Od

MOC

15 352,48 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
53

4.2 based on 53 customer reviews

30
13
6
1
3
Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Zákaznická hodnocení: 53

Modely

0

Ideální TV do domácnosti

123 cm (49'') 11.09.2020 podle Edressi21

Skvělá cena, skvělé parametry a jednoduchost v menu.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

zklamání

123 cm (49'') 10.09.2020 podle vlk pce

+ pěkný obraz,design -průměrný zvuk,přednastavené aplikace -upravování pořadí kanálů pomocí sony chanel editor(stažení z webu úprava v Pc přehrání do´TV=peklo) -během měsíce používání se 2x sekla(musel jsem vytáhnout ze zásuvky) Z předchozí TV Panasonic jsem byl mnohem spokojenější,značka SONY by se neměla spokojit pouze s tím ,že její výrobek dobře vypadá a má pěkný obraz.Vzhledem ke konkurenci na trhu toho nabízí dost málo.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Hodnocení

KD-43XG7077 02.09.2020 podle Jirus

Televizor jako takový je perfektní, ale mám ho týden a musel jsem ho z různých důvodů restartovat. Buď nešel přepnout program nebo vypnout a nebo zapnout atd. Nemyslím si, že je to vadný kus, jen ten software se kouše.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý obraz, super funkce.

139 cm (55") 30.08.2020 podle Pavlína

Tuto televizi máme doma cca 14 dní a velmi jsme si ji oblíbili. Má překrásný a čistý obraz. Vychytane funkce. Na značku SONY nedáme dopustit.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Obraz i zvuk

123 cm (49'') 12.08.2020 podle Pekulach

Spokojenost s kvalitou obrazu i zvuku. Dostatečně užitečných funkcí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

skvělé funkce, super obraz

139 cm (55") 19.07.2020 podle Inteligentní Lev

Funkce jsou super, obraz je vinikající, ale televize se občas zasekává

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělá fonkce

139 cm (55") 23.06.2020 podle Goldar

Tento produkt jsem zakoupil před měsícem a jsem velmi spokojený.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Lehká rozpačitost

123 cm (49'') 23.06.2020 podle _vop

Na TV mi chybí možnost instalovat aplikace - obchodní prezentace o této vlastnosti taktně mlčí. V názvu je Smart, zdůrazněn operační systém, dostupnost aplikací, ale explicitní upozornění, že nové aplikace již přidávat nelze, chybí. To je velké zklamání, zvláště když si TV pořídíte jen kvůli O2TV. Dalším velmi negativním překvapením je předpotopní provedení webového prohlížeče. Po technické stránce již několikrát zklamala - 2x jsem ji muset totálně restartovat poté, co se seknul OS. A kdo ví, kolik času a pracnosti se skrývá v nastavení všech předvoleb vč. seznamu TV programů, ten ví, co je to za neskutečnou prudu. Potřetí již musela (po půl roce provozu) do servisu na kompletní výměnu motherboardu. Podobně mě negativně překvapila skutečnost, že ani přes připojenou ext klávesnici není možné psát (např. do vyhledávání v Youtube) česky. Ale aplikace se s tím nakonec dokáže při vyhledávání vyrovnat...

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Vše je O.K.

KD-43XG7005 06.06.2020 podle Bohoušek

Tuto televizi jsem zakoupil před měsícem a jsem sní velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Obraz

KD-43XG7004 04.06.2020 podle Lukygoofy

Vynikající obraz a zvuk. Snadná instalace. Malá písmena v zobrazeni info behem sledovani TV Přenosu

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Sony TV

139 cm (55") 02.06.2020

TV se zasekává - už několikátý výrobek v řadě od Sony s fatální poruchou.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Celkem dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Obraz

KD-43XG7005 29.05.2020 podle ftdolton

Velmi slušný obraz, dobrý - odpovídající zvuk. Barvy nejsou přepálené a celkově obraz funguje i při ne příliš kvalitním přijímaném signálu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Super poměr kvalita - cena

