ht-a7000

Obklopte se dokonale realistickým zvukem s novou vlajkovou lodí společnosti Sony, 7.1.2kanálovým soundbarem HT-A7000

20 čvc, 2021

Společnost Sony dnes představuje vlajkovou loď mezi soundbary, model HT-A7000, který vám umožní objevit zcela novou úroveň zážitků. Obklopte se dokonale realistickým zvukem.

Špičkový prostorový zvuk

Model HT-A7000 má 7.1.2 kanálů, dva nahoru směřující reproduktory pro zvuk seshora, dva paprskové výškové reproduktory, pět předních reproduktorů pro širší prostorový zvuk a vestavěný dvojitý subwoofer, který zajistí hluboké basy. Ve spojení s technologií Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround vytváří HT-A7000 virtuální prostorový zvuk, který vychází z celého vašeho okolí, takže si můžete naplno vychutnat vzrušující zážitky z Dolby Atmos® a DTS:X®.

Díky technologii Vertical Surround Engine společnosti Sony dokáže model HT-A7000 reprodukovat zvuk v prostoru vertikálně. Můžete si tak vychutnat zvuk, který jako by vycházel z prostoru nad hlavou, aniž byste museli použít stropní reproduktory. Stejně jako S-Force Pro Front Surround, vytváří tato technologie prostorové zvukové pole se zvukem, který k vám přichází z obou stran.

Sofistikovaná technologie reproduktorů

Model HT-A7000 je vybaven dvěma reproduktory, které jsou namířeny nahoru a odrážejí zvuk od stropu. V kombinaci s technologií Vertical Surround Engine vytváří tyto reproduktory směřující vzhůru ještě realističtější zvuk, který jako by vycházel seshora, pro ještě dokonalejší navození atmosféry.

Paprskové výškové reproduktory odrážejí zvuk od bočních stěn a rozšiřují prostorový zvuk. Díky nim si můžete vychutnat pohlcující zážitek, který přesahuje rozměry televizoru. V kombinaci s technologií S-Force PRO Front Surround získáte ještě širší prostorový zvuk, který vás plně pohltí.

Reproduktory směřující nahoru, vestavěný subwoofer a přední reproduktory jsou vybaveny reproduktorovou jednotkou X-Balanced v jedinečném obdélníkovém tvaru, která maximalizuje plochu membrány reproduktoru a zvyšuje akustický tlak pro intenzivnější basy a větší čistotu hlasů.

Ponořte se do špičkové kvality hudby, filmu i her

Model HT-A7000 umožní, aby vaše hudba ožila jako nikdy předtím. Objevte nový způsob poslechu díky technologii 360 Reality Audio 12, která nabízí hudební zážitek, jako byste se ocitli na živém koncertě nebo ve studiu. 360 Reality Audio si můžete vychutnat na Amazon Music HD, Deezer, nugs.net a TIDAL3. Nebo si vychutnejte hudbu tak, jak ji umělci skutečně zamýšleli, díky technologii High-Resolution Audio pro křišťálově čistou přesnost.

Model HT-A7000 je vybaven technologií DSEE ExtremeTM, která využívá technologii Edge-AI a umožňuje v reálném čase obnovit všechny komprimované digitální hudební soubory. Obnovuje zvuk ve vysokých frekvencích, k jehož ztrátě při kompresi dochází. Přináší tak bohatý a úplný zážitek z poslechu.

Při sledování filmů a hraní her vytváří HT-A7000 živé scény plné realistických barev. Při přehrávání přes HT-A7000 je zachována veškerá původní kvalita obrazu, takže se do filmů můžete zcela ponořit. Hry a filmy budou mnohem napínavější a realističtější, protože HT-A7000 podporuje všechny nejnovější formáty, jako je 8K HDR, 4K120 a Dolby Vision.

