Od

MOC

20 751,50 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
78

4.3 based on 78 customer reviews

45
23
5
2
3
Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

Funkční

139 cm (55") 31.12.2019 podle Sonik77

Produkt po zakoupení v měsíci prosinci 2019 zatím v pořádku.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

2

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

Naprosté zklamání

164 cm (65") 09.02.2020 podle svoban

TV jsem zakoupil z důvodu přechodu DVB-T na T2 a pro využití multimédií. Z důvodu náhodného restartování TV jsem aktualizoval SW na nejnovější verzi i přes zprávu OS TV, že SW je aktuální (NEBYL)!!! - Zrcadlení obrazovky s windows 10 NENÍ funkční a je nestabilní. Po připojení zařízení do několika sekund selže. - Přenos seznamu programů na flash disk pro úpravu pořadí a vrácení zpět do TV NENÍ funkční, export nelze provést. - TV se i po nahrání nového SW (6.6545) dále náhodně restartuje i po vypnutí HBBTV - BT reproduktor není možné s TV spojit, s jinými zařízeními OK

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Špatné

Design

Vynikající

Snadné používání

Špatné

2

0

Zákaznická hodnocení: 79

4 Modely

Modely

0

vynikající obraz a zvuk

139 cm (55") 24.02.2020 podle iii77

Tento produkt máme měsíc a jsme s ním velmi spokojeni. krásný obraz, krásný zvuk. Internetové funkce po ruce. Jsme zatím velmi spokojeni.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Rrcenze

123 cm (49'') 21.02.2020 podle Yvesko

Zakoupeno před 14 dny - spokojenost naprostá vřele doporučuji

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Průměrné

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Zatím jsem spokojen

123 cm (49'') 12.02.2020 podle Barunka

Dostali jsme ho k vánocům, je to požitek se dívat.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

0

0

0

Spokojenost

139 cm (55") 11.02.2020 podle Mil111

Zakoupeno před cca 2 měsíci. Skvělý obraz a barvy, výborný zvuk. Dobrý poměr ceny a kvality. Bohužel nefunguje samostatně na internetovou Tv.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Aktualizace firmwaru

139 cm (55") 10.02.2020 podle Montek

Po dvou týdnech provozu se samovolně přepíná do nějakého režimu černé obrazovky s nápisem Android. Podpora mi sdělila, že nemám aktuální FW, ale TV sama potvrzuje, že má aktuální FW. I přes automatické nastavení stahování není sw stažen. Jsem nucena provést aktualizace přes flash disk, pak tedy nechápu funkci automatické aktualizace. Dále nahrávání na externí disk, na kterém jsou již jiné nahrávky nelze, pouze, že nahrávky budou smazány.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Špatné

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

2

0

0

Samovolný restart

KD-43XG8096 09.02.2020 podle Tonanek

TV jsem koupil až jako třetí. Předtím jsem objednal dvě konkurenční, které mi nevyhovovaly. Až Sony je dobrá.Má své ,,ale". Internetový prohlížeč-běda-běda.Po zapnutí dálkovým musím přepnout na jiný program, jinak obrazovka zčerná. Samovolně se restartuje. Vzhledem k recenzím jiných TV to jde.Avšak obraz je velmi pěkný.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Naprosté zklamání

164 cm (65") 09.02.2020 podle svoban

TV jsem zakoupil z důvodu přechodu DVB-T na T2 a pro využití multimédií. Z důvodu náhodného restartování TV jsem aktualizoval SW na nejnovější verzi i přes zprávu OS TV, že SW je aktuální (NEBYL)!!! - Zrcadlení obrazovky s windows 10 NENÍ funkční a je nestabilní. Po připojení zařízení do několika sekund selže. - Přenos seznamu programů na flash disk pro úpravu pořadí a vrácení zpět do TV NENÍ funkční, export nelze provést. - TV se i po nahrání nového SW (6.6545) dále náhodně restartuje i po vypnutí HBBTV - BT reproduktor není možné s TV spojit, s jinými zařízeními OK