139 cm (55") 29.05.2020 podle Mae15

Tv skvělá, jen nožičky jsou tak daleko od sebe, ze potřebujete opravdu velky podstavec

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá cena

KD-43XG7005 20.05.2020 podle Net22

Koupil jsem v akci na alze. Kvalita a možnosti TV za danou cenu předčily má očekávání s ohledem na cenu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

TV

KD-43XG7005 20.05.2020 podle Monikaa

Spokojenost, krásný obraz i zvuk. Pouze postrádám možnost připomínky pořadu a pri automatickem startu možnost nastavit délku kdy bude tv spuštěna na minuty. Jinak naprosto vyhovuje.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý obraz intuitivní ovládání

KD-43XG7005 20.05.2020 podle Petr 22

Dobrý volba produkt mam měsíc a zatím jsem nenašel chybu

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Vysoká kvalita

123 cm (49'') 06.05.2020 podle Poldík

Světová značka, vysoká kvalita výrobků společnosti SONY

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Nefunguje nahrávání na ext.hard disk

123 cm (49'') 09.04.2020 podle JFil

V zásadě dobre,jen nefunguje nahrávání na ext hard disk

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Celkem dobré

Design

Celkem dobré

Snadné používání

Celkem dobré

0

0

0

Celková spokojenost

139 cm (55") 02.04.2020 podle Zeleneeso

Zakoupil jsem již druh televizor sony a zatím mohu říci jen jedno spokojenost po všech stránkách

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Spolehlivé funkce

123 cm (49'') 19.03.2020 podle Milan68

Tento produkt jsem zakoupil koncem roku 2019 a jsem s ním spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

složité ovládání

123 cm (49'') 04.03.2020 podle pavlína311

Při nákupu jsem byla nadšená. Je ale velice složité orientovat se v návodu na ovládání.Po měsíci některé funkce nefungují a nemohu najít postup, jak obnovit apod.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Špatné

0

0

0

Malý problémek.

123 cm (49'') 04.03.2020 podle Václav III

Při přepínání programů mi televize zamrzala a bylo nutné ji odpojit od napájení a znovu pak zapojit. Po přechodu do továrního nastavení a opětného nastavení se tento problém zatím neobjevil.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Víborný obraz

164 cm (65") 01.03.2020 podle kikina

dobrá cena ,funkce ,měl sem podobný televizor 12 let a tak sem se značkou neváhal doporučuji tuto značku

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Nahrávání

KD-43XG7005 28.02.2020 podle Franta 1000

Jsem spokojen. Není to můj první výrobek.Vlastním i DVD rekordér

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

super

KD-43XG7005 16.02.2020 podle vera1234

mám skoro měsíc a naprostá spokojenost, doporučuji

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Vyborne moznosti pouziti

KD-43XG7005 11.02.2020 podle Marketa78

Mame koupene 14 dni,ale jsem nadsena,oproti predchozi 10lete televizi LG,ktera byla fakt jen televizi.Dnes s chytrou televizi neporovnatelne. Uprednostnuji youtube,cervene tlacitko.Vyborne barvy,nikdo ze znamych nema takove,vyvazene,netreba nic menit v nastaveni odstinu.Skvely zvuk, ac dodavaji bez poradneho navodu,lehce jsem se vpravila do ovladani i mne predtim neznamych funkci a moznosti.Myslim,ze postupne prijdu i na dalsi moznosti teto skvele chytre televize.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý TV

KD-43XG7005 07.02.2020 podle Nesscafe

Tento výrobek jsem koupil před týdnem, zatím jsem s nim spokojen, jen mi chybí podrobná uživatelská příručka na veškerý popis a funkce, dodávaná není dostatečná, ani na internetu není

