Od

MOC

24 485,60 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
67

4.4 based on 67 customer reviews

36
23
6
2
0
Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Zákaznická hodnocení: 67

22 Modely

Modely

0

Aplikace

108 cm (43”) 22.07.2019 podle nitram12

Některé aplikace se spouštějí příliš dlouhou dobu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

2x reklamace za anie né rok

139 cm (55") 17.06.2019 podle Patrick28

Televizi jsem koupil, do dvou dnů se začala samovolně vypínat a zapínat, Po výměně za jiný kus a 9. měsících televize nejde zapnou, elvia si není schopná pro ní přijedst ani zapůjčit náhradní přístroj. Maximální nespokojenost, předešlá Bravia Z fungovala x let bez problémů.

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Špatné

Funkce

Celkem dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Dobrá funkce

123 cm (49'') 18.04.2019 podle MarieK

S produktem jsem spokojená, doporučuji zakoupení výrobku

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

problémy

123 cm (49'') 31.03.2019 podle juki

Koupeno před rokem, neustále se z hlavní nabídky ztrácí internetový obsah, SW je aktualní, nicméně se TV občas sama zrestartuje nebo občas nereaguje na ovládání a musím ji odpojit od napájeení

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Špatné

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Nefunguje vše jak by dle manuálu fungovat mělo

139 cm (55") 04.02.2019 podle karel KK

Nepřehrává velkokapacitní HDD ( 160, 300 GB ani 1 T). Reaguje jen na flash disk a nesmí být menší 32 GB. pro nahrávání pak musí být větší nez 32GB. Nechce se automaticky aktualizovat software (ani ručně). Jinak ostatní dojem je ok.Jen tyto docela zásadní věci hodnotu výrobku snižují zbytečně na průměr.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Celkem dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

KD-55XE7005

139 cm (55") 31.01.2019

Mrzí mě, že u Sony chybí 100% podpora ostatních zařízení. Jsem největší fanda produktu Sony playstation... nechápu proč Sony vyrábí wifi a BT sluchátka se značkou SONY jako třeba model MDR-ZX220BT. SLUCHÁTKA JSOU K NIČEMU, FUNGUJÍ POUZE NA ANDROIDU. KDYŽ JSEM SI KOUPIL TYTO SLUCHÁTKA PŘEDPOKLÁDAL JSEM, ŽE S PLAYSTATIONEM BUDOU SPOLUPRACOVAT. TO BYL VELIKÝ OMYL... Z XXX TYPŮ SLUCHÁTEK SONY . JE JEN 5 DRUHU KTERÉ MAJÍ PODPORU, NESOU NÁZEV SONY PLAYSTATION SLUCHÁTKA. PO ZKLAMÁNÍ JSEM SE ROZHODL KOUPIT TU TO TV ČEKAL JSEM ŽE PODPORA JIŽ BUDE. BYL TO TAKÉ OMYL. DÍKY TAKOVÉTO ZBYTEČNOSTI SE SONY PŘIPRAVUJE O STÁLÉ ZÁKAZNÍKY. JÁ VŽDY KOUPÍM PRODUKT SONY PLAYSTATION KONZOLY. VŠAK NIKOLIV OSTATNÍ PRODUKTY SONY,KTERÉ NUTÍ SVOJÍ NEKOMPATIBILITOU KOUPIT DALŠÍ ZAŘÍZENÍ SONY... ZAMĚŘTE SE NA PROPOJENÍ VŠECH VÝROBKŮ MEZI SEBOU. BEZ NUTNOSTI MÍT DOMA TRI DRUHY SLUCHÁTEK, DVĚ SONY XPERIE, KONZOLY PS 2,3,4,a budoucí 5. KONKURENCE VÁS TÍMTO PŘEDBĚHLA NEMUSELY JSTE NIKDY UKONČIT VÝROBKY VIAO, STAČILO K NIM VYTVOŘIT EMULAČNÍ PROGRAM PRO HRANÍ PSX HER S PODPOROU PSTORE NÁKUPEM HER... PSVITU JSTE MĚLI ZAPOJIT VÍCE K PSPLUS VÝHODÁM.... UKÁZAT SNAHU ZLEPŠIT VITA STORE , ANDROID NEMUSEL VYHRÁT.. MRZÍ MĚ, ŽE NINTENDO OBRÁTILO K PLAYSTATIONU ZÁDY. CO ZKUSIT DALŠÍ SPOLUPRÁCI CHTĚL BYCH VIDĚT KONZOLY KTERÁ BUDE NÉST NAZEV SONY PLAYSTATION-A-ANDROIDGAME. BUDOUCNOST JE ANDROID.. LlINUX JE VAŠE KREV, DEJTE MU TĚLO :-)

