MOC

17 968,50 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
27

4.1 based on 27 customer reviews

15
6
2
3
1
Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

skvělý obraz

126 cm (50") 20.11.2018 podle kachna

zatím funguje skvěle, tak jako jeho bratříček kterému je asi už víc jak 15 let bez závady a opravy

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

Pomalý televizor

KDL-50WF660 10.04.2019 podle Jurgenek28

Koupil jsem cca pred měsícem, a jsem zklamaný, nefunguje spousta věcí uvedených v informacích jako např bravia sync, spouštění sdílení obrazovky je hrozné, HDR je příšerné

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

4

0

Zákaznická hodnocení: 27

0

Od počátku nepracoval na 100%

KDL-43WF665 10.09.2020 podle kofr1

Dobrá technická pomoc po telefonu, ale nestačila Mile mne překvapila rychlost opravy v servisu - asi 10 dnů Nyní již 15 dnů pracuje na 100%

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvěla

KDL-43WF665 26.08.2020 podle Anděla

Jsem spokojený. Zatím bezchybný provoz. Obdržel jsem za reklamovaný televizor.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Jednoduché ovládání, ovladač má logiku

126 cm (50") 05.06.2020 podle pavel76

Používám přesně měsíc - spokojenost je na místě. Doporučuji!

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Problematicka konektivita

126 cm (50") 08.04.2020 podle MattoL

Jsem si vedom, ze Sony ma v portfoliu i lepe vybavene smart TV, presto bych predpokladal, ze v dnesni dobe budou moznosti zakladni konektivity na jine platformy (konkretne ios/mac) fungovat intuitivne a uzivatelsky jednoduseji a a bez nutnosti detailniho nastudovani manualu. I pres tyto kroky se mi nepovedlo k me spokojenosti s pojeni vyresit a to ani pri vyuziti aplikaci tretich stran. V soucasne dobe spojivani vseho se vsim pro me velke zklamani :/

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Špatné

Design

Vynikající

Snadné používání

Celkem dobré

0

0

0

Super

126 cm (50") 17.02.2020 podle Mexhix123

Tento produkt sme si.koupili pred mesicem a jedina vada je obraz cerne mapky

Kvalita obrazu

Celkem dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Hrozný ovladač

KDL-43WF665 31.01.2020 podle mesner

S výrobkem nejsem vůbec spokojena, málo vybavený, téměř žádné aplikace, špatně ovladatelný ovladač.

Funkce

Špatné

Design

Průměrné

Snadné používání

Špatné

0

0

0

skvělé funkce

KDL-50WF660 02.01.2020 podle adelka

tento produkt jsem zakoupila před měsícem.Zatím spokojenost

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Jednoduché nastavení, vynikající obraz

126 cm (50") 01.01.2020 podle PavelP

Televizor jsem koupil před 10 dny pro rodiče (85+) a zatím spokojenost. Jednoduché nastavení a ovládání, velmi kvalitní obraz. Jako jeden z mála televizorů má audio výstup na sluchátka se samostatně nastavitelnou úrovní hlasitosti.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

výborné

126 cm (50") 27.12.2019 podle Pavlínka

Tuto televizi jsem zakoupila před 14 dny a jsem velmi spokojená s výběrem produktu. Jen ho neumím nastavit podle návodu

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvely obraz...

126 cm (50") 24.12.2019 podle Karl88888

Produkt jsem zakoupil pred mesicem... jsem velmi spokojen s obrazem a designem. Bohuzel jsem jsem pozapomel, ze televize bezi na androidu... Doma mame vsichni ipnony. Elegantne vyreseno chromcastem...

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé funkce,velmi kvalitní obraz,barvy a zhled.

126 cm (50") 30.10.2019 podle turborapid

Tento produkt jsem zakoupil před měsícem a jsem s ním velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Spokojenost

126 cm (50") 16.10.2019 podle tomvy

Tento produkt jsem zakoupil před měsícem a jsems ním spokojen

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Perfektní.

126 cm (50") 23.07.2019 podle Vtec

Obraz i zvuk je perfektní. Televize má hodně funkcí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborná užitná hodnota

KDL-43WF665 16.07.2019 podle LadaS

Provedení, ovládání, zapojení - vše OK. Obraz odpovídá rozměru, rozlišení a zdroji obrazu. Propojení s dalšími zařízeními funkční a spolehlivé.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Kvalitní obraz

126 cm (50") 03.07.2019 podle Martin1988

Produkty výrobní značky Sony jsou velmi kvalitní, už jen toto jediné mi stačilo k tomu, abych si jej pořídil.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

super televize

126 cm (50") 22.05.2019 podle majkaZ

Televize je opravdu super až na připojení netu od T mobile

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborný poměr vybavení-cena

126 cm (50") 20.05.2019 podle Tomiček

Používáme od koupě třetí týden a zatím vše OK, takže spokojenost.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý obraz,zvuk

126 cm (50") 08.05.2019 podle Firedrace

Tento produkt mám měsíc a jsem s ním spokojený velice

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Pomalý televizor

KDL-50WF660 10.04.2019 podle Jurgenek28

Koupil jsem cca pred měsícem, a jsem zklamaný, nefunguje spousta věcí uvedených v informacích jako např bravia sync, spouštění sdílení obrazovky je hrozné, HDR je příšerné

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

4

0

0

Super televize

126 cm (50") 26.02.2019 podle KASPIlNKA

Máme od listopadu, vše funguje ale nejde HBO Go, lehké ovládání YouTube a pod

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

1

0

velice dobrá za výborné peníze

126 cm (50") 10.02.2019 podle Josef77

tento produkt jsem zakoupil před 2 měsíci a jsem velice spokojen, jen bych si přál google prohlížeč www

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Dobrý výrobek - dárek

126 cm (50") 04.02.2019

Je velká, má dobrej zvuk, obraz též ujde, a byl to dárek, manželka je spokojená.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Chybí aplikace Voyo

126 cm (50") 16.01.2019

Tento produkt jsem si zakoupila před 2 měsíci. Kvalita obrazu je dobrá. Jen mě hodně vadí že v televizi není aplikace voyo.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Špatné

Design

Průměrné

Snadné používání

Celkem dobré

2

0

0

za málo peněz málo muziky

126 cm (50") 11.01.2019 podle uživatel2

Televize by mohla být celkem príma, kdyby neexistovala černá barva...takovou spleť pomalu reagujících černých a šedých kostiček jsem dlouho neviděl...

Kvalita obrazu

Špatné

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Špatné

3

0

0

Funkce zapnutí TV ovladačem setboxu

126 cm (50") 30.12.2018 podle Yoss42

Tento televizor jsem dostal dvěma týdny a zatím spokojenost

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

super obraz a všechny funkce co potřebuji

126 cm (50") 22.11.2018 podle hřib

tv jsem koupil před 14 dni a poměr cena /tv super..

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

1

0

skvělý obraz

126 cm (50") 20.11.2018 podle kachna

zatím funguje skvěle, tak jako jeho bratříček kterému je asi už víc jak 15 let bez závady a opravy

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0