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Super obraz

139 cm (55") 05.02.2020 podle Expe

Koupil jsem dnes, postavil vedle Samsungu za stejnou cenu a hned jsem jel Samsung vrátit.. ten obraz je hroznej rozdíl.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

velmi dobrý v dané kategorii / výkon - cena

KD-43XG7077 01.02.2020 podle Janas

S dodávkou od ALZY jsem spokojená. Televizor splňuje všechny mé požadavky.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Zamrzání TV

KD-43XG7096 31.01.2020 podle PetrU70

Tento přístroj jsem zakoupil před 2 měsíci jako první Sony přístroj. Bohužel po 2 měsících začala TV "zamrzat", takže nešla vůbec ovládat a bylo třeba ji vždy restartovat. Aktuálně reklamována.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Nema to chybu

KD-43XG7077 30.01.2020 podle Bobyndek

Od doby zakoupeni jsem velmi spokojeny. Nema to zatim zadnou chybu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý obraz, skvělý zvuk

139 cm (55") 22.01.2020

Koupeno cca 14 dní, zatím velice spokojený. Měl jsem předtím jiný typ od Sony

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Recenze TV Sony

123 cm (49'') 21.01.2020 podle VojtaLET

Nakoupeno před necelým měsícem, s výrobkem spokojenost, TV splnila očekávání. Skvělý obraz i zvuk.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Velmi dobrý televizor.

164 cm (65") 20.01.2020 podle Jaro7

S TVP jsem spokojen, ale pokud bych nebyl z oboru musel bych si pro naladění digtálních a satelitních kanálů najmout odborníka. Z "HOME" - "Nastavení" zmizela položka "i-Manual", kde bylo možno vyhledat alespoň stručný popis nastavení a ovládání základních částí. Velmi postrádám v Programovém průvodci možnost pro zvolený kanál a čas nastavit "Připomenutí". Obraz a zvuk OK, možnosti připojení externích zařízení OK, citlivost na sílu signálu WiFi OK, upevnění na zeď, stojan OK, nožky poněkud viklavé.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Tradiční kvalita Sony, dobré reproduktory.

KD-43XG7077 19.01.2020 podle Ondřej75

Kvalita zpracování, dobré reproduktory, dobrá cena

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

mohu jen doporučit

KD-43XG7077 17.01.2020 podle Valda

Televizor mohu doporučit, velice jednoduchá instalace, zapojení, naladění kanálů, i samotná obsluha- vše jsem zvládla bez použití návodu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce

139 cm (55") 10.01.2020 podle Charlie13

tento produkt jsem zakoupil před měsícem a zatím jsem spokojen..

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý obraz

KD-43XG7077 09.01.2020 podle Ivan01

Televizi jsem zakoupil na konci roku 2019. Vynikající obraz. Totální zklamání v připojení k internetu - pomalé, není možné stáhnou jiné aplikace - přihlášení se nezdaří. Omezené funkce bez upozornění v popisu k výrobku. Hlavní důvod nákupu - možnost stažení HBO tedy absolutní zklamání.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Celkem dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Perfektní obraz

KD-43XG7077 08.01.2020 podle Priorit

Dnes jsem zakoupil a opravdu mi vyrazila dech co se týče obrazu ale i zvuku

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Bomba!

123 cm (49'') 01.01.2020 podle OriCore

Asi se pokusím o root, ale i bez něj top. Ocenil bych širší možnosti co nabízí Android. Bez blokování z výroby. A delší možnosti aktualizace. Důrazně ale doporučuji.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Kostičkování obrazu

139 cm (55") 21.12.2019 podle Matess28

Tento produkt jsem koupil před měsícem vše je v pořádku ale při rychlejších pohybech filmu obraz zakostickuje

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Průměr

123 cm (49'') 14.12.2019 podle Miroslav425

Tento produkt má rychlou odezvu, pěkný obraz, kvalitní zvuk. Oproti staršímu modelu KDL-48W705C podstatně horší funkci "GUIDE".