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Skvělí obraz jednoduchá ovladatelnost

123 cm (49'') 21.01.2019 podle strobot

Obraz je perfektní ovládání inuativní, ale občas v ní straší například mizí programy občas nechce spustit menu nebo programy stanic a pod.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

výborný poměr ceny a kvality

108 cm (43”) 18.12.2018 podle ivez

Jsem velmi spokojen. Pouze aplikace youtube občas nefunguje 100%

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

pomalá odezva na DO

108 cm (43”) 09.12.2018 podle milkan

Zvuk nic moc, přepínání mezi kanály pomalé. Jednoduché ovládání.

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

VYBORNA TELKA

123 cm (49'') 18.11.2018 podle pitrisek

JSEM SPOKOJEN až na nektere maličkosti s internetem brows

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Celkový dojem výborný

123 cm (49'') 05.11.2018 podle TroubleRK

Televizi sleduju rád, obraz je super, vše je svižné, doporučuji. Jediné zklamání bylo chybějící bluetooth, ale to je moje chyba, že jsem to nenastudoval... Lze řešit adapterém

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

první dojem

123 cm (49'') 02.11.2018 podle Peety x

Za málo peněz, slušná kvalita obrazu, trochu moc nastavitelných věcí, jako např. teploty barev, zisk barev a pod.Ze začátku připojení fungovalo červené tlačítko a "YouTube" na jedničku, ale bohužel po měsíci používání, při vynikajícím Wi-fi připojení, pro mne z neznámých důvodů, nelze přehrát žádný pořad, či klip. Možná je to mojí levotou, nevím

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

4K Ultra HD

108 cm (43”) 20.10.2018 podle josef150

Tento prodkt jsem zakoupil před 6- ti dny a super.Jak obraz tak zvuk

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Pěkný obraz

123 cm (49'') 09.10.2018 podle Iris07

Produkt mám necelé dva měsíce a jsem s ním velmi spokojena.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Sony

139 cm (55") 27.09.2018 podle Jarda86

Dobrý výrobek a zatím bez problému. Doporučuji tento výrobek.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Celkem dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Výborné funkce

108 cm (43”) 16.09.2018 podle Pája6666

Jsme spokojeni je opravdu jedinečný.Pokud budu ještě kupovat televizor,tak jen Sony

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Nový televizor

139 cm (55") 12.09.2018 podle JiKu

Po měsíčním užívání naprostá spokojenost s novou televizí

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Supr obraz. funkce méně

139 cm (55") 11.09.2018 podle Jurajb

televizor mám týden. obraz opravdu super. Problém je že televizor má problém s přehráváním AVI formátů co mi v roce 2018 připadá k smíchu. dostupné aplikace taky nic moc.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

1

0

Za málo peněz

139 cm (55") 11.09.2018 podle PejG

Psát recenzi v této době už nemá moc smysl pac se jedná o vybehovi model ale ve zkratce. Neprehrava externí titulky, nemůžete si stáhnout jiné aplikace, nekompatibilní s aplikací od Sony pro dálkové ovládání prez mobilní telefon, složitý mirroring obrazu. Kvalita obrazu je vynikající a za pár peněz získáte skvělou televizi pokud nejste prilis náročný uživatel.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

skvělé funkce,za nízkou cenu,skvěla podpora

108 cm (43”) 10.09.2018 podle Pilda

Tento produkt jsem zakoupil před 8 měsíci a jsem plně spokojen

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

1

0

0

skvělé funkce,za nízkou cenu

123 cm (49'') 10.09.2018 podle Pilda

Tento produkt jsem zakoupil nedávno a jsem spokojen

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Linux software

139 cm (55") 08.09.2018

Tento produkt jsem zakoupil před 10 měsíci a jsem velmi zklamán funkcí a omezenými možnostmi operačního systému Linux. Již několikrát jsem musel provést obnovení základního nastavení, což znamená nastavit vše úplně znova, včetně seznamu kanálů. Televizor špatně reaguje na pokyny ovladačem, je zpožděný a nabídka aplikací je mizerná. Samotná obrazovka je v pořádku, ale to jen těžko napraví mé zklamání z operačního systému.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Špatné