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Špatné

Design

Vynikající

Snadné používání

Špatné

2

0

0

Hezky obraz. Tot vse

139 cm (55") 09.02.2020 podle Orsobruno

TV neustale restartuje Android, nejde zapnout pomoci dalkoveho ovladani. Budu objednavat zarucni opravu. Za dva mesice provozu ma vice nedostatku nez stara TV za 12let provozu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Špatné

1

0

0

Naprostá spokojenost

139 cm (55") 07.02.2020 podle Elena17

Nejprve jela pomalu, ale po přímém zapojení internetu do TV a ne přes Mediabox, se rozjela naproto v pohodě. Nemám žádnou výtku. Ještě dokoupím bedny a bude to dokonalé. Trošku mi vadí nožičky, nevejde se mi na stolek ..

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Kvalitní a vyspělý tv

139 cm (55") 06.02.2020 podle pohoda

Tento produkt splňuje mé požadavky, pouze problém s nahráváním na WD 2T, zatím nevyřešeno.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobré funkce

139 cm (55") 03.02.2020 podle Antonio21

Zakoupil jsem před měsícem a zatím jsem s ním spokojen

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Vyborna TV za dobre penize

189 cm (75”) 03.02.2020 podle Lukas83237810

Velmi dobra TV, obrovsky obraz, skvele funkce, podpora vseho co Vas napadne. Velmi mnoho vstupu. Co bych vytknul je horsi prezentace cerne, dano technologii. Vyssi spotreba a velmi spatny webovy prohlizec. Dale je problem pripojit externi zarizeni, jelikoz TV tlumi signal propojeni napr. airmouse, ktera se cuka. Celkovy dojem z TV je ale velmi dobry a jsem spokojen!

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Hezká TV

139 cm (55") 03.02.2020 podle JardaH

Tento produkt vlastním asi 14. dní zatím spokojenost.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Super TV

139 cm (55") 03.02.2020 podle henkar

S televizí jsme spokojení,zatím není co vytknout...

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá, ale ne dokonalá televize.

123 cm (49'') 01.02.2020 podle tomvec

S televizí jsem celkem spokojený, pro běžného konzumenta obsahu uspokojivá kvalita obrazu a zvuku, i když to chce pohrát si s bohatým nastavením. Vítám klasický ovladač, ale místo tlačítek pro Google Play a Netflix bych raději viděl konfigurovatelná tlačítka, kde si každý nastaví oblíbené služby nebo funkce. Televize má bohužel několik nepříjemných bugů. Je velmi vybíravá na USB flashdisky, originální Sony flashdisk vezme, pokud už jsou jiné flashdisky přeformátované, tak je sice vidí, ale nepřipojí, nikde jsem nenašel podrobnou specifikaci podporovaných filesystémů. Televize má problém s HbbTV, seká se obraz i zvuk. Konzultoval jsem to s technickou podporou ČT, o problému ví, ví kde vzniká a snaží se to řešit s výrobcem (v rámci budoucí verze FW). Velmi nepříjemný bug jsou občasné samovolné restarty, i když v televizi nejsou doinstalované žádné další aplikace (kromě předinstalovaných).

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Připojení bezdrátových sluchátek k TV

139 cm (55") 28.01.2020 podle jarda14

Připojení bezdrátových sluchátek přes Bluetooth je nefunkční. V návodu a parametrech je ale napsané že je to plně adaptabilní

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Celkem dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

skvělá televize

139 cm (55") 24.01.2020 podle Lukáš1

produkt zakoupen cca před mesícem a spokojenost, krasny obraz i zvuk, v této cenové relaci spokojenost, tak jako vždy u televizoru sony

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělá TV

164 cm (65") 23.01.2020 podle Vl2020

TV jsem zakoupil cca před měsícem a celá rodina jd maximálně spokojená. Super obraz, funkce. Pouze oproti předchozí TV od SONY mi chybí možnost přímého přepnutí vybraného kanálu z průvodce (nyní navíc info o programu).

