Od

MOC

28 707,25 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
35

4.6 based on 35 customer reviews

24
7
4
0
0
Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

KD-43XE8096 - bezkonkurenční TV

108 cm (43”) 14.11.2017 podle Petr alias Kulík

Ve spojení s "O2 TV" je výsledný obraz vynikající, samozřejmě platí pro HD kanály :-). Zvuk je pro sledování běžných televizních pořadů výborný, příkladná je srozumitelnost mluveného slova (!). Z pohledu hudby jsou basy o třídu výš než u běžných LCD televizí, stačí to, ale pro pořádný hutný zvuk je přeci jen třeba připojit audio systém s kvalitními reprobednami. Po stránce kvality obrazu a zvuku tato televize naprosto předčila naše očekávání (ovlivněné tím, co jsme viděli a slyšeli různě u známých). Velký podíl na tom patrně má příjem televizního vysílání přes "O2 TV", které, jak se ukázalo, je lepší než satelitní HD vysílání, o pozemním vysílání raději ani nemluvě. Pro uživatele "O2 TV": při přechodu z CRT na LCD je třeba setopbox přenastavit, aby se do TV posílal maximálně kvalitní signál. Nemohu hodnotit tunery televize, nepoužíváme je. Nechci hodnotit "Smart Android" nadstavbu. To je subjektivní, já mám raději počítač či počítačové řešení, syn je s Androidem v TV kamarád. Každopádně technologicky je to připravené dobře. Troufnu si říci, že pro 43" obrazovku by pro stejně kvalitní obraz stačilo Full HD rozlišení. 4K pro sledování televize na 43" obrazovce není nutné. Proč jsme zvolili pouze 43"? Televize je v prostoru 3x3 metry, pozorovací vzdálenost 2 až 2,5 metru. Po zakoupení TV jsme se doma všichni shodli, že velikost 43" byla trefa, větší obraz už by byl moc (obraz puštěné televize je totiž pocitově větší než smutná vypnutá televize). To nejpodstatnější jsem si nechal na závěr. Co rozhodlo o výběru SONY: Dle všemožných recenzí na Internetu jsem byl takřka rozhodnut pro Samsung, ale pak jsem měl možnost vidět (naštěstí) na prodejně televize SONY a Samsung vedle sebe. Samsung má kvalitní obraz, jen když na něj koukáte kolmo k televizoru. Jakmile se od kolmice začnete vzdalovat, začne obraz velmi rychle šednout a po odchýlení o 30° už je takřka nekoukatelný. U SONY se můžete dívat "takřka" pod jakýmkoliv úhlem a obraz stále drží barvu. Na SONY se tak můžeme dívat z kteréhokoliv místa sedačky, manželka od žehlicího prkna a já z jídelny :-). Přijde mi až úsměvné, že jsem strávil hodiny a dny čtením recenzí, srovnáváním parametrů, hledáním na Internetu a nakonec rozhodla jediná vlastnost, a to pozorovací úhel. Nezapomeňte na něj ani Vy. :-) Snad výše uvedené někomu pomůže. :-)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

7

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

Skvělé funkce alespoň na papíře

123 cm (49'') 02.05.2018 podle Gothaj

Co napsat: obyčejná televize. Docela zklamání. Dobrý obraz a zvuk. To ostatní k ničemu.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Celkem dobré

1

0

Zákaznická hodnocení: 35

9 Modely

Modely

0

Soubor

139 cm (55") 22.09.2019 podle Oleg 77

Caste vypada prypojeni na Internet a od 08.2019 obcas prepo zapnuti prestava fungovat pokud sam nerestartuje

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

výborná

123 cm (49'') 19.07.2019 podle Pajoslav

jsem spokojen , funguje vše jak má, dosti přípojných míst, prostě super!!!

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

jsem na Sony zvyklý

108 cm (43”) 23.02.2019 podle Hemla

tento produkt jsem vyreklamoval třetí měsíc 20018, jsem spokojený i když jsou některé aplikace které mi nejdou spustit.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý obraz, zvuk i funkce

139 cm (55") 02.01.2019 podle dj_r

Je to už rok co televizor používám a pořád se ho nemůžu nabažit !!!

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Skvělý televizor.

139 cm (55") 16.12.2018 podle Bob130

Před měsícem jsem tento televizor koupil a jsem spokojen.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

0

0

0

dlouhé prodlení na restart

139 cm (55") 30.10.2018 podle palasnik

koupeno před měsícem všechny funkce ještě neovládám kvalita výborná

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

android

139 cm (55") 20.10.2018 podle libik

osekaný Android nemá HBO GO jsem celkem zklamaný , obraz je dobrej

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Celkem dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý výrobek i pro náročné.