Design

Vynikající

Snadné používání

Špatné

0

0

0

KD-55XE7005

139 cm (55") 01.09.2018 podle Vlasta79

Televizi mám z hruba půl roku a jsem s výrobkem spokojen. Televize šla snadno uchytit na stěnu a propojit s dalším zařízení. Oceňuji rychlý přístup na YouTube kanál pomocí tlačítka na ovladači. Za celou dobu používaní jsem musel bohužel televizi párkrát restartovat (cca 4x / za 6 měsíců používání), protože nešlo přehrávat videa ať už z youtubu, případně z ivysílání nebo nešel spustit Guide. Po odpojení ze sítě, se vše vrátilo do normálu a vše fungovalo. Přisuzoval jsem to starému firmwaru, bohužel se mi to stalo už jednou i po upgradu firmwaru. Kromě tohohle menšího probému jsem s televizí spokojen.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Jednoduchost

139 cm (55") 09.08.2018 podle Haufis

Zatím měsíc používání a spokojenost na normální anténě nic moc ale to muže dělat anténa

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Málo funkcí

139 cm (55") 04.08.2018 podle Smatka

Tento produkt jsem kpupila před měsícem a nejsem moc spokojen. Očekával jsem od televizoru více. Zvuk nic moc a funkce skoro žádné

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Špatné

Funkce

Špatné

Design

Průměrné

Snadné používání

Špatné

0

0

0

internet

139 cm (55") 30.07.2018 podle sidipetrov

zatim vse ok,splnuje ocekavani bezneho uzivatele amatera

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Prostě SONY

108 cm (43”) 20.07.2018 podle vašek62

Tento produkt jsem zakoupil před měsícem a jsem spokojen. Prostě SONY.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Velmi dobrá smart TV

123 cm (49'') 19.07.2018

Televizi mám zhruba měsíc a jsem s ní spokojen. Televize má výborný obraz a pro sledování filmů a seriálů akceptovatelný zvuk (pro hudbu ovšem nedostačujicí, což ale není nic, co by člověk od televize očekával). K televizi nemám připojenou anténu, sleduji pouze OTT (Netflix, Amazon, HBOGO, Curiosity Stream) a používám další aplikace typu youtube, Kodi, Flex. Zbytek jede přes Chromecast a vše funguje velmi dobře. HBOGO bohužel nejde nainstalovat přímo do televize, ale casting funguje výborně. Co mi vadí jsou velmi pomalé reakce televize a pomalé spouštění aplikací, za to jednoznačně hvězda dolu. Také je škoda, že často používané funkce není možné namapovat na tlačítka ovladače, ale je vždy nutné prolézat menu - např. bych uvítal jednoduchou možnost přepnutí audio výstupu televize/sluchátka, rychlá volba pro vybraná nastavení obrazu (standard/cinema/sport/custom - v mém případě "noční" režim s utlumenou modrou).

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Sleduj TV

139 cm (55") 14.07.2018 podle LUKE186

Televizor nemá funkci sleduj TV.Takže budu muset koupit se set top box což je dalších 2500kč.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Špatné

Design

Dobré

Snadné používání

Celkem dobré

0

0

0

užasná televize

139 cm (55") 13.07.2018 podle ElvisEK

Tato televize mě byla doporučena od kolegy a musim uznat, že se jedná o nejlepší TV, na kterou jsme se měli možnost dívat. Především v rychlosti a plynulosti v ovládání, přepínání kanálů, kvalitou displeje a i zvuku. 6*

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

funkce lze zvládnout i bez manuálu

123 cm (49'') 11.07.2018 podle dolfi 58

televizi mám krátce,ze začátku si dělala co chce ,pokrátké době se aktualizovala a je vše vpořádku

