MOC

25 408,40 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
41

4.7 based on 41 customer reviews

29
12
0
0
0
Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Zákaznická hodnocení: 41

3 Modely

Modely

0

Sony A6000

Tělo + 16–50mm objektiv s motorovým zoomem 16.07.2019 podle Pablo foto

Jsem spokojen s kvalitou fotoaparátu SONY A6000...

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Malý a výkonný

Pouze tělo 13.07.2019 podle tritol2

V minulosti jsem zakoupil model 5000, dále 5100 a nyní 6000. Jsem spokojen s výkonem v malém těle.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Super

Pouze tělo 12.07.2019 podle lelino71

Zakoupil jsem těsně před dovolenou. Dal jsem na recenze a udělal jsem dobře! Velká spokojenost!

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Za málo peněz hodně muziky :)

Tělo + 16–50mm objektiv s motorovým zoomem 18.06.2019 podle ladič

Tělo je příjemné, padne do ruky a design ani po letech neztratil šmrnc. Ovládání je poněkud krkolomné a člověk si musí zvykat. Obrazový výstup je dost ovlivněn slabším setovým objektivem. Při použití jiného objektivu je kvalita fotek mnohonásobně lepší. Na druhou stranu, A6000 se seťákem strčíte i do kapsy od bundy, což má taky svoje opodstatnění. V téhle cenové kategorii prostě nic lepšího nepořídíte.

Kvalita obrazu

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Celkem dobré

0

0

0

Dobře fotí

Pouze tělo 03.05.2019 podle PavelVet

Fotí dobře a proto jsem ho kupoval. Zatím ho dokážu využít tak na 5%, ale zvláště noční fotky vypadají výborně!

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dobrý foťák

Pouze tělo 11.02.2019 podle Black Tea

Koupeno z druhé ruky, ale byl skoro nový. Velmi kvalitní výrobek, skvělé fotky. Nízká hmotnost, skvělý autofocus.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dobré cena/ýkon

Pouze tělo 09.02.2019 podle iStevr

Super fotoaparát pro začátečníky cena/výkon. Dokupoval jsem baterii kvůli výdrži :). Proto 4 *

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé

Tělo + objektivy se zoomem (16–50 mm a 55–210 mm) 27.01.2019 podle Nemam žádnou

Vlastím ho půl roku.Jsem velmi spokojen s výrobkem

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Rychlé snímání

Pouze tělo 02.08.2018 podle Junys

Produkt jsem koupil před dovolenou a zatím jsem spokojený. Chtělo by to lepší objektiv na focení v přírodě.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Bezzcadlovka co plní mé potřeby

Pouze tělo 31.07.2018 podle cochtan

Fotoaparát jsem zakoupil před několika měsíci a jsem s ním docela spokojen. + Má poměrně slušnou kvalitu i při vysokém ISO (po zmenšení, samozřejmě není to zázrak, ale pro vlastní dokumentaci to ujde). + Podstatné pro mne je také to, že má hledáček. + Zajímavá je i funkce pro panoramatické fotografie. +/- Celkově je kvalita v něčem lepší a v něčem horší než můj předchozí fotoaparát Canon 600D (např. výklopný display má uvedený Canon řešen lépe). - Zatím je trochu menší výběr v objektivech. + Výhodou bezzrcadlovky je naopak možnost použít hledáček při nahrávání videa. + Fotoaparát je však lehčí a menší, čímž splnil svůj účel.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

sony a6000

Pouze tělo 20.06.2018 podle uživatel

Jsem zcela spokojen s kvalitou provedení i s kvalitou funkcí

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Mirek2

Pouze tělo 07.06.2018 podle Mirek2

Skvělý přístroj, malé rozměry a poměrně velmi slušný výkon. Jen setový objektiv Sony 16-50mm f/3,5-5,6 OSS SEL: zde mi nesedí mezikruží kolem čočky v lesklém provedení. Konstrukčně je provedeno s odvráceným úhlem, takže určitě nemá vliv pokud se týče odlesků do objektivu, ale osobně bych byl pro provedení matné, které by (podle mne) dávalo jak objektivu, tak celému setu komfortnější a profesionálnější vzhled. Toto provedení působí tak trochu (s prominutím) "bakelitově".