139 cm (55") 12.08.2018 podle Jimįk608

Zakoupeno před měsícem. Bezproblémové sledování TV programu, satelitu, hraní her a ovládání doplňkových funkcí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

zatím vše výborné, to zvukové zadávání, super

123 cm (49'') 07.08.2018 podle mirek54

Tento produkt jsem znal od známého, proto jsem jej koupil, zatím výborný dojem

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý výrobek i pro náročné

139 cm (55") 23.07.2018 podle Jimík

Mám ji týden a žasnu jak je nadupaný. Prostě super. Cena - výkon odpovídá.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Hodnocení mé TV zakoupené po delší době (výměna)

139 cm (55") 02.07.2018 podle Roman Luigi 80

Tento produkt jsem zakoupil v 07/2018 v kamenné obchodě a jsem velice spokojen. Kvalita odpovídá ceně, funkce, ovládání, vše super.. Doporučuji. Velmi dobrý poměr cena/kvalita/funkce,provedení/design.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

super tv

139 cm (55") 21.05.2018 podle petr317

zatím velká spokojenost,nádherný obraz skvělé ovládání velká spokojenost všem mohu doporučit.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

televze od Sony moje + rodiny 6 ks

123 cm (49'') 08.05.2018 podle Jeryn hodky

Televizi jsem koupil před týdne<zatím se stále seznamuji s výrobkem. Stále mě překvapuje....Pouze negativa při registraci pevného disku na nahrávání, musel jsem provést restart televizoru.......Anroid moc nekomunikuje se Skylinkem. např. Skylink lavie

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé funkce alespoň na papíře

123 cm (49'') 02.05.2018 podle Gothaj

Co napsat: obyčejná televize. Docela zklamání. Dobrý obraz a zvuk. To ostatní k ničemu.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Celkem dobré

1

0

0

Žádná zázrak

108 cm (43”) 23.04.2018 podle Jara1

TV mám měsíc, obraz, zvuk, ladění, ovládání - vše jak má být. To se ale očekává. Dojem kazí Android, který je podprůměrný, stále vnucuje něco co nechci, aplikace (mimo her, těch je spousta, ale nezajímají mne) k ničemu. Dvě turecké, ruské, nebo pro změnu nefunkční. A hlavně nejdou vymazat, prostě se jimi musím vždy prokousávat. Tohle mít vyzkoušené, nekupoval bych to. Snad jediný bonus - hlasové ovládání přes ovladač: dobře rozumí a vcelku vždy najde.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

TV SONY

139 cm (55") 06.03.2018 podle Jarda 84

Splňuje všechny mé požadavky a má i něco navíc, jediné mínus je, že mi nejde vypnout demo obrazu, které naskakuje cca po 5 minutách ( musím víc prozkoumat asi nastavení)

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Super telka. Zvuk obraz proste vse super.

123 cm (49'') 28.02.2018 podle Mara HK DC

Tento produkt vrele doporucuji uplne vsem. Je skvela. Lepsi telku jsem si snad ani nemohl koupit. Super super super.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Spokojenost s obsluhou, spokojenost s obrazem

139 cm (55") 27.02.2018 podle Sovice1959

S televizí máme zatím jen krátkou zkušenost, ale zatím je vše perfektní, obsluha není nijak náročná a funkce které jsme zatím vyzkoušeli jsou super.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Televize s androidem kterou sem hledal.

123 cm (49'') 19.02.2018 podle 1s1ony

Doporučuju.Televize s androidem kterou sem hledal. Ps4 super obraz.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Možnost propojení s PC přes Wi-fi

123 cm (49'') 17.02.2018 podle Nosalik

Přístroj mám 14 dní a stále se ještě učím využít všechny funkce,ale zatím je vše v naprosté pohodě a věřím že to tak bude i nadále.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

tv do každé rodiny

139 cm (55") 31.01.2018 podle jirka100

Po dlouhém uvažovaní jsem se nakonec rozhodl pro tuto TV. Musím však přiznat, že krok ke koupi byla cena.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Televize je tak chytrá,že na ni nestačíme

139 cm (55") 22.01.2018 podle Viky

Tento produkt máme teprve 3 týdny, ale jsme nadšeni ! Krásný obraz i zvuk a spousta vychytávek.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

XE80

108 cm (43”) 17.01.2018 podle ahx11

TV mám zatím asi 3 týdny a jsem vcelku spokojen. Nebýt cca třech samovolných restartů během sledování TV, byl bych ještě spokojenější.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Skvělý obraz,výborný zvuk

139 cm (55") 12.01.2018 podle mulda

Zatím(v provozu17dní) jsem naprosto spokojen,doporučuji

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Splňuje moje očekávání, žádné zklamání

123 cm (49'') 05.01.2018 podle jirka54

Splňuje moje očekávání, žádné zklamání. Koupil jsem před 14-dny, ještě jsem nevyzkoušel všechny funkce, zatím bez problémů

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Android TV??

108 cm (43”) 31.12.2017 podle Kalibos

+ obraz - android TV?? většina aplikací z google obchod play na TV nelze instalovat, systém pomalý občasné samovolné restartování

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Špatné

Design

Vynikající

Snadné používání

Celkem dobré

0

1

0

Super TV.

