Od

MOC

23 100,00 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
44

4.3 based on 44 customer reviews

27
8
4
3
2
Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

Uspokojí obrazem, ale naštve neschopným Androidem.

139 cm (55") 08.05.2016 podle VaKl

Máme již 3. TV od Sony (a jednu od Samsug) a tato poslední podle očekávání má nejlepší obraz a poskutuje některé funkce Android. Zvuk není špatný, ale podle něj bych TV nerozeznal, tj. je prakticky stejný jako u starších a starých modelů. Zařízení od Sony mají kvalitní a robustní HW, ale nedodělaný SW, který bohužel ani aktualizacemi příliš nevylepšuje. Jako většina uživatelů bych si velmi přál hlavně Skype a přístup na portály s vysíláním, záznamy a filmy v ČEŠTINĚ. Tam je velká obrazovka přínosem. Je to k nevíře, ale prakticky nic z toho není s Androidem Sony kompatibilní, tj. Skype ani HBO GO, Horizon GO (UPC), O2TV a pod., si na Sony nepustíte. Umí placený Netflix (tj. bez češtiny vč. titulků) a několik dalších zcela nečeských služeb. Z mnoha tisíců aplikaci pro Android jich je se Sony Android kompatibilních jen několik desítek (!) a většinu z nich nemá smysl na TV pouštět (stačí jim malý displej, tak si je raději pustím na telefonu, nebo potřebuje někdo symboly počasí na velkém displeji TV?). TV Sony vás uspokojí obrazem, ale zároveň vás naštve tím, že zvládne jen malý zlomek toho, co levný telefon s Androidem.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

8

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

Zásadní rozpor mezi sliby a skutečností

126 cm (50") 31.12.2015 podle OLD 51

TV KDL-50W805C jsem zakoupil 2.9.2015 a jelikož jsem jí kupoval hlavně kvůli avizované funkci HDD REC jsem s nákupem krajně nespokojen.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Špatné

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

4

0

Zákaznická hodnocení: 44

17 Modely

Modely

0

Parádní obraz

139 cm (55") 25.06.2019 podle Jarek1234

Produkt jsem zakoupil před dvěmi měsící a nemám moc, co vytknout. Je to kvalitní kousek se skvělým obrazem.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

SKVĚLÉ FUNKCE A OBSLUŽNOST

139 cm (55") 27.03.2019 podle Depeche101

BRILANTNÍ PŘEHLED,,ŠPIČKOVÉ MOŽNOSTI DLE POTŘEB K NASTAVENÍ

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Android nepatří mezi rychlíky

126 cm (50") 08.03.2018 podle Ceromm

Tento produkt jsem si koupil před dvěma roky a třemi měsíci. Teď mám oči pro pláč.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborná Full HD TV

108 cm (43”) 09.09.2016 podle DrtikolCZ

Hledal sem TV k PS4 a naprosto luxus z řady Full HD :-). Vlastním ji už od Listopadu 2015 a stále mě obraz překvapuje. Jen si uživatel musí pohrát s obrazem. Krásný živý obraz, krásné živé barvy, černá barva na výbornou.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

2

0

dobré funkce

126 cm (50") 04.06.2016 podle glegy

produkt nemám ještě úplně prozkoušený, krátká doba od zakoupení

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

3

0

pomalá, špatný satelitní tuner, nelogické ovládání

189 cm (75”) 29.05.2016 podle alice26

televize má nelogické ovládání, rozhodně hodně daleko od intuitivního. Funkci je problém najít i napodruhé nebo napotřetí. Satelitní tuner nestačí pro dekodování HD programů, vždy začnou kostičkovat. Celkově je pomalá odezva na dálkové ovládání, zřejmě již zastaralý typ,...

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Celkem dobré

Snadné používání

Špatné

1

0

0

Uspokojí obrazem, ale naštve neschopným Androidem.

