Od

MOC

19 928,70 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
13

4.5 based on 13 customer reviews

8
4
1
0
0
Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Zákaznická hodnocení: 13

6 Modely

Modely

0

Zatím vše OK :-)

108 cm (43”) 10.01.2019 podle moribundus

vlastním jeden měsíc a zatím vše OK. Cena přiměřená kvalitě

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dobrý společník

108 cm (43”) 08.01.2019 podle Děd62

Druhá televize a zatím bezproblémový provoz. Vřele doporočuji.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Kvalitní obraz

123 cm (49'') 10.12.2018 podle henin7

Zakoupeno před měsícem,celkově spokojenost.Vynikající obraz,ovládání jednoduché.Uvítal bych oddělené konektory(subwooer,sluchátka,dig.výstup zvuku) a lepší přístup ke konektorům,pokud je tv zavěšena na zdi.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

obraz,zvuk

123 cm (49'') 02.09.2018 podle Patraiz

android a internetové funkce jsou na Renault....S reklamací nenaděláte nic už mi po x-té nejde aktualizace ani přes USB natož internet. Nezobrazuje se totiž vůbec obsah přes který byste se někam dostali. Prostě nic....velmi špatná volba....Zakoupeno ElectroWorld, kde se staví ke všemu úplně laxně a vše je na centrále Sony.....napsal bych rád ..Telka je skvělá nebo recenzi v Sony jsou profíci hledí pomoci, řešit situaci .Mám ji už rok a od začátku si dělá co chce...ale bohužel....atd.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

se vším spokojenost

108 cm (43”) 07.06.2018 podle neznám

Výrobek používám necelý měsíc a jsem velmi spokojena

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

KDL-43WE755

108 cm (43”) 02.06.2018 podle Mirek72

Tento produkt vlastním dva týdny a jsem spokojen, ovšem až na jeden podstatný nedostatek, který se dle některých na internetu nalezených reakcí netýká pouze mě a pouze tohoto modelu SONY. Naladit veškerou nabídku místní kabelové televize se mi totiž podařilo jen tehdy, pokud v nastavení zadám Finsko nebo Švédsko, pak se ale nezobrazuje správně diakritika u informací o pořadech. Dle názoru technika kabelové TV se zřejmě jedná o chybu SW či nedostatečného HW. Zkoušel jsem naladit jiný kus stejného modelu, ale bohužel se stejným výsledkem. SW je aktualizován na nejnovější dostupnou verzi, která shodou okolností vyšla pár dnů po koupi přístroje.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Nádherný obraz

108 cm (43”) 23.04.2018 podle Eryo

Televizi jsem zakoupil po delším rozhodování a neudělal jsem chybu, podání obrazu je nádherné na něm není co vytknout, jediné malé "ale" je zvuk, ale i ten je na dobré úrovni oproti televizím v této cenové kategorii . Za málo peněz hodně muziky.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Naprostá spokojenost!

108 cm (43”) 12.04.2018 podle maaze

Tuto TV mám 3. měsíc a neměnila bych! Naprostá spokojenost, poměr cena/výkon je ideální:-)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Tv

123 cm (49'') 12.03.2018 podle tučis

TV jsem zakoupil před měsícem a jsem velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Televizor KDL- 49WE755 Full HD dobrá volba

123 cm (49'') 26.12.2017 podle xFranta

Měnil jsem doma starou LCD TV. Televizor WE75 od Sony mě v obchodě zaujal kvalitním obrazem za dostupnou cenu. Rozhodující pro mě byl i tenký rámeček, abych do obývací stěny nacpal co největší TV po té staré a to se povedlo. TV má rozumnou spotřebu s technologií LED, je velká s velmi kvalitním obrazem i zvukem. Překvapil mě dost dobrý zvuk, přestože jsou repráky umístěné za TV a hrají pod televizi. Není tedy se třeba bát, když necháte okolo TV málo místa. Funkce smart jsou na dobré úrovni. Každý asi ocení především přehrávání z Youtube s tím, že pokud je TV ve stejné síti s ostatními zařízeními (mobil, notebook ...) chová se pomalu jako tiskárna. Najdete na Youtube - notebooku (mobilu, tabletu) film a prostě dáte odeslat do TV a už to frčí. Za mě jasná volba v poměru kvalita/cena). Jediné co mohu TV vytknout je na můj vkus jemný stojánek, který ve mě nebudil důvěru, nicméně po usazení stojí ok :)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Průměr

123 cm (49'') 28.11.2017 podle Coffin

Nic zvláštního. Normální televize za rozumné prachy.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

rychlé ovládání, krásný zvuk, rychlé funkce

108 cm (43”) 17.11.2017 podle premoorac

Zatím jsem velmi spokojený, ale ještě ho mám jen krátkou dobu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Ideální TV

108 cm (43”) 06.10.2017 podle Dejvis

Televize, která se nesnaží zaujmout zbytečným a nevyužitelným UHD rozlišením, ale raději věrným obrazem a barvami.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0