16

4.4 based on 16 customer reviews

9
6
0
1
0
Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

Zákaznická hodnocení: 16

4 Modely

Modely

0

Hodnotný a funkční tv

139 cm (55") 21.02.2020 podle Geofre

Kvalitní obraz a zvuk, svižný systém, i přes omezený počet direct led podsvícení stále dobré podání podsvětlení titulků a tmavých scén..

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Krásný obraz

139 cm (55") 16.02.2020 podle Jirkap

Mám necelý měsíc.Vybíral jsem i z jiných značek.Po několikaměsíčním chození po obchodech a čtení hodnocení převládla kvalita obrazu,což je asi u televize to hlavní. Je to ověřená technologie,barvy přirozené, spousta funkcí, Dopručuji hlavní

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

zkušenosti za 2 měsíce

164 cm (65") 28.01.2020 podle jb77

výborný obraz, ale občas vypadne zvuk (nutný restart) a občas nefunguje hlasové vyhledávání nebo bluetooth pro připojení sluchátek, zde ani restart nepomůže.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Super obraz

139 cm (55") 26.01.2020 podle Mauricius2020

Malé nedostatky TV má. Ale co je úplně nej je obraz a menu. To prostě nemá chybu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělá

139 cm (55") 22.01.2020 podle Roman 62

Zakoupeno nedávno, teprve se seznamuji se všemi funkcemi. Zatím jsem spokojen a věřím že budu i v budoucnu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvely obraz.

139 cm (55") 19.01.2020 podle Palic

Po plasme konecne LED. Tv je skvela, nemam s ni zadny problem.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

pěkný obraz

164 cm (65") 05.01.2020 podle ivan60

Zakoupený před vánocemi,zatím jsem spokojen,až nato občasné selání.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

ve své kategorii výborný obraz

139 cm (55") 27.12.2019 podle René23

celkově jsem spokojen; velmi dobré intuitivní ovládání; velmi dobrý obraz až na stíny v rozích obrazovky, které jsou patrné, když obrazovka svítí bíle; zvuk pokulhává za očekáváním, nezřetelná řeč, mnohdy není rozumět, naštěstí lze ručně nastavit podle vlastní potřeby, pak poslouchatelné, doporučuji externí audio.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělá ve všech ohledech

139 cm (55") 22.12.2019

TV má výborný obraz. Zvuk - téměř všechny TV mají slabší zvuk, proto používám soundbar Sony HT-ZF9. Dohromady koncert. Android je výborný systém. Je rychlý, jednoduchý a přehledný. Navíc je zde řada zajímavých aplikací. Vylepšené dálkové ovládání je také dobré. Propojení s PC je neskutečně snadné pomocí Chromecastu. Stačí jeden klik. Obecně shrnuto, jsem nadšen. TV byla za výbornou cenu a za ni toho nabízí skutečně mnoho. V podstatě jsem nenašel žádný větší nedostatek.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Uzasny ovladac

164 cm (65") 18.12.2019 podle evatum

Pekne barvy. Lehka. Neotaci se. Predchozi model ano. Nutno zakoupit zaves na zed na otaceni.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Android televize SONY

164 cm (65") 12.12.2019 podle chovi

Zatím krátká doba od nákupu,ale zatím vše od fungování,online využití a kvality obrazu nad očekávání dobré

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Hodnocení

139 cm (55") 08.12.2019 podle VlaSo

S TV jsem velice spokojený. Pouze občas dojde k opožděnému zapnutí a kompletnímu restartu. Zřejmě po aktualizaci OS Android nebo aplikací.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Vysoká cena

139 cm (55") 06.12.2019 podle aimilano

Občas se nepřipojí automaticky soundbar a při zapnutí pak nelze zesilovat a ztlumovat zvuk.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborný obraz a kvalitní zvuk

139 cm (55") 02.12.2019 podle Martinbrno

Co se týká obrazové a zvukové stránky naprostá spokojenost. Neuvěřitelný zápor vidím v absenci funkce TIMESHIFT. Nečakané a chvíli jsem přemýšlel o vrácení produktu. Další komplikace je v nemožnosti vytvořit složku oblíbené na CL slotu, dá se ale velmi přehledně přesouvat s pozicí programu.Nemůžete rolovat s programi dokola složky (myšleno od poz.1 dozadu), jako třeba PANASONIC. Lehce nepřehledná časová osa v EPG.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Nejlepší televize roku 2019

139 cm (55") 01.12.2019 podle Jirkanap

Produkt jsem po půl ročním vybírání, vybral a jsem velmi spokojený.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Chtělo to něco většího.

164 cm (65") 19.11.2019 podle version81

Přestěhoval jsem se do většího a byla potřeba větší úhlopříčka, protože moje 10 let stará Sony 40 palců už byla moc malá. Plus absence HDR a smart funkcí mě už pomalu hlodalo abych to změnil. Bylo jasný že to bude opět Sony, protože mám se značkou jen dobré zkušenosti a 10 let stará LCD která až na pokažený ovladač jede jako nová je toho důkazem. Po několika dnech hledání a zkoumání jsem zvolil vyšší řadu XG95 kdy jsem nechtěl šetřit na kvalitě obrazu a cena šla zrovna dolů. Zatím ještě stále ladím nastavení, ale už teď je jasné že skok je to obrovský. Obraz je parádní,podpora všech HDR formátů, solidní odezva při hraní,android a systém běží rychle, celkově je všechno chytře rozvržené. Velmi povedený je nový dálkový ovladač. Jediná výtka je slabší kvalita zvuku.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0