139 cm (55") 08.05.2016 podle VaKl

Máme již 3. TV od Sony (a jednu od Samsug) a tato poslední podle očekávání má nejlepší obraz a poskutuje některé funkce Android. Zvuk není špatný, ale podle něj bych TV nerozeznal, tj. je prakticky stejný jako u starších a starých modelů. Zařízení od Sony mají kvalitní a robustní HW, ale nedodělaný SW, který bohužel ani aktualizacemi příliš nevylepšuje. Jako většina uživatelů bych si velmi přál hlavně Skype a přístup na portály s vysíláním, záznamy a filmy v ČEŠTINĚ. Tam je velká obrazovka přínosem. Je to k nevíře, ale prakticky nic z toho není s Androidem Sony kompatibilní, tj. Skype ani HBO GO, Horizon GO (UPC), O2TV a pod., si na Sony nepustíte. Umí placený Netflix (tj. bez češtiny vč. titulků) a několik dalších zcela nečeských služeb. Z mnoha tisíců aplikaci pro Android jich je se Sony Android kompatibilních jen několik desítek (!) a většinu z nich nemá smysl na TV pouštět (stačí jim malý displej, tak si je raději pustím na telefonu, nebo potřebuje někdo symboly počasí na velkém displeji TV?). TV Sony vás uspokojí obrazem, ale zároveň vás naštve tím, že zvládne jen malý zlomek toho, co levný telefon s Androidem.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

8

0

0

3D TV s Androidem

108 cm (43”) 10.04.2016 podle ZbySla

dokoupil jsem dálkový dotykový ovladač s hlasovými příkazy a funguje to skvěle! obraz 100%, tenký rámeček a výborný obraz a zvuk. Wi-fi síť komunikuje jak s mobilem,tak fotoaparátem,tak i s ostatními přístroji v domácnosti.......

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

1

0

Slušný televizor

108 cm (43”) 05.04.2016 podle MachiO

Tento produkt jsem zakoupil před 3 týdny. Po aktualizaci systému o mnoho lepší práce v menu a nastavení. Stále ale není zcela bez chyb a například editace televizních programů je velmi pomalá a nedomyšlená. Design je subjektivní, ale mě se moc líbí, tenké rámečky atd. Jedno velké zklamání jsem ale zažil a to v případě připojení flash s velmi kvalitním obsahem (film), kde vnitřní procesor prostě nestíhal. To samé se mi u modelu s 4K nestalo. Je tedy vybaven slabším procesorem... Jinak zobrazení barev je na špičkové úrovni, černá je opravdu černá a pozorovací úhly neřeším, koukám na TV zpříma :)

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

2

0

možná yutoob -neseká se

139 cm (55") 13.03.2016 podle petr 46

nejhorší TV jakou jsem kdy koupil ,seká se, sama se vypne, atd. nejraději bych tv vrátil

Kvalita obrazu

Celkem dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Špatné

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

8

1

0

Nejlepší full HD TV

126 cm (50") 01.03.2016 podle MICHHYB

S TV jsem spokojen skvělé funkce i obraz něj TV k ps4

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

4

0

Nádherný obraz

126 cm (50") 17.02.2016 podle Romanice

Výrobek jsem zakoupila před týdnem a jsem s ním velmi spokojena. Obrazově velice vydařená televize, s funkcemi se seznamuji, vše funguje jak má.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

2

0

Úžasný obraz.

139 cm (55") 15.02.2016 podle ZYZY

Nedávno zakoupená televize s perfektním obrazem, mnoha funkcemi a mírně pomalejším satelitním tunerem. Poměrně složitá a uživatelsky nepřívětivá první instalace.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

1

0

výborný obraz

189 cm (75”) 15.02.2016 podle Kokos

po dlouhém výběru na zahraničních recenzích vybráno......

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

2

0

Funkce

108 cm (43”) 06.02.2016 podle vladalav

Příliš pomalu přepíná programy - trvá to až 20 sec. !!!

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Špatné

3

1

0

SONY

189 cm (75”) 03.02.2016 podle olfo

Mohla být ještě o něco větší .....................