S volitelným subwooferem a zadními reproduktory můžete jít do hloubky

Chcete-li dosáhnout ještě hlubších basů, můžete přidat volitelný bezdrátový subwoofer. Dva typy subwooferu umožňují vestavěnému subwooferu modelu HT-A7000 zpracovávat basy a vokály, zatímco volitelný bezdrátový subwoofer se zaměřuje na zvuk v nízkých frekvencích. Pro bohaté basy přidejte subwoofer SA-SW5 s výkonem 300 W, který vydává hluboké a bohaté basy ze 180mm měniče s pasivním zářičem. Nebo můžete zvolit subwoofer SA-SW3 s 200W zvukem z kompaktního subwooferu s bassreflexem a 160mm měničem. Abyste si užili ještě větší napětí při sledování filmu se zvukem, který se bude ozývat přímo za vámi, přidejte zadní bezdrátové reproduktory SA-RS3S s celkovým výkonem 100 W širšího prostorového zvuku a možností montáže na zeď.

Prostorový zvuk ideální pro vaši místnost

Model HT-A7000 obsahuje vestavěné mikrofony, které odvedou veškerou práci za vás a poskytnou vám dokonalý prostorový zvuk pro vaší místnost. Také není třeba přesně umisťovat reproduktory. Funkce optimalizace zvukového pole inteligentně změří výšku a šířku místnosti, stejně jako polohu volitelného subwooferu a zadních reproduktorů, a optimalizuje zvuk tak, aby dokonale odpovídal uspořádání vaší místnosti. Model HT-A7000 umožňuje využívat funkci Sound Field Optimization s volitelnými reproduktory i bez nich a její použití je snadné – stačí ji aktivovat v úvodním nastavení nebo v hlavní nabídce.

Nejlepší s televizory Sony

Po připojení k televizoru BRAVIA™ 4 s funkcí Acoustic Center Sync pomocí dodávaného kabelu se soundbar i televizor stanou středovým reproduktorem systému domácího kina. Díky tomu uslyšíte dialogy přesně z místa, kde postava ve scéně stojí. Děj a zvuk jsou přesně sladěny, takže vás sledování mnohem více pohltí.

Díky integrovanému uživatelskému rozhraní se nastavení soundbaru automaticky zobrazí v nabídce rychlého nastavení televizorů BRAVIA pro snadné ovládání režimů zvuku, zvukového pole a hlasitosti 5

Koncepce Omnidirectional Block Design

Model HT-A7000 a volitelné reproduktory byly navrženy v rámci společné koncepce Omnidirectional Block, aby působily zcela kompaktním dojmem. Jeho důmyslně zaoblené hrany tvoří jednolitý kompaktní celek, který umožňuje optimální šíření zvuku. Kombinace bohatě texturovaných materiálů podtrhuje souznění s jakýmkoli prostředím obývacího pokoje.

Užijte si hudbu s celou rodinou

Získejte snadný přístup k oblíbeným hudebním službám, jako je Spotify, a streamujte na HT-A7000 všechna oblíbená alba a seznamy skladeb pomocí Chromecast, Spotify Connect™ nebo Apply AirPlay 2. Můžete streamovat bezdrátově z chytrého telefonu pomocí technologie Bluetooth® nebo využít vestavěnou Wi-Fi pro streamování hudby z vlastních zařízení.

Hlasové ovládání

Soundbar je kompatibilní se zařízeními podporujícími službu Google Assistant6 s integrovaným Chromecastem a zařízeními podporujícími Amazon Alexa 78. Stačí přidat soundbar HT-A7000 do soustavy reproduktorů pomocí aplikace Google Home a můžete spustit přehrávání hudby pomocí hlasu, měnit hlasitost či ovládat velké množství dalších funkcí.

Jednoduché připojení

Model HT-A7000 je připraven k použití téměř ihned po vybalení. Stačí jej zapojit, připojit k televizoru pomocí rozhraní HDMI eARC a zapnout. Díky USB, optickému a analogovému vstupu zvuku, dále také vstupu a výstupu HDMI (eARC) a výstupu S-CENTER OUT pro kompatibilní modely BRAVIA máte k dispozici všechny typy připojení, které potřebujete k vychutnání úchvatného prostorového zvuku.

Specifikace produktu naleznete na adrese: