MOC

18 670,90 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
77

4.1 based on 77 customer reviews

38
24
9
0
6
Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Nejužitečnější pozitivní hodnocení
0

televizor

102 cm (40") 03.12.2019 podle Honza22

S produktem jsme spokojeni, pouze nastavování (zejména řazení kanálů) není intuitivní a není příliš dobře popsáno v manuálu

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

1

0

Nejužitečnější negativní hodnocení
0

Něco mi chybí

102 cm (40") 04.01.2020 podle peekaa

Chybí mi hodně grafický ukazetel, v jaké části pořadu právě jsem. Také se mi zdá, že nefunguje zapínání a vypínání přístrojů přes HDMI, i když to v menu nastavené mám. Když vypnu televizi, tak by se měli vypnout i všechny připojené hdmi přístroje a když zapnu televizi, tak zase zapnout. Na dálkovém ovladači trochu vadí ty dva kruhy tlačítek kolem "OK". Jeden je dost, pak se to plete.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

2

0

Zákaznická hodnocení: 77

0

Neco mi tam chybi

102 cm (40") 08.07.2020 podle proforma

Technicky dobra. Obraz, rozliseni apod. OK. Ale chybi mi tam par veci, predevsim SW, takze by to slo s nejakou aktualizaci urcite doprogramovat: - HW: nema zadna tlacitka na manualni ovladani, to je mouno pouze ovladacem. -SW: Vypinani pri necinnosti lze nastavit na max 2 hodiny, to je malo (filmy s reklamami jsou delsi). Uvitala bych moznost i 3 a 4 hodiny. - v EPG je funkce "nahrat", ale chybi funkce "pripomenout". Z LG jsem byla zvykla naprogramovat na tyden dopredu, na xo se chci koukat ("pripomenout"), TV se v tu dobu bud zapnula, nebo pokud bezela, prepnula se. To mi hodne chybi, vetsinou film, na ktery jsem se chtela koukat, propasu. - zcela nelogicke je ovladani programu - presun na jine pozice, precislovani, razeni do skupin apod. Ani ten SW, ktery je ke stazeni pro PC, tomu nepomohl. Nelze oznacit program a rucne zadat jeho nove cislo napr.0028, musim preskakat na pozici 28 a tam ho umistit. Strasny! Kdyz mate seznam 1000 programu ze satelitu, timhle zpusobem aby si na to clovek vzal dovolenou... :-( Program pro PC to ulehci pouze v tom, ze muzete skakat mysi, ale jinak je to stejny opruz jako to delat primo v TV. - neni moznost radit programy do skupin - jsou pouze oblibene, ale v nich nelze dale sortovat. Byla jsem zvykla mit napr. ve skupine A anglicke programy, v C ceske a slovenske, v D nemecke a v B ruske a francouzske. Mezi nimi jsem volila, podle toho, jaky jazyk jsem zrovna chtela procvicovat. U Sony mohu mit pouze skupinu oblibenych a to je vse. Spolu s prisernym ovladanim cislovani programu, ktere prakticky nelze menit, pokud u toho nechcete zestarnout, je uzivatelsky komfort prakticky nulovy. Chtela jsem si tedy dat ceske a slovenske na pozice 1-19, nemecke 20-39, anglicke 40-59 apod., ale to je prace pro vraha... Shrnuti: technicky dobry vyrobek je zoufale nedotazeny co do uzivatelskeho komfortu a ovladani. Az budu TV kupovat priste, Sony to urcite nebude.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Špatné

Design

Vynikající

Snadné používání

Špatné

0

0

0

bravia

102 cm (40") 15.05.2020 podle ovin78

super díky moc je skvělá perfektní obraz krásný zvuk

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Několikastupňová nekompatibilita

102 cm (40") 25.04.2020 podle kupujici1234

Stačilo pár dní požívání aby jsme zjistili, že koupí tohoto produktu jsme šlápli úplně vedle. Není kompatibilní se dvěmi značkami set-top boxů a neumožňuje při jejich připojení v HDMI vstupu zobrazit základní nabídku ani nastavení.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Špatné

Design

Průměrné

Snadné používání

Celkem dobré

0

0

0

Skvělý obraz,kontrast

102 cm (40") 24.04.2020 podle Ma456

Televizi jsem zakoupil přes internet a jsem spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

KDL-40WE665

102 cm (40") 07.04.2020 podle pepusa

Celkem spokojenost, obraz i zvuk v dobre kvalte, u tlacitek Netflix a Youtube a ve dvojitem kruhu na dalkovem ovladaci jsou prilis blizko drobna tlacitka. Nejde mi, nebo to TV neumi, funkce zastaveni obrazu (Timeshift). Nahravani je o.k.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Docela to jde

102 cm (40") 23.03.2020 podle mistrpce

Zatím spokojenost. Pouze nefunkční přehrávání běžných videoformátů z disku.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Čekal jsem víc.

102 cm (40") 21.03.2020 podle Monga87

Po přechodu na dvb t2, a opravě stare televize LG, jsem na radu známého poridil Sony, od zacatku měla mouchy, na milisekundy vypadava pripojeni hdmi, je jedno k čemu to připojím, kabel jsem zkoušel měnit. Grafickou kartu v PC jsem. měnil, dělá to nahodile pořád. FW jsem aktualizoval přes lan, povedlo se na potřetí po 2 hodinach aby se korektně naistaloval. V menu mi chybí, popisky funkcí, u LG bylo krásně popsáno co které nastavení dělá. Tady mi přijde že to nemá vliv. Youtube funguje jak kdy, a připojením to není, pomůže až smazaní osobních informací v nastavení cca každých 14 dní. Momentálně se snažím zprovoznit Netflix a najede ale nic se nespustí. Ovladač má dost nešťastné rozložení šipek, člověk se snadno uklikne místo šipky na tlačítko když si nedá pozor. I přes tohle všechno jsem rad že jsem ji pořídil. Zvuk je nadprůměrný. Ale kdyby vše fungovalo korektně tak by to bylo lepší. Pokud nezprovoznim Netflix půjde na reklamaci.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Skvělý obraz, dobý zvuk

102 cm (