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

KDL-43W805C

108 cm (43”) 03.02.2016 podle super muf

Již zmíněnou televizi jsem si koupil v srpnu a jsem s ní velice spokojen !

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

4

0

Dobrá TV s několika ale

139 cm (55") 28.01.2016 podle LasseCZ

Tento televizor vlastním asi 3 týdny. Zatím z něj mám rozporuplné dojmy.Obraz je při dobrém zdroji super. Pořád se mi nedaří TV nastavit tak,aby mi vyhovoval obraz při příjmu televizního signálu.Na mé staré plazmě byl obraz na HD kanálech téměř dokonalý. Plus: design spotřeba obraz (z dobrého zdroje) android (doinstalování aplikací) zvuk možnosti připojení černá Mínus:android - nedotaženost software,chybí některé funkce,občas se zasekne (snad se toto vše změní aktualizací) nerovnoměrné podsvícení (ale při této technologii podsvícení docela ucházející) pozorovací úhly (pro mě největší mínus)

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

3

0

0

Vynikající TV.

139 cm (55") 12.01.2016 podle radhob

Vynikající obraz zcela převyšující všechnu konkurenci. Krásný vzhled TV. Vše v češtině. Průměrný zvuk, nicméně zcela dostačující, kdy kladně hodnotím nepřehnané basy při přehrávání akčních filmů. Vynikající televizor s nímž jsem spokojen. Jediné mínus pro sony, že dosud nebyl přes příslib vydán urpage pro nahrávání na USB. Tento by měl vyjít až koncem února 2016.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

3

0

Pěkný design, funkce, propracovaný software

139 cm (55") 12.01.2016 podle Přema

Produkt jsem zakoupil před Vánoci a jsem spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

4

0

Výborný obraz

108 cm (43”) 09.01.2016 podle Tom111

+ Velmi milé překvapení kvalitou. Skvělý obraz, velmi rychlý internet. Dobré funkce. - pomalá odezva na ovladač.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

3

0

TV Sony

126 cm (50") 08.01.2016 podle Josef_kd

Produkt trpí nedostatky ve výbavě firmware. Škoda.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

4

0

0

Skvela

108 cm (43”) 06.01.2016 podle Smool

Mám produkt cca měsíc a super jen by mohlo být víc apk

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

2

0

skvělý obraz

139 cm (55") 01.01.2016 podle ryan24

skvělý obraz , prostě SONY už nikdy nic menšího , 3D super , sport paráda

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

3

0

Zásadní rozpor mezi sliby a skutečností

126 cm (50") 31.12.2015 podle OLD 51

TV KDL-50W805C jsem zakoupil 2.9.2015 a jelikož jsem jí kupoval hlavně kvůli avizované funkci HDD REC jsem s nákupem krajně nespokojen.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Špatné

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

4

0

0

Skvělý obraz

126 cm (50") 30.12.2015 podle Čenda

Tento produkt jsem koupil před dvěma týdny a jsem velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

3

0

Krásný obraz

139 cm (55") 05.12.2015 podle mandolina

Televizor jsem zakoupil asi před měsícem. Krásný obraz, nemá chybu. Trochu mě zklamala obsluha, konkrétně práce s časovačem. Pokud se používá pouze dálkové ovládání, dá dost práce se dostat do příslušného menu a "neukliknout se". Ale možná to jde jednodušeji, zatím jsem všechny funkce ještě nezkusil....