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé funkce

139 cm (55") 21.01.2020 podle Maga Tomáš

Jsem s ní velmi spokojený, má výborné funkce i ovládání

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý obraz, design, funkce, jednoduché ovládání.

139 cm (55") 20.01.2020 podle spakula

Tento produkt jsem zakoupila pře měsícem a jsme s ním celá rodina spokojena :)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Android TV

139 cm (55") 19.01.2020 podle Tuner381

Po zkušenostech se zařízeními pracujícími na systému Android je tato TV velkým zklamáním, nefunkční market, není zde ani použitelný internetový prohlížeč, nefunkční automatická aktualizace, neustále zakusováni systému a následný restart (v TV byl z výroby nainstalován android 7), úprava seznamu naladěných kanálů nulová, aplikace Skylink live TV funkční, spolupráce s dekódovacím modulem Skylink ready ok. Pro běžného uživatele je tato TV dostačující.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

KD-55XG8096

139 cm (55") 19.01.2020 podle Prstič

Skvele funkce,obraz i zvuk v teto kategorii TV,Android,hlasove ovladani.Pro zacatecnika bude problem TV nastavit a pouzivat vsechy jeji funkce pres DO..Podle me by bylo lepsi nechat v TV cisty Android a nechat na uzivateli aby si stahnul jen aplikace co bude pouzivat.V TV je zbytecne mnoho nainstalovanych aplikaci ,ktere CZ uzivatel nikdy nevyuzije.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Super obraz, zvuk, funkce

139 cm (55") 18.01.2020 podle Sally cv

Mám i PS3, PS4 plus TV a maximální spokojenost, ostrý obraz a super zvuk

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Je to krám

139 cm (55") 13.01.2020 podle TomášK47

Televize je opravdu krám, neustále něco nefunguje, nebo se kousne a přestane reagovat, obden se sama restartuje, nejlépe uprostřed nějakého filmu. Opravdu nedoporučuju!!!

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Průměrné

Snadné používání

Celkem dobré

0

1

0

Dobrý poměr cena výkon. Výborná kvalita obrazu.

123 cm (49'') 13.01.2020 podle Pajouch

Televizi mám 3 týdny a zatím výborná zkušenost. Doporučuji.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce

KD-43XG8096 12.01.2020 podle Pavel98

Tento produkt jsme zakoupili před měsícem a jsme zcela spokojeni.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Průměrné

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá volba

139 cm (55") 11.01.2020 podle MoSl

Máme ji týden, takže moc krátce, ale zatím spokojenost.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Výborný obraz, velmi dobrý zvuk

123 cm (49'') 10.01.2020 podle Johanes55

Produkt zakoupen již v říjnu před nástupem DVB T2. První zkušenosti výborné. Třetí měsíc se však zasekává (zamrzne) na určitém kanále bez obrazu a nelze jej ani vypnout. Nutno čekat až se sám restartuje. Bohužel v poslední době se to děje velmi často a dokonce jednou hned po zapnutí /ani nenaskočil obraz)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Podmínka Android a nízká cena = postačuje

123 cm (49'') 10.01.2020 podle Doktor_Adri

Televize byla pořízená jako druhá levnější televize. Podmínkou byl android, takže výběr byl omezený. Chápu,že je to lowcost televize, ale některé prvky ovládání si myslím že mohli být promyšlenější. Hardware, resp. reakce na ovladač jsou dost opožděné. Ve stejnou dobu jsem pořizoval i druhou televizi Philips s OLED obrazovkou, takže nebudu srovnávat obraz atd. jiná technologie je prostě znát, ale logika ovládání, rychlost reakcí a celkově rozložení tlačítek na ovladači se nedá srovnávat a vyhrává philips (oba používají Android 8). Jinak si myslím že pro nenáročného uživatele je televize dostačující, nakonec vše je funkční, akorát obraz je dle mě nevýrazný a audio je opravdu bez projevu a to i můj telefon hraje líp :) Ale nechtěl jsem dát za druhou televizi víc, takže nakonec "Sonyčko" vs. konkurence v dané cenové kategorii stejně vyhrálo :)