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrý obbraz

123 cm (49'') 07.07.2018 podle petkop

Dobrý obraz slabší zvuk Hbb Tv trochu zlobí musel jsem provést tovární nastavení potom dobré.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Televize 4K

108 cm (43”) 27.06.2018 podle PetrV8

Dobré nastavování a práce s menu. Výborný zvuk i obraz. Občas nutno vypnout vytažením kabele ze zdi.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

perfektní

139 cm (55") 22.06.2018 podle chounaj

tento produkt jsem zakoupil před 14 dny a je perfektní

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá volba

123 cm (49'') 19.06.2018 podle J1rka

Maximalně spokojen a neměnil bych ji za jinou.Vybral jsem dobre ten obraz je úžasný.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý obraz

139 cm (55") 06.05.2018 podle patrik222

Tento produkt již mám cca 2 měsíce a je to skvělá koupě. Vynikající obraz i na DVB-T1, bez problémů příjem DVB-T2

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Super obraz

108 cm (43”) 02.05.2018 podle Horda

plusy - rychlé rekace na pokyn z DO, DLNA - běhá taky perfektně mínusy - problém s kontektivitou telefonu Lenovo A5000 - zrcadlení obrazovky nefunguje, ale dáse to přežít:-)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Špatné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborný obraz, horší zvuk

108 cm (43”) 30.04.2018 podle MoraHockey

klady: vynikající obraz, rychlý a přívětivý teletext, DO, výstup na sluchátka a jejich nezávislost na TVrepro, sloučení kabelů do stojanu; zápory: zvuk (příliš dunivý, oslabené výšky, úpravy ekvalizéru se na výsledném zvuku téměř neprojevují, EPG - bohužel nepřehledné, přímo v EPG chybí automatické info o programu na horní liště (ale je fajn, že se v EPG nevypne zvuk původního TV-kanálu). A na závěr jen malý nedostatek: nelze nastálo vyvolat čas na obrazovce. Ale to je jen zvyk z dřívější TV, dá se bez toho žít:-)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

TV Sony

108 cm (43”) 27.04.2018 podle Verik

Produkt jsem zakoupila přes internet, byl mi dovezen a naladěn, takže jsem ho hned mohla používat, má všechny funkce, které využívám, Wi-Fi, prohlížení fotek, programy, možnost připojení dalších zařízení.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

TV Motionflow

123 cm (49'') 17.04.2018 podle Roman rjn

TV jsem koupil, protože již vlasním stejný typ, ale jen s menší obrazovkou (108 cm/ 42´´) a s tím jsem spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dobrý poměr cena/výkon

123 cm (49'') 28.03.2018 podle pushkin_

Televize nepatří mezi "top" kusy ani cenou ani kvalitou. V okrajích je poměrně viditelné podsvícení a prakticky v žádném úhlu za šera není černá skutečně černá. Osobně bych místo 4K uvítal spíše odladěnější panel v tomto ohledu. Co se týče funkčnosti, vše funguje jak má a poměrně intuitivně. Jako většina skutečně značkových televizí má lehce omezenou podporu multimediálních kodeků, takže x264 a podobné nejsou problémem, zatímco starší DivX zlobí. Za sebe s ohledem na cenu doporučuji, nicméně lidem náročným na kvalitu obrazu a podporu kodeků se tento výrobek asi příliš nezavděčí.

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborný obraz

139 cm (55") 25.03.2018 podle Rhgfgghh

Skvělý obraz až po vlastním nastavení, slabší zvuk. Ovladač bez problémů. Zatím spokojenost.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Zvuk

123 cm (49'') 19.03.2018 podle Bolten

Stímto produktem jsem v jádru spokojen až na zvuk. Mám už slabší sluch a prostě této Tv. na rozdíl od některych konkurečních značek malo rozumím. Dokonce se mi jeví,že ať přepínám mezi funkcemi a nastavují equalizer jak chci,tak prostě hraje pořád stejně. možná tam mám poruchu,nevím.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Špatné

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Vynikající výrobek za dobrou cenu

108 cm (43”) 15.03.2018 podle Jaroslav 27

Spokojenost a radost při sledování pořadů o přírodě. Vynikající obraz

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

TV Sony

108 cm (43”) 02.03.2018 podle Majkl15592

Dlouho jsem vybíral televizi. Měl jsem pár kandidátů, ale narazil jsem na Sony KD-43XE7096. Oproti konkurentům nabízela OS Linux (nechtěl jsem Android, ani jiný systém), doba odezvy v menu je rychlá a plynulá. Používám i Apple TV a propojení s TV je bez problémů. Takže za mě super!