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

3

0

Skvělí obraz

139 cm (55") 22.11.2015 podle Koudy

Po měsíci jsem spokojen. Jen absence textového návodu mě překvapila.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

2

0

recenze

139 cm (55") 21.11.2015 podle 75BALU

Tento produkt vlastním asi víc jak měsíc.Obraz, zvuk a desing za jedna.Horší už je to s funkcemi,poměrně často po přepnutí do režimu tv,naskočí posledně sledovaný program a na další už přepnout nejde jedině po restartu. Dále bych uvítal možnost jednodušího přepínaní obrazu zdvojeného(vedle sebe a nad sebou)do 3D.Vadí mi zdlouhavý přechod z ext.disku do menu tv, kde to přepnu na 3D a nasledně se přepne i obraz tv vysílaní,který je na oči velmi nepříjemný(není ani 3D). Po připojení ext.disku(2TB)archivu s fotkami a muzikou by se hodilo lepší zobrazování a třídění do složek a podsložek. Nahrávání na disk stejně jako PIP(obraz v obraze)stále nefunkční.Zatím tedy spíše zklamání,doufám že brzy bude k dispozici prostřednictvím aktualizací firmwaru nějaké vylepšení.Bohužel,zatím neodpovídá ceně

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Celkem dobré

1

0

0

Výborné funkce,skvělý obraz

126 cm (50") 20.11.2015 podle Peter78

Perfektní obraz, rychlý nástup funkcí po zapnutí, přehrává mnoho video formátů z HDD

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

2

0

Sony android

108 cm (43”) 01.11.2015 podle Stanley78

Produkt je kvalitni, bohužel mu chybi moznost SKYPE, coz povazuji u smart tv za nepochopitelne.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

4

0

Kvalitní TV

139 cm (55") 27.10.2015 podle Tomáš 3

Celkově jsem s TV spokojen. Výborná kvalita obrazu, což je pro mě hlavní ukazatel. Přehrávání médií a zvuk neřeším, mám MMC a domácí kino. Trochu mě zklamal Android a nemožnost si menu uspořádat, ale třeba se dočkáme změny v některém updatu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

1

0

Android TV je pro smart OK

139 cm (55") 17.10.2015 podle suriomario

Výhody: - bezva na koukání na standardní TV - program guide má 8 řádků a rychle listuje, relativně rychlé přepínání kanálů - android pro smart TV vypadá jako dobrá volba - dobře se ovládá i když zatím omezenější množství funkcí Nevýhody - na třídění kanálů si pořiďte prášky na uklidnění - toho kdo vymýšlel bych nejradši profackoval a nechal ho to dělat týden v kuse - nechápu proč se to nedá stáhnout do počítače, vytřídit a nahrát do TV - párkrát jsem musel TV restarovat, projevilo se tak, že nešla nějaká funkce a po restartu vše OK - neumí nahrávat - ale prý doplní s aktualizací androidu do konce roku 2015, tak uvidíme

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

1

0

Dobré, ale není to ono

108 cm (43”) 10.10.2015 podle Tomas K

Výrobek je dobrý. První s čím se ale setkáte je, že standardně není nainstalován internetový browser. Až po několikéré aktualizaci se jej podařilo stáhnout a rozchodit. Další ale velké mínus je, že v podporovaných Android aplikacích není internetový browser, který by uměl přehrávat flash prezentace na internetu a zejména pak video. Pokud si tedy plánujete pomocí televize sledovat nějaké "free" filmy. Zapomeňte. Musíte to poměrně složitým způsobem obejít. Doporučuji si nainstalovat Photon Browser.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

1

0

0

výborný obraz

126 cm (50") 03.10.2015 podle LuděkR

Co se týče kvality obrazu a zvuku, tak bez výhrad. Slabší je to s funkcemi, kdy navzdory uvedení ve specifikaci, nemá např. funkci REC HDD. Tato bude prý v další aktualizaci software, na kterou se čeká již několik měsíců.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

excelentní televizor

126 cm (50") 03.10.2015 podle Maros013

Naprosto úžasná kvalita obrazu, široká konektivita, android, kompatibilita s dalšími přístroji jiných značek, spotřeba. Jsem naprosto spokojený.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

2

0

Super obraz,skvělé funkce,android super

108 cm (43”) 01.10.2015 podle sportak11

Tento produkt jsem zakoupil před týdnem a jsem s ním velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

1

0

Super tv za super penize

139 cm (55") 29.09.2015 podle Like

Maximane spokojeny Ocenuji android a moznost dohrat si vlastni aplikace

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Vysoce kvalitní obraz.

