nějaký nabíjecí akumulátor. Tahání tužkových baterek je nepraktické, leč to není zas takový problém. Ergonomie je výtečná. Aparát se dobře drží a použité plastové materiály jsou takový běžný standard. Tento aparát považuji za celkově povedený a doporučuji každému, kdo potřebuje kvalitní zařízení za dobrou cenu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

5

0

0

Výborný...

DSC-H300 25.09.2014

Jako fotograf amatér naprostá spokojenost!!!!!!!!!!

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

4

0

0

Spokojenost s produktem

DSC-H300 20.09.2014 podle kobrat

Cenove dostupné,dobře ovladatelné,pěkne fotky,zatim maximalní spokojenost.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Špatný kus

DSC-H300 14.09.2014 podle Miras

Fotoaparát jsme koupili dceři k narozeninám. Po dvaceti fotkách se zasekl a stal neovladatelný. Fotky opravdu pěkné, požadoval jsem výměnu za nový výrobek, nyní čekám jak dlouho to Elektrow. bude trvat.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Použitelsnost

DSC-H300 05.09.2014 podle Martin234567

Pro běžné využití výborný výrobek.Fotky i video jsou kvalitní

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Průměrné

Snadné používání

Dobré

4

0

0

Náš brouček

DSC-H300 28.08.2014 podle Lakaru

Ústy mé manželky: "brouček je naprosto úžasnej"! Žádná zrcadlovka, ale automat. Trochu větší. Fotky dělá naprosto super. Používáme ho na tovární nastavení a v režimu "inteligentní automat". Sám si to změří a musím říct, že hodně rychle. Jen bych chtěl podotknout, že zoomování by mohlo být trochu jemnější a občas při použití blesku, za horších světelných podmínek, si to špatně změří a fotky nejsou nic moc. Z dosud udělaných cca 1000 fotek se bavíme asi o 5. Jinak je to to, co jsme chtěli. Na 32 GB kartu uděláte při max. rozlišení 4500 fotek a na jedny baterky cca 400 fotek.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

5

0

0

velice ostré barvy

DSC-H300 25.08.2014 podle rendarka

Tento fotoaparát jsme si koupili cca 14 dní tomu a jsme velice spokojeni. Dělá úžasné fotky, barvy jsou velmi syté, tváře nejsou rozmazané a to ani když se mé děti hýbou prostě úžasné fotky. Vřele doporučuji. Poměr cena kvalita je zde na místě.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Fotacek

DSC-H300 07.08.2014 podle David111111

Super, dela hezke fotky, urcite bych fotacek doporucil.....

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Dobré zaostřování!

DSC-H300 30.06.2014 podle Kačka17

Jsem s foťákem moc spokojená. Doporučila bych ho každému komu rodiče nechtějí dovolit zrcadlovku, protože je to opravdu skvělý foťák s podobnými funkcemi a zaostřováním jako u zrcadlovky:))

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0