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Pěkný obraz

123 cm (49'') 10.01.2020 podle Zdeněk1968

Po týdnu slušný obraz.horsi ovládání aplikaci. Pomalé načítání

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

kvalita

123 cm (49'') 09.01.2020 podle josefw2860

Televizi jsem koupil před vanocemi , jsem televizi a rodina spokojení

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Vše super

164 cm (65") 09.01.2020 podle Čechyno

Výborné funkce systému Android, kvalitní provedení TV, nesrovnatelně lepší obraz vůči ostatním značkám. Celková spokojenost s produktem. Super kvalita za přijatelnou cenu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý obraz a funkce

139 cm (55") 07.01.2020 podle TommyDee

Obraz je prfektní a funkce Androidu jsou skvělé!!!

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

pekny obraz

139 cm (55") 06.01.2020 podle extoska88

zakoupeno pred mesicem v kam. obchode skvele funkce jednoduche ovl.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá televize SONY BRAVIA KD-43XG8096

KD-43XG8096 05.01.2020 podle Stil007

Televize funguje skvěle, výborný obraz, snadná inicializace, hromada funkcí (nevím kdo se u nás doma naučí je využívat ;-) ), přehrává skoro všechny formáty. Zatím jediný problémek: Když jel příjem TV signálu (nový T2-kanál) tak se jednou zhasla obrazovka, na obrazovce se objevil uprostřed nápis "SONY" a pak se restartoval Android systém, po chvíli se znovu objevil TV kanál, co tam byl před restartem. Toto se stalo jednou jedinkrát (zatím). Snad to bude fungovat. Čeká nás update firmware. Naprostá spokojenost. Děkuji :)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Splnila ocekavani

139 cm (55") 05.01.2020 podle M208

Televizi mam sice kratce, ale jeji vzhled, jednoduche nastaveni a vykon je uzasny.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Ovládání

139 cm (55") 02.01.2020 podle Dave605

S televizí Sony jsem spokojen.Má skvělý obraz akorát to ovládání je oproti Samsungu celkem složitější..

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Zklamání

123 cm (49'') 01.01.2020 podle předák

Tato televize nás nenadchla. Předešlou jsme měli také Sony, jen trochu menší. Měla daleko lepší obraz a některé funkce, které jsou u tohoto nového typu zbytečně složitější a nepraktické.

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý obraz a android. Má vše co píší v popisu.

164 cm (65") 01.01.2020 podle Jirka12

Jen se 1-3x denně restartuje, když koukame na pozemní vysílání. Budu reklamovat.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Spousta funkcí

123 cm (49'') 01.01.2020 podle Bela 04

Tento televizor jsem zakoupil před dvěma týdny, zatím se seznamuji s funkcemi,ale vypadá dobře.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Funkční

139 cm (55") 31.12.2019 podle Sonik77

Produkt po zakoupení v měsíci prosinci 2019 zatím v pořádku.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

2

0

0

Spokojenost

123 cm (49'') 30.12.2019 podle Eva35

Televizor mám teprve asi 10 dní. Obraz, zvuk, řazení kanálů, zrcadlení z mobilu, bezdrátový přenos z PC - vše v pohodě. Jediné, co jsem zatím nevyzkoušela je nahrávání. Sice vím, že USB flash by měla být minimálně 32 GB, ale uvítala bych v popisu i doporučenou rychlost zejména zápisu, ale i čtení. Také se mi zatím nepodařilo přihlásit k účtu Google. Nainstalovaný prohlížeč tvrdí, že nemá prohlížeč nebo aplikace dostatečné zabezpečení.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Tv