108 cm (43”) 25.09.2015 podle čert

Kvalitní obraz, intuitivní ovládání, WI-FI připojení na síť. Možnost připojení externího HDD o vysoké kapacitě.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

1

0

0

Fantastický obraz a funkce

139 cm (55") 11.09.2015 podle LukyV

S TV jsem maximálně spokojen, pro mě je to jednoznačně nejlepší TV v porovnání všech parametrů, navíc i parametrů jakou jsou design, značka a cena..

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Dobrá televize se slabým Androidem

126 cm (50") 11.09.2015 podle superpepino

Televizi jsem koupil kvůli Androidu, ten mně však zklamal. Aplikace, které mně nic neříkají /ve srovnání s telefonem/, slabý výběr a pomalá odezva, přestože mám velmi rychlý internet. Funkce, jako ovládání televize a přehrávání videí a fotek telefonem nejméně čtyřmi způsoby /Google Cast, EZ Cast, Wifi-direct, zrcadlení a další/, jsou velmi malá přidaná hodnota. Mně to stejně funguje jen sporadicky, neboť mám DVR Box od UPC Horizon Go. Navíc aktualizace od koupě televize žádné a ty které se slibovaly do konce srpna jsou přesunuty do konce roku. Ale ten Android je možná i chyba Google. Jinak obraz i zvuk televize je velmi dobrý, ale dnes to dokáže udělat již skoro každý. Větší spotřeba než u konkurenta s Androidem Philips. Cena šla za poslední měsíc o tisíce dolů, zřejmě se málo prodává. Snad bude pokračovat vývoj Androidu zde a budu spokojen.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

1

0

0

Televize s Androidem

139 cm (55") 11.09.2015 podle NokFrt

S televizí jsem téměř naprosto spokojen. Kupoval jsem si ji kvůli androidu a pěknému obrazu a to mi televize splnila na 100%. Díky Androidu si do televize můžete nahrát kupu užitečných programů (např. multimediální centrum Kodi) a her/emulátorů. K TV lze snadno připojit PS4 ovladač a hrát hry s ním. Jako nedostatky bych zmínil: - naprosto základní dálkový ovladač - žádná klávesnice ani myš, mikrofon či možnost připojení sluchátek. V této cenové kategorii bych čekal něco podstatně lepšího. Kdo chce televizi využívat i na jiné věci než jen sledování TV vysilání, tak si bude muset dokoupit nějaký lepší ovladač pro Android - existuje jich celkem dost. - pomalejší CPU pro hraní Android her. 2 roky starý tablet též s FullHD rozlišením zvládá hry podstatně lépe. - aktivní 3D - potřebujete neskutečně drahé brýle, obraz bliká a je vidět duchy (3D filmy nemám ale zkoušel jsem hry na PS3 a PS4). Stařičká LG s pasivním 3D měla 3D obraz lepší.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Obraz ano, funkce zatím ne

139 cm (55") 09.09.2015 podle Martin111

Televize má dobrý obraz, některé funkce ale nejsou dostupné.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Špatné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

1

0

hrozný dálkový ovladač

126 cm (50") 08.09.2015 podle nespokojený

Dálkový ovladač zejména v prostřední části hrozný. Malé vzdálenosti mezi tlačítky. Snadno se stane, že při volbě funkcí se zmáčknou dvě tlačítka. Při sledování teletextu při jednom zmáčknutí naskočí někdy dvě čísla. Teletextu chybí rozdělení na půl obrazovky (Samsung měl již před šesti léty), chybí volba zvolení způsobu ovládání teletextu. Přes USB neumí načíst běžný externí pevný disk (verbatin). Důvod koupi Android nesplňuje požadavky, většinu věcí, které jsem zkoušel přes google play není kompatibilní se systémem.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Špatné

1

1