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

perfektní TV !!!

123 cm (49'') 01.03.2018 podle Bajo76

Všechno je perfektní,jedině zvuk by mohl byt lepši,ale je to maličkost,a taky YOUTUBE má občas potíže (hudební videa dělají chybu) jinak perfektní TV!

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Televiza Sony

139 cm (55") 01.03.2018 podle Marcela45

Produkt máme 3 týdny a zatím bez problémů. Vyladění obrazu trochu problémovější, ale v režimu kino super obraz.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý obraz

139 cm (55") 23.02.2018 podle kratmihk

Skvělý obraz, reálné barvy, 4k, příjemný malý ovladač akorát do ruky, rychlý systém, schází mi aplikace např HBO GO

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

celková spokojenst

123 cm (49'') 19.02.2018 podle Sršeň

Tento produkt užíváme tři týdny, absolutně vyhovuje požadavkům, perfektní obraz i při té velikosti obrazovky, jednoduché ovládání, velmi dobrý zvuk. velmi praktická funkce zrcadlení pro sledování videí z You Tube.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrý obraz i zvuk

108 cm (43”) 17.02.2018 podle Vlada74741

Zatím spokojenost jen občas se zablokuje HbbTV a musí se restartovat TV odpojením od napájení (HbbTV je ovšem u většiny poskytovatelů ve zkušebním provozu a tak je těžko soudit na které straně je vina).Dále některé aplikace (Opera TV) se také někdy "seknou" a nefungují. Čekám na další aktualizaci firmwaru,která to vyřeší.Televizor mám připojený k internetu LAN kabelem.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Pěkný obraz i zvuk

108 cm (43”) 13.02.2018 podle JaraBa

Tuto televizi jsem koupil asi před dvěmi měsíci a jsem s ní spokojen, hlavně s kvalitou obrazu i zvuku. Nahrává na flashdisk, ale musí být větší než 32 GB. Mám ale několik výhrad. Při přepínání na jiný program je delší prodleva. Nefunguje funkce Zrcadlení obrazovky = zobrazení obrazovky mého mobilu Samsung ani funkce Photo sharing plus = připojení mého mobilu Samsung. Také není možné nastavit přesnou hodinu vypnutí televizoru např. 01:30 hod. Dříve jsem měl také TV Sony a bylo možné tlačítkem na dálkovém ovladači ZMRAZIT OBRAZ a zvuk dále pokračoval - u tohoto modelu toto nelze. Také dříve bylo možné nastavit upozornění na začátek vybraného programu = v nastavený čas se TV přepnula na požadovaný program a nebo z režimu Stand-by se zapnula s požadovaným programem. Tato nová televize toto neumí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělá koupě

123 cm (49'') 31.01.2018 podle Jirka66

Dlouho jsem TV vybíral a jsem přesvědčen, že nepřebral.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Pěkný obraz

123 cm (49'') 21.01.2018 podle Sajmlik

S Tv jsem velmi spokojen. Pěkný obraz a disign. Škoda jen,že nahrané pořady jdou spustit pouze v Tv.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

TV k ps4 pro

139 cm (55") 17.01.2018 podle KarlosCZE

Televizi jsem kupoval výhradně k hraní na Ps 4 pro. Nabízí 4K HDR v rozumné cenové relaci. Nicméně pouze 2 obrazové "mody" mají použitelný input lag ke hraní a sice Herní mod a HDR (po vypnutí kino režimu). V menu se zdá, že herní mod se nedá přenastavovat (je prošedlý), nicméně dá (akorát oklikou - člověk musí zvolit např nastavení zvuku a poté ve "velkém menu" přepnout na nastavení obrazu. Moc to nechápu, nicméně po přenastavení dle osobních preferencí jako je ostrost, barvy atd. je obraz dokonalý a nemám k němu výhrady, input lag žádný. Tedy naprostá spokojenost. Můj letitý kamarád, který u mě TV viděl ji koupil za 14 dní po mě také :Dl