139 cm (55") 24.12.2019 podle Pepé13

Tv jsem si koupil před dvěma týdny a jsem spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělá TV

139 cm (55") 22.12.2019 podle Treteral

Po 14dnech od koupě televize spokojenost čím dál větší.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Super hlasové vyhledávání

139 cm (55") 22.12.2019 podle Motoráček

Velmi dobré hlasové vyhledávání.Super zvuk i obrazová kvalita v HD kvalitě

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

TV

189 cm (75”) 19.12.2019 podle sikopa

Tv jsem koupil tento měsíc a zatím spokojenost.Výhoda od konkurence - operační systém android

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Nepřehledný prohlížek fotografií a videa

KD-43XG8096 19.12.2019 podle Jindrisek

produkt android TV jsem zakoupil cca před měsícem. vše ok až na nepřehledný prohlížeč fotografíí a přehrávač videí, který přehrává jen některé soubory i když mají stejnou příponu.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

super

139 cm (55") 19.12.2019 podle ACS Jarin

televizor je super , doporučuji všem kteří nad koupí uvažují

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

recenze Tv

139 cm (55") 18.12.2019 podle Velky David

Koupil jsem ho asi před cca 14 dny a je super kino.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Maximální spokojenost

164 cm (65") 16.12.2019 podle Bedrich123

Jedním slovem skvělé. Obraz je excelentní, zvuk se rovněž povedlo doladit k velikosti TV

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborný poměr cena/výkon

139 cm (55") 16.12.2019 podle Nifled

Tento televizor vlastním cca měsíc a zatím jsem nenašel nic, co by nevyhovovalo mým potřebám. Obraz a zvuk je skvělý, funkce dostačující a operační systém Android svižný.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Skvělé

123 cm (49'') 15.12.2019 podle Fzdarsky

Naprostá spokojenost. Škoda jen, že televize nemá zadní osvětlení. Musel jsem ho tam pracně pridělávat.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Prostě super :-)

123 cm (49'') 14.12.2019 podle lubduno

Skvělý obraz, mnoho užitečných funkcí, nádherně jednoduchý design

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Televize Sony

KD-43XG8096 11.12.2019 podle Lukáš OL

Zatím jsem spokojený. Po aktualizaci softwaru je ovládání mnohem lepší. Výhody toho, že televize běží na androidu žádné nevidím. Aplikací je velmi málo až možná na hry, kterých si můžete do TV stáhnout více. Ovladač by mohl být lepší převážně střední část v kruhu. Nožky by nemusely trčet tolik dopředu, ale raději dozadu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Mohl by být ještě živější obraz, ale za ty peníze

139 cm (55") 10.12.2019 podle 11Toko

Ovládání tohoto televizoru je snadné a dle ceny i odpovídající.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Zatím jsem velmi spokojen.

KD-43XG8096 10.12.2019 podle rumlík

Produkt mám krátkou dobu,ale zatím se zdá vše být v pořádku.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Spokojenost

123 cm (49'') 10.12.2019 podle Belada

Splněna všechna očekávání včetně přístupu na internet a instalace dalšího software.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Celková spokojenost

139 cm (55") 10.12.2019 podle Chemik

Televizi máme sice krátce, ale jsme spokojeni. Poměr cena/výkon odpovídá očekávání. Skvělý obraz i zvuk. Prvních pár dnů jsem zaznamenal 2 samovolné restarty, asi kvůli aktualizacím, od té doby vše v pořádku. Předchozí televizi jsme měli Panasonic 2 roky starou, subjektivně hodnotím Sony jako lepší. Jediné mínus jsou nožičky, které jsou poměrně dost hluboké a poměrně daleko od sebe, což sice zajišťuje vyšší stabilitu, ale na užším stolku znemožňuje větší natočení

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

TV střední třídy

139 cm (55") 09.12.2019 podle PetrXX

Nesouměrné podsvícení obrazovky, občas se seká. Širší rámeček. Při pověšení přímo na zeď, vetší vzdálenost od zdi.