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

kompaktni provedení kamery s velkým chipem

Tělo + 16–50mm objektiv s motorovým zoomem 17.05.2018 podle dandis

Skvělý foták za dobrou cenu ve strovnání s 6300 a 6500, které jsou jen o trochu lepší, ale řádově dražší. Pokud nepotřebujete 4k video tak toto doporučuji.Co je zajímavé tak jsem si nevšiml velkého rozdílu na vyfocených fotkách a zpracování ve strovnání s RX100 se kterým jsem již 5 let max. spokojen.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Úžasná a přitom levná bezzrcadlovka

Pouze tělo 24.01.2018 podle Tom 23

Foťák jsem koupil asi před 3 měsíci a od té doby s ním nemám žádný problém. Jsem fotograf amatér, původně se smartphonem, ale tenhle foťák je i přes svoje rozměry naprosté dělo! Schází mi jen možnost zpracování slow-motion videí přímo ve foťáku a mizerná podpora Sony Play Memories Home.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrý foťák s trochu nešikovným ovládáním

Tělo + 16–50mm objektiv s motorovým zoomem 28.10.2017 podle lefol

Koupil jsem si tento foťák na reportážní / street foto. Obrazová kvalita je dobrá, velký snímač s 24 MPx, ovládání se mí zdá nešikovné - setový objektiv 16-50 má elektricky ovládaný zoom, nastavené ohnisko nelze na objektivu zjistit, jen na displeji nebo v hledáčku, po vypnutí a znovu zapnutí se zoom nastaví automaticky na 16mm, nevrátí se na původní hodnotu, proto mám kvůli úspoře času nastavené vypínání po půl hodině a zobrazení jen do hledáčku, abych znovu nemusel nastavovat objektiv, akumulátor takto vydrží něco přes hodinu. Ovládání je citlivé, takže se při vzetí do ruky stává, že se nechtěně změní přednastavené hodnoty clony a ISO. Dobíjení jen přes foťák je nešikovné, nelze současně fotit a nechat nabíjet záložní akumulátor. Brašna také není příliš dobře řešená, když se z ní foťák "vyloupne" , je potřeba vyřešit, kam s ní - nemá svůj řemínek. Chybí jednoduchý malý kvalitní objektiv asi 2,8/24 mm na street foto, setový je v pohotovostní poloze moc velký, stejně tak Zeiss 1,4 který je navíc dost drahý. Přesto A6000 kvůli kvalitě fotek hodnotím jako dobrý.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Skvělý přístroj

Pouze tělo 25.10.2017 podle Turdasák

Velmi velká spokojenost, krásné fotografii i při focení v noci

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Všestranný foťák pro práci i zábavu

Pouze tělo 12.07.2017 podle Monomer1990

Fotoaparát jsem zakoupil před dvěma týdny a jsem s ním naprosto spokojen. Jako začátečník jsem díky okamžitému náhledu na displeji pochopil principy manuálního nastavení. Foťák reaguje svižně a focení je opravdu rychlé, jediné co trochu kazí dojem je načítání fotek po snímání více snímků nebo při focení s dlouho expozicí, ale to je opravdu malý nedostatek. Foťák vřele doporučuji všem, kdo s focením začínají nebo potřebují malý skladný foťák, který s přehledem nahradí zrcadlovku.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Super cestovní foťák

Pouze tělo 18.04.2017 podle KarelN

Zakoupil jsem před cca 14ti dny. Zatím více foto v interiéru na momentky, takže 90% využita automatika, ale i tak velká spokojenost. Setový objektiv zatím postačuje pro běžné foto. Vynikající ergonomie i pro mužskou ruku, super grip! Ocenil bych dotykový displej, ale to byl vědomý kompromis při výběru výrobku. Uvítal bych krytku sáněk pro blesk a co tedy hodně kritizuji, tak je mizerný popruh z jakési umělotiny, která dře na krku.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

1

0

sony a6000

Pouze tělo 01.05.2016 podle novda

Sony A6000 mám 3 týdny a obecně vzato jsem zatím spokojen. Setové objektivy jsou slabé, ale ne natolik, aby se s nimi nepodařily dobré snímky. Všechno je velmi pohotové (s vyjímkou náběhu po zapnutí), ostření exkluzivní. Mám v řadě 4 kompakt od Canon, vedle profi zrcadlovky, ale vše směřuje k přechodu k Sony na bezzrcadlovku full frame. Začínal jsem kdysi se skvělou Sony F717, dodnes funkční.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborný fotoaparát

Pouze tělo 25.04.2016 podle Jaryen

Z pohledu kvality v této třídě, skvělý fotoaparát (dosud Canony) Výtky: -za pořizovací cenu chybí nabíječka aku -je nutná víc než hodně -s nabitým aku jsem dokázal pořídit jen 120 foto (teplota 9°C, zapnutý disp.+hledáček)!!! To je opravdu špatný parametr (Canon sx1is 500-600 foto) -k prohlížení foto je nutné zapnout fotoaparát se zbytečným výjezdem objektivu -zapínací prstenec jde dost lehce, při zasunutí do brašny se aparát několikrát zapnul sám -výsledky foto video velmi dobré -směřuji ihned k full frame A 7 (dosud Canon 5D Mark II)

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Sony A6000

Pouze tělo 26.03.2016 podle Josef 22

Mám foťák 3 týdny.Výborně fotí.Má pěkný vzhled. Ovládání v pohodě.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Radost do kapsy

Pouze tělo 26.03.2016 podle LWood

Praktická, příjemná a vysoce funkční kamera zejména na dokumentární práci, cestování, ale i na kreativní fotografování.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

cena/kvalita

Tělo + objektivy se zoomem (16–50 mm a 55–210 mm) 19.02.2016 podle Milan rer

maximální spokojenost , cena výkon , jediné co opravdu musím SONY vytknout , je nemožnost stahovat aplikace , placené i neplacené , ČR je asi země třetího světa..., prosím o nápravu SONY...,děkuji.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Rychlost ostreni, jednoduche ovladani, kvalita

Tělo + objektivy se zoomem (16–50 mm a 55–210 mm) 01.02.2016 podle Blumen

Tento vyrobek jsem zakoupil na zaklade recenzi, ktere jsem sledoval a jsem nadmiru s nim spokojen. Idealni vyrobek pro pokrocile amatery. Svymi parametry predci i nektere zrcadlovky. Jeho vyhodou tak je mala velikost a da se tudiz nosit vsude.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Velmi solidní aparat

ILCE-6000Z 01.02.2016 podle Kráťa

Velmi kvalitní tělo ... Velmi mizerný objektiv 16-50, 3.5-5.6

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Výhody zrcadlovek v kompaktním provedení

Pouze tělo 26.11.2015 podle Dritst

Sony v podobě a6000 vtěsnal do kompaktního a přitom pohodlně ovladatelného těla vše to, pro co většina lidí hledá u klasických zrcadlovek. Plně manuální režimy, velký APS-C čip, možnost měnit objektivy, možnost připojovat příslušenství přes standardizované sáňky (blesky, odpalovače, mikrofony) a v neposlední řadě hledáček. Narozdíl od mnohých, v mnoha směrech lehce zkostnatělých konkurentů, k tomu Sony přidává i mnoho užitečných funkcí navíc. Hledáček je elektronický, na prvni pohled lehce nezvyk, ale k optickému bych se už nevrátil. Je naprosto plynulý, bez lagů. Nejenže hned vidíte expozici tak, jak bude zaznamenána, ale také máte k dipozici automatické přiblížení v případě manuálního ostření a barevné zvýraznění hran. V neposlední řadě je zde vynikající video - fullhd progresivně s 60fps a s průběžným fázovým ostřením - pecka. Právě kvalitní videa mě kdysi k foťákům Sony přivedla. Když to sečtu a porovnám s cenou, nemohu než doporučit. Abych byl spravedlivý, uvedu i některé slabší stránky. Oproti zrcadlovkám Nikon ztrácí z mého pohledu lehce na obrazové kvalitě ve vyšších citlivostech. Rozlišení hledáčku by mohlo být větší, ale v této ceně je to pochopitelné. a dostačující. Výdrž baterie je slabá. Objektivů pro E bajonet není mnoho a ač jsou kvalitní, jsou drahé. Nicméně celkově nic, co by mě přimělo koupě litovat. A tip nakonec. Integrovaný blesk je vyskakovací a díky teto konstrukci je možné jej prstem podržet ve svislé poloze a odpálit jej o strop. Kdo fotí s externími blesky ví, o čem mluvím. Jedině takto lze pořídit v interiéru za slabšího osvětlení hezké fotky - což je zapovězeno drtivé většině kompaktů a zcradlovek s přímo mířícím integrovaným bleskem a musí se to řešit externím bleskem.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

zkušenosti s používáním

Pouze tělo 12.09.2015 podle vasek9999

V roce 2011 jsem si pořídil svůj první kompakt s vyměnitelnými objektivy NEX-5 a postupně dokoupil 3 základní objektivy. V tomto roce jsem chtěl upgradovat svoji fotovýbavu a pokukoval po fullframe Sony-Alfa 7. No ale náklady na tělo a objektivy by byly pro můj účel používání byly dosti vysoké. Rozhodl jsem se tedy jen pro modernější tělo a možností použít mé stávající objektivy. Tím pádem byl výběr jednoznačný - Sony Alfa 6000 s APS-C snímačem a bajonetem E. Navíc firmware objektivů šel upgradovat na použití s režimy ostření AF-A, AF-C. Alfa 6000 oproti NEX-5 obsahuje další, pro mne významná vylepšení. Jsou to : 1.Elektronický hledáček, 2.Dobíjení accu přes USB port (mj. akumulátor NEX a Alfy je stejný, takže mám tímto rezervní a nabíjet můžu jak přes USB, tak přes adapter NEXu). 3.Video v režimu FullHD 1080p50. 4.Vestavěný blesk s možností nastavení směru osvitu (odstranění stínu velkého objektivu) 5.Zdokonalený režim 'I+' pro rychlé focení, kdy není příliš času na manuální nastavení expozice. 6.Bezdrátové funkce

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Kompaktní, lehký, výkonný

Pouze tělo 27.08.2015 podle Honza 681

Po dlouhém vybírání jsem zvolil tento model. Po chvilkovém sžívání a naučení všech ovládacích funkcí fotí krásně. I se setovými objektivy jsou snímky srovnatelné s mnohem, mnohem dražšími zrcadlovkami. Horší jsou však snímky na plnou automatiku co se barevnosti týká. Hodil by se dotykový displej, ale není to nic tragického, ruční ovládání je rychlé. Slabá je výdrž baterie. Dokoupil jsem powerbanku.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Výkonný foťák do kapsy

Tělo + 16–50mm objektiv s motorovým zoomem 07.06.2015 podle kolemkolem

Velký snímač APS-C, kvalitní JPEG, rychlé a ve většině případů úspěšné ostření, velmi rychlé sekvence 11 snímků za vteřinu. Při vyšším ISO (cca od 2000) znatelný šum, zabudované odšumování rozpatlává detaily, je lepší tyto snímky převádět z RAW. Poněkud netypické menu, ale zvykl jsem si. Setový objektiv 16 - 50 začíná na příjemných 24 mm, je vysouvací a umožňuje nosit foťák ve větší kapse, optická kvalita přijatelná, na elektrické ovládání zoomu si lze zvyknout. K němu jsem pořídil automatickou krytku, což je velmi šikovné. Kvalitu snímků lze samozřejmě zvýšit zakoupením kvalitnějšího objektivu, ale ztrácí se tím výhoda malých rozměrů. Pro mé použití jako jediného foťáku na cesty sestava se seťákem plně vyhovuje.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Moje První bezzrccadlovka

Pouze tělo 29.05.2015 podle Gendarme

Ve srovnání s konkurencí nabízí Sony A6000 víc funkcí než konkurence, wifi, kvalitní natáčení videa a rychlé sériové snímání. Ergonomie by mohla být o něco lepší ale na tak malém fotoaparátu je to vždy o kompromisu. Možnost používat objektivy takřka všech značek s použitím adaptérů, dokonce i tilt-shift adaptérů. Hodně povedená funkce je asistent při manuálním ostření. Nevýhodou je pomalejší start, a pomalejší probouzení z úsporného režimu ale to ve srovnání s DSLR nevím jak jsou na tom ostatní kompakty.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Skvělej malej fotoaparát

Pouze tělo 25.05.2015 podle Polane

Koupil jsem před 14dny a jsem velmi spokojen , super fotky a úžasný videa.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý kompakt

Tělo + 16–50mm objektiv s motorovým zoomem 12.05.2015 podle Schiman

Plusy: + Velikost / hmotnost + Rychlost ostření + APS-C čip / Kvalita fotografií (ISO použitelné do 3200) + Kvalitní zadní displej / použitelný hledáček + Natáčení Full HD videa 50i/p + Zoom kroužkem na setovém objektivu + Sáňky pro blesk a jiné příslušenství + Vyměnitelný objektiv + Zpracování Mínusy: - Ve výchozím nastavení dost saturované barvy, někdy až moc, ale lze jednoduše změnit nebo vypnout - Nelze dělat fotky při natáčení videa - Ve video módu nelze spustit nahrávání foto spouští, ale stále jen méně dostupným tlačítkem na rohu těla - Rozšiřující aplikace se mi nedaří nainstalovat - předinstalována je pouze dálková spoušť přes mobilní telefon, dočetl jsem se, že appstore není v Čechách podporován (takže jedině zkusit přes registraci v podporovaných zemích, zatím jsem nezkoušel) - Horší viditelnost na zadním displeji na slunci, ale to řeší hledáček - Displej nelze úplně překlopit nebo natočit - Hůře dostupné tlačítko na spuštění natáčení videa - chce to trochu praxe, aby si člověk nepohnul aparátem - Výdrž baterie (už jsem si objednal náhradní s ext. nabíječkou)

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Rychlost ostření, obrazová kvalita