108 cm (43”) 26.12.2017 podle Honza17

Kvalita obrazu vynikající. Reprodukce zvuku perfektní. Instalace bez problémů, zvládne ji každý uživatel. Připojení na internet bez problémů.Zatím vše funguje bez závad. Výrobek mohu doporučit.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Android TV,

139 cm (55") 19.12.2017 podle RSWRC

Jednoduché nastavení TV, vše je jednoduché a přehledné. Obraz je vynikajcí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sony

139 cm (55") 16.12.2017 podle Ednet0406

Koupil jsem tento produk pred mesicem a jsem zpokojen.Jedina vec ktera mi vadi je ze neprehraje filmy z pevneho disku ale da se stahnout vlc.Nektere titulky se nezobrazujou spravne

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

hodnocení

123 cm (49'') 05.12.2017 podle lázeňák49

Jsem spokojen, krásný obraz, funguje jak má. Jen pomalejší reakce na povely.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé a jednoduché

108 cm (43”) 04.12.2017

Tento produkt KD-43XE8077 mám v provozu od 24.11.2017 a pracuje bez problémů. Obraz kvalitní podle toho co se do něho posílá, zobrazení ve 4K zatím využito velmi málo. Dálkový ovladač Sony- jednoduchý, což oceňujeme oproti konkurenci. Připomínka- nahrávání na USB disk - prospělo by zákazníkům osazení samostatného tuneru pro nahrávání.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Dobré funkce

108 cm (43”) 03.12.2017 podle jarosl

Spokojen, kvalitu obrazovky jsem očekával lepší.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

KD-43XE8096 - bezkonkurenční TV

108 cm (43”) 14.11.2017 podle Petr alias Kulík

Ve spojení s "O2 TV" je výsledný obraz vynikající, samozřejmě platí pro HD kanály :-). Zvuk je pro sledování běžných televizních pořadů výborný, příkladná je srozumitelnost mluveného slova (!). Z pohledu hudby jsou basy o třídu výš než u běžných LCD televizí, stačí to, ale pro pořádný hutný zvuk je přeci jen třeba připojit audio systém s kvalitními reprobednami. Po stránce kvality obrazu a zvuku tato televize naprosto předčila naše očekávání (ovlivněné tím, co jsme viděli a slyšeli různě u známých). Velký podíl na tom patrně má příjem televizního vysílání přes "O2 TV", které, jak se ukázalo, je lepší než satelitní HD vysílání, o pozemním vysílání raději ani nemluvě. Pro uživatele "O2 TV": při přechodu z CRT na LCD je třeba setopbox přenastavit, aby se do TV posílal maximálně kvalitní signál. Nemohu hodnotit tunery televize, nepoužíváme je. Nechci hodnotit "Smart Android" nadstavbu. To je subjektivní, já mám raději počítač či počítačové řešení, syn je s Androidem v TV kamarád. Každopádně technologicky je to připravené dobře. Troufnu si říci, že pro 43" obrazovku by pro stejně kvalitní obraz stačilo Full HD rozlišení. 4K pro sledování televize na 43" obrazovce není nutné. Proč jsme zvolili pouze 43"? Televize je v prostoru 3x3 metry, pozorovací vzdálenost 2 až 2,5 metru. Po zakoupení TV jsme se doma všichni shodli, že velikost 43" byla trefa, větší obraz už by byl moc (obraz puštěné televize je totiž pocitově větší než smutná vypnutá televize). To nejpodstatnější jsem si nechal na závěr. Co rozhodlo o výběru SONY: Dle všemožných recenzí na Internetu jsem byl takřka rozhodnut pro Samsung, ale pak jsem měl možnost vidět (naštěstí) na prodejně televize SONY a Samsung vedle sebe. Samsung má kvalitní obraz, jen když na něj koukáte kolmo k televizoru. Jakmile se od kolmice začnete vzdalovat, začne obraz velmi rychle šednout a po odchýlení o 30° už je takřka nekoukatelný. U SONY se můžete dívat "takřka" pod jakýmkoliv úhlem a obraz stále drží barvu. Na SONY se tak můžeme dívat z kteréhokoliv místa sedačky, manželka od žehlicího prkna a já z jídelny :-). Přijde mi až úsměvné, že jsem strávil hodiny a dny čtením recenzí, srovnáváním parametrů, hledáním na Internetu a nakonec rozhodla jediná vlastnost, a to pozorovací úhel. Nezapomeňte na něj ani Vy. :-) Snad výše uvedené někomu pomůže. :-)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

7

0

0

TV KD-55XE8096

139 cm (55") 04.11.2017 podle Janosh

Tento produkt jsem zakoupil a jsem sním velmi spokojen. Janek

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Zatím spokojen

108 cm (43”) 15.10.2017 podle Vazal

Zatím spokojen, vybíral jsem podle požadovaných parametrů

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0