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Celkem dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Celkem dobré

0

0

0

hodnocení

KD-43XG7096 09.12.2019 podle TomVoc

Zatím jsem s televizí spokojen, je to slušný průměr.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Za dobré peníze slušný televizor

KD-43XG7005 08.12.2019 podle Denny007

Tv zakoupena před měsícem, vybalení a postavení na nožičky bylo naprosto v pořádku. Tv je trochu v záklonu (to je schválně) a tak pozorovací úhel je podle mě lepší. Jinak jsem uvítal možnost "uklizeni" všech kabelů do nožek od tv. Menu je přehledné, ovladač podle mě lepší než u současných modelů značka Samsung, tento je "Klasik". Co mi chybí je funkce TimeShip, ale vhledem k tomu, že je možnost nahrávaní na HDD tak dát pauzu zase tak složité není, jen to nejde na jedno kliknutí. Jinak jsem spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Rozporuplná TV

KD-43XG7077 05.12.2019 podle Šťoural

U zakoupené TV příjemně překvapil velmi pěkný obraz velké zklamání působí "smart" funkce systém se zasekával mnoho služeb nefunguje nebo jen částečně přes instalaci posledního FW TV vrácena a závěr Sony již nikdy více.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Špatné

Design

Dobré

Snadné používání

Špatné

0

0

0

PĚKNÝ DESIGN

164 cm (65") 23.11.2019 podle SUPP

PRODUKT JSEM ZAKOUPIL NEDÁVNO A JSEM S NÍM SPOKOJEN

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Fajný obraz

123 cm (49'') 17.11.2019 podle milan 228

Fajný obraz, dobrý zvuk, dobrá cena a velmi, velmi dobrý TV.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé funkce

KD-43XG7077 14.11.2019 podle Karlicek

Tento produkt jsem koupil pred měsícem a jsem s ním velice spokojen

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Akorát ten webový prohlížeč je nefunkcni

KD-43XG7005 11.11.2019 podle Mekenzi

TV je skvělá skoro ve všech ohledech, nekompromisně nejlepší obraz ze všeho co jsem zatím viděl, ale webový prohlížeč je v podstatě nepoužitelný, asi jediná výtka.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Recenze

123 cm (49'') 11.11.2019 podle Myšák1

Tento produkt jsem zakoupil před cca. měsícem. Jsem s ním spokojen. Vlastním několik výrobků zn.Sony a značce zůstávám věrný. Jedna věc mi však vadí. Před 5-ti lety jsem zakoupil televizor Sony KDL 42W705B u kterého mě prodejce ujišťoval, že je připraven na DVB T2. To sice je, ale bez obrazu - nemá HEVC. To jsem již oželel a zakoupil nový televizor. Na starém televizoru jsem používal registrovaný externí disk, na kterém mám nahráno poměrně dost filmů a jiných záznamů. Tyto mi na novém televizoru nejdou přehrát. To mi tedy vadí. Jinak nový televizor OK. Splňuje mé požadavky. Možná na starém televizoru byl lepší programový průvodce.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Velké zklamání

123 cm (49'') 07.11.2019 podle Chochy

Mizerný upscaling i z HD signálu, po solidním vyladění obrazu na outdoor živém vysílání se ukázala barevná hrůza na filmu. Obraz brutálně žlutý. 10 let starý Samsung má reálnější podání barev. Ve finále se seknul software - TV nereagovala na ovladač ani na manuální tlačítka. Na chvíli pomohlo tvrdé odpojení od el. sítě. Pak už ani to nezabralo. TV jsem vrátil a koupil osvědčený Samsung.

Kvalita obrazu

Špatné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

dobrý obraz, dobrý zvuk

123 cm (49'') 06.11.2019 podle vnplus

zakoupen včera, příliš brzo na hodnocení, zatím je vše OK

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Koupě nové TV

123 cm (49'') 25.10.2019 podle jarsal

XG7077 jednoduše skvělý přístroj nemající chyby. Mirroring, Internet browsing, Netflix, YT, vše pro radost !

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0