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

5

0

0

Spičkový obraz

123 cm (49'') 15.01.2018 podle mawerick69

S TV jsem plně spokojen. Velmi hezký design. Má jednoduché nastavení. Obraz 4K a HDR. Nastavení obrazu pro každý HDMI vstup zvlášť. Možnost nastavení zvuku ekvalizérem. OS je Linux, což jsem chtěl. TV má opravdu špičkový obraz.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sony TV

123 cm (49'') 12.01.2018 podle coti

TV mám cca 2 měsíce a jsem rád, že jsem si ji nakonec vybral. Hlavně obraz je velmi dobrý, podání barev je velmi reálné. Líbí se mi velmi ergonomicky rozmístěná tlačítka na dálkovém ovladači. Co je slabší u této TV je zvuk. Asi to bude chtít soundbar.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Smůla při nákupu

108 cm (43”) 09.01.2018 podle akjos

Možná to zní zvlášně s televizí jsem spokojen , má krásný obraz.Ale,když zapojim kabel internetu tak mi schodí sítˇ.Tak jedu na wifi.Dekoder s kartou od Skylinku mi špatně komunikuje,chvilku to trvá a píše mi to chyby.Ve zvuku bych bral víc basů,je dost (palstový).

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sony - 123 cm / 49"

123 cm (49'') 05.01.2018 podle gorous

Sony - 123 cm / 49" Motionflow XR 400 Hz (nativní 50 Hz), stříbrný rám, stříbrný stojan

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborný televizor

139 cm (55") 31.12.2017 podle langsam

mám tento televizor krátce,vybral jsem si ho dle recenzí, zatím splnuje všechna očekávání

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

přehledné a jednoduché ovládání

108 cm (43”) 27.12.2017 podle miky7

Produkt jserm zakoupil před měsícem, zatím bezproblémový chod

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Nazor po mesici pouzivani

139 cm (55") 12.12.2017 podle JirkaV

Zakoupeno pred cca mesicem. Necekal jsem zazraky, tudiz nejsem ani zklaman. Celkove pomer cena / vykon lze hodnotit kladne.

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý obraz - radost pohledět

108 cm (43”) 06.12.2017 podle Kawaboy

Skvělý obraz, online aktualizace. Výborný dálkový ovladač. Možná trochu nešikovné ladění tuneru (u kódovaných programů není možné vybrat systém kódování, tzn TV naladí zbytečně spoustu nepotřebných programů), komplikovaná a zdlouhavá editace programů. Ještě jsem nenašel Irdeto CA modul, který by při spuštění TV na kódovaném programu nehlásil, že program je kódovaný. Po pár vteřinách hláška zmizí a program se pak objeví.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Dobrá koupě

108 cm (43”) 05.12.2017 podle Jirisal

Zakoupil jsem před 14 dny, zkouším co dovede a zatím nemá chybu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Super

139 cm (55") 04.12.2017 podle Dav82

Prostě super. Hezký vzhled televizoru malí rámeček super obraz a zvuk.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Opravdu výborná!

108 cm (43”) 03.12.2017 podle Honza K

Tuto televizi jsem zakoupil po neúspěšném vyzkoušení dvou českých výrobků. Investice se mi podařila, získal jsem vynikající a spolehlivý televizor s velkým množstvím funkcí, krásným UH obrazem a zvukem!

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Zatím není co vytknout.

123 cm (49'') 29.11.2017 podle Martin 1970

Super televizor.Supr obraz i zvuk.Zatím se seznamují.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

skvěle vybavená s výborným obrazem a zvukem

139 cm (55") 23.10.2017 podle milo05

Tv mám jen měsíc a zatím jsem nenašel chybu ,s vyjímkou wifi připojení(stává se že po opětovném zapnutí musím znova nastavovat ) ,ale po připojení přes lan - ok

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0