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvely obraz

139 cm (55") 08.12.2019 podle Hynek73

Tento produkt vlastnim kratce a jsem velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce

139 cm (55") 08.12.2019 podle rumlík

Tento produkt jsem zakoupil 04.12.2019 a zatím jsem s ním velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

hodnocení produktu televizor KD-75XG8096

189 cm (75”) 06.12.2019 podle MirkaK

Tento produkt jsem koupila před několika dny, zatím skvělé, dle očekávání. Jen se musím ještě lépe seznámit se všemi funkcemi. Uvítala bych návod v papírové podobě.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Dobré funkce

KD-43XG8096 04.12.2019 podle Zdevary

Zatím zkouším nové věci, funkce, stále objevuji kouzlo této televize

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborný obraz, ale horší zvuk

123 cm (49'') 04.12.2019 podle reckoname

S touto televizí jsem spokojen, hlavně díky obrazu a citlivosti tuneru. Velkým nedostatkem je zvuková kvalita. Zvuk je mnohem horší jak u 10 let staré LG, kterou jsem byl nucen díky DVB-T2 odstavit. Dokoupil jsem si levný soundbar, taktéž od Sony. Ten hraje mnohem líp, ale televize ho přes bluetooth nenajde. Je potřeba propojit optikou a nebo hdmi-arc. Sony vždy u mě byla topovka, ale už ne všechno šlape na jedničku. Aplikace pro android taky nestojí za nic, často se s televizí nespojí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dobrý základ, ale rozpory ve funkcích

KD-43XG8096 04.12.2019 podle kubajs

Televizi jsem musel vrátit, kvůli vadnému síťovému portu RJ45. Nový kus OK. Obraz, zvuk a standardní televizní funkce jsou dobré. Systém Android TV nesplnil moje očekávání. Chromecast OK, ale miracast z windows 10 nefunkční. Rovněž DLNA se mi nepodařilo rozchodit. Pouze VLC přehraje vše v síti. Nemám srovnání s jinými modely a značkami. Celkově jsem v zásadě spokojen (Průměr).

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

kvalita, cena

123 cm (49'') 29.11.2019 podle george5304

Produkt zakoupen z důvodu referencí................

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Rychlost, HDMI

KD-43XG8096 28.11.2019 podle skodaT

S televizí nejsem moc spokojen jelikož veškeré načítáni je pomalé a občas se zasekne. Když se koukam na i vysílaní tak se to občas sekne i na minutu slabým internetem to nebude protože na pc mi vše běží v pořádku.Dále mám problémy s HDMI jednou to funguje dobře a po druhé musím vysunou a zasunout HDMI jinak mám černou obrazovku...Občas se to ani nepodaří spojit s PC. Předchoí televize to nedělala. Doufám že to nějaká aktualizace napraví...

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

hezký design

KD-43XG8096 27.11.2019 podle Mrazík

Zatím ho mám 14 dní a naprostá spokojenost. Kvalitní zvuk i obraz.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

dobrá volba

123 cm (49'') 27.11.2019 podle žirafa

Naše nová TV se stala okamžitě miláčkem rodiny. Asi jí brzy koupíme sestřičku :)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

skvělý obraz i zvuk

123 cm (49'') 26.11.2019 podle ludvik

S produktem jsme velice spokojeni je to naše druhá TV od SONY

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce

189 cm (75”) 25.11.2019 podle Jája7

Tento produkt jsem zakoupila před jedním dnem a zatím spokojenost

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Průměrné

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Příjemná volnočasová zábava

KD-43XG8096 19.11.2019 podle Karel19

Tento produkt jsem zakoupil před 14 dny - velká spokojenost s užíváním. Jsem rád, že jsem zvolil značku Sony.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0