BRAVIA XPS5

Společnost Sony představuje ‚Ideální pro PlayStation®5‘ pro televizory BRAVIA XR™

07 říj, 2021

Televizory BRAVIA XR nyní oficiálně nesou označení ‚Ideální pro PlayStation®5‘ díky zbrusu novým exkluzivním funkcím PS5™, které zajistí dokonalý zážitek z hraní na konzoli nové generace

Společnost Sony představuje kampaň ‚Ideální pro PlayStation®5‘ pro televizory BRAVIA XR TV1, které byly speciálně navrženy tak, aby dokonale spolupracovaly s konzolí PlayStation 5 (PS5™) a nabízely fantastické herní zážitky s pohlcujícím obrazem a zvukem.

Televizory s označením ‚Ideální pro PlayStation®5‘ přicházejí se dvěma zcela novými exkluzivními funkcemi PS52 – Auto HDR Tone Mapping a Auto Genre Picture Mode. Podporují také snímkovou frekvenci až 120 snímků za sekundu v super ostrém rozlišení 4K podle specifikace HDMI 2.1 kompatibilních her3. Díky tomu, že je zpoždění na vstupu pouhých 6,0 ms u modelů Z9J4, navíc dosáhnete mimořádné plynulosti a rychlosti odezvy ve střelbě, sportu a náročných hrách s bleskovými akcemi na obrazovce.

Televizory Sony BRAVIA XR poskytují úžasně realistický obraz plný živých barev a poutavého kontrastu, doplněný jedinečnou technologií zvuku vycházejícího z obrazovky, díky níž se ocitnete přímo v centru dění, ať už hrajete hru nebo sledujete film.

Exkluzivní funkce BRAVIA XR ‚Ideální pro PlayStation®5‘

Funkce Auto HDR Tone Mapping5

Funkce Auto HDR Tone Mapping6 optimalizuje nastavení HDR hned během úvodního nastavování PS5. PS5 automaticky rozpozná jednotlivé modely telelvizorů BRAVIA a vybere nejlepší nastavení HDR pro daný televizor. Díky optimalizované úrovni mapování tónů HDR podle specifikace displeje BRAVIA uvidíte důležité detaily a barvy i ve vysoce kontrastních scénách. Například ve hře Gran Turismo™ 77i navíc uvidíte detailně objekty na trati, takže budete přesně vědět, jak zareagovat.

BRAVIAXPS5

Gran Turismo 7: TM & © Sony Interactive Entertainment Inc. Developed by Polyphony Digital Inc.

Režim Auto Genre Picture8

Televizory BRAVIA XR dokáží rozpoznat, zda hrajete hru nebo sledujete filmy a pořady. Díky režimu Auto Genre Picture Mode se televizor při hraní her automaticky přepne do herního režimu, který minimalizuje zpoždění vstupu, takže akce je svižnější, nebo do standardního režimu při sledování filmů prostřednictvím streamovací služby nebo z disku Ultra HD Blu-ray™ na cPS5, který přesune pozornost na zpracování obrazu a zajistí výraznější obraz.

Režim Auto Genre Picture Mode bude k dispozici prostřednictvím budoucí aktualizace softwaru na konzoli PS5 a televizorech BRAVIA na konci roku 2021.

Vylepšete své zážitky díky audio produktům Sony

Televizory BRAVIA XR dokonale ladí s celou řadou zvukových produktů Sony, jako je systém domácího kina HT-A9 nebo soundbary HT-A7000 a HT-A5000 *. Tyto produkty můžete připojit přímo k PS5 a vyzkoušet si exkluzivní funkce Auto HDR Tone Mapping a Auto Genre Picture Mode na televizoru BRAVIA XR.

*Vyžaduje aktualizaci softwaru. K dispozici na jaře 2022.

Další informace o televizorech BRAVIA XR ‚Ideální pro PlayStation®5‘ naleznete na stránkách https://www.sony.cz/electronics/herni-televizory

Společnost Sony nabízí digitální kódy na PlayStation™Store v hodnotě 3 000 Kč kupujícím televizorů BRAVIA XR, kteří splňují podmínky kampaně

Společnost Sony Europe B.V. zahajuje ve spolupráci se společností Sony Interactive Entertainment (SIE) ve dvaceti evropských zemích (Velká Británie, Francie, Německo, Itálie, Španělsko, Portugalsko, Nizozemsko, Belgie, Švýcarsko, Rakousko, Polsko, Řecko, Rumunsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Dánsko, Norsko, Švédsko a Finsko) propagační akci pro zákazníky, kteří si zakoupí televizor BRAVIA XRii, první televizory využívající kognitivní inteligenci, a kteří splňují podmínky kampaně. Ti mohou nyní získat digitální kódy do PlayStation™Store v hodnotě 3 000 Kč (nebo ekvivalent v lokální měně). Nabídka se vztahuje na všechny nákupy u vybraných prodejců zapojených do kampaně, které zákazníci v průběhu kampaně uskuteční.iii

– KONEC –