xperia 10 iii

Zvyšte rychlost s modelem Xperia 10 III 5G – dosažitelným a kompaktním 5G zařízením, které si nyní můžete předobjednat

17 kvě, 2021

Nová Xperia 10 III 5G, kterou si nyní můžete předobjednat, je prvním modelem v řadě Xperia 10, který nabízí 5G konektivitu. Xperia 10 III nabízí velké množství zábavných funkcí a prodlouženou výdrž baterie[1].  Přichází ve stylovém, kompaktním, lehkém a voděodolném těle. Xperia 10 III je výjimečný telefon střední třídy, který byl navržen s ohledem na výkon, rychlost a přenositelnost.

Uživatelé Xperia 10 III si na cestách mohou užívat všeho, po čem touží. Xperia 10 III kombinuje výkonnou 4 500 mAh baterii s dlouhou životností (o 25 % více než u předchůdce Xperia 10 II) s rychlostí 5G pro rychlé streamování a stahování. Díky kompatibilitě s DSSE Ultimate poslouchejte ve sluchátkách zvuk ve vysokém rozlišení a sledujte oblíbené filmy na křišťálově čistém FHD+ OLED displeji. Mobilní platforma Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G[5] dokáže snadno zpracovávat aplikace, filmy, hry a další díky vysokému výkonu a energetické účinnosti pro vynikající konektivitu. Díky inteligentnímu připojení využívá Xperia 10 III technologii Xperia pro hluboké učení, která využívá knihovny neuronových sítí společnosti Sony a analyzuje signály Wi-Fi k předvídání problémů s připojením v blízké budoucnosti.

Xperia 10 III před připojením posoudí kvalitu dostupné Wi-Fi, takže už se nebudete připojovat k Wi-Fi síti, která nefunguje. Pokud předpoví jakýkoli problém v kvalitě připojení k Wi-Fi, použije místo toho mobilní data.

Ať už uživatelé hledají telefon střední třídy s 5G, nebo chtějí začlenit zábavní funkce Xperia 10 III do svého každodenního životního stylu, nabízí kompaktní a dosažitelné řešení pro každého.

Model Xperia 10 III 5G si nyní můžete předobjednat v černé, světle modré a bílé za cenu 11.499 CZK.

Poznámky:

[1]Ve srovnání s modelem Xperia 10 II

[2]Qualcomm Snapdragon je produktem společnosti Qualcomm Technologies, Inc. a / nebo jejích dceřiných společností. Qualcomm a Snapdragon jsou ochranné známky společnosti Qualcomm Incorporated, registrované ve Spojených státech a dalších zemích, používané se svolením

[3]Výsledek testován společností Sony Corporation – na základě použitého profilu při použití stejného typu baterie a nabíjení USB. Životnost baterie se liší podle situace použití.

[4]Automatický režim detekce zvířat funguje pouze u psů nebo koček, ostatní zvířata nejsou podporována. Přesnost funkce se může lišit podle charakteristik plemene.

[5]Qualcomm Snapdragon je produktem společnosti Qualcomm Technologies, Inc. a / nebo jejích dceřiných společností. Qualcomm a Snapdragon jsou ochranné známky společnosti Qualcomm Incorporated, registrované ve Spojených státech a dalších zemích, používané se svolením.

Pro více informací, prosím, kontaktujte:

Lucie Brochová, Consultant, PR agentura společnosti SONY, Bison & Rose, +420 739 483 442, e-mail: lucie.brochova@bisonrose.cz