Pouze tělo 18.04.2015

Rychle ostří. Přechod z EOS 40d - ostří srovnatelně rychle. Super kvalita fotek. A hlavně... Velikost.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

A6000

Pouze tělo 01.04.2015 podle thingol

Vynikajici pomer kvalita/cena. Kdo chce zrcadlovku, kterou da do kapsy a pritom ma velky senzor, je to jasna volba. Kvalita fotek je neuveritelna. Bohuzel setovy objektiv 16-50mm F3.5-5.6 OSS (ci1855) zdaleka nedosahuje kvalit tela, takze je nutne si koupit neco kvalitnejsiho, aby clovek plne vyuzil kvality A6000 - napriklad prime lens 50f18 nebo 16mmf28(sony/sigma), kvalitou fotek jsou uplne nekde jinde. APS-C senzor temer neda konkurenci v teto cenove kategorii a oproti napriklad A7 a dalsim full frame zrcadlovkam/bezzrcadlovkam se cena pohybuje na mene nez polovine. Hlavni vyhodou je jednoznace velikost oproti regulernim zrcadlovkam, tento fotoaparat opravdu date do kapsy, a to s trochou snahy i s teleobjektivem, kdy oproti zrcadlovkam ve stejne cenove kategorii neztratite nic na kvalite fotek. Hlavni problem vidim v dostupnosti objektivu, v prumeru jsou jednoznacne drazsi nez napr. Nikon a jejich vyber jeste neni na urovni, kterou by clovek ocekaval. Na druhou stranu se to posledni dobou vyrazne zlepsuje a temer vse uz je k dospozici(plus u zakladnich ve vyber sony vs sigma) - navic sehnat redukci taky neni slozite.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

nepřebral jsem

Pouze tělo 08.03.2015 podle Jana0303

Vybíral jsem dlouho a posuzoval jsem mnoho aspektů. Po měsíci a půl jsem si vybral. Dnes vím a jsem si jist, že jsem udělal dobře. Opravdu jsem spokojený. Vše copíše výrobce se zakládá na pravdě a fotky jsou cool.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sony a6000

Pouze tělo 07.03.2015 podle pajafot

Špičková obrazová kvalita pokud máte kvalitní objektivy. Perfektní video. Jednoduchá obsluha a spousta možností v nastavení. Je šikovně malý pokud máte i malý objektivy. Rychlost ostření a sekvenční snímání je super.Co mě vadí: patice pro příslušenství, chybí vstup pro mikrofon nešťastně dostupné aplikace pokud teda nemáte účet v zahraničí. Je to můj druhý nex předtím jsem měl 5R a ten byl skvělý ale chyběl mi hledáček tohle je přesně to co jsem očekával od foťáku. Malý, rychlý se špičkovým obrazovým výstupem. Možná by mu slušelo 4K video ale za to už by byla jiná cenová kategorie. Takže zatím naprostá spokojenost.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

malý, lehký a kvalitní záběry

Tělo + 16–50mm objektiv s motorovým zoomem 28.02.2015 podle Edasubert

přístroj jsem zakoupil před týdnem, hlavní účelem je natáčení videa, které je s novým objektivem nádherné.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dostatečná náhrada za stávající DSLR

Pouze tělo 25.02.2015 podle Mackoun_CZ

Fotoaparát jsem vyměnil za stávající DSLR APS-C formátu kvůli snadnější spolupráci se starými analogovými objektivy kompaktnějším rozměrům. Po měsíci seznamování shledávám jako jediný nedostatek v porovnání s DSLR jen slabší výdrž baterie. V ostatních ohledech jsem získal plnou náhradu se skvělým výstupem.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Kvalitní a rychlý

Pouze tělo 13.01.2015 podle Michal51

Jsem s ním velice spokojen a nosím ho stále u sebe. Je rychlý, malý a spolehlivý. Vzhledem k velikosti jsou získaná data velice kvalitní. Fotím s ním hlavně do RAWu. Při citlivosti nad 3200 by mohl mít nižší šum. Jinak skvělý.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Všestranný produkt

Tělo + 16–50mm objektiv s motorovým zoomem 28.07.2014 podle Radim

Fotoaparát mám cca měsíc. Zažil dovolenou a cestu zadním oknem auta při autonehodě, kdy ho chránilo obyčejné pouzdro a prázdný batoh. Ovládání je super

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Klady a6000: Ostření, rychlost a vylepšené menu

Pouze tělo 28.07.2014 podle PerPe

A6000 má vylepšené ovládání i menu. Práce s ním je příjemná a to hlavně rychlost ostření, ukládání snímků a kvalita obrazu je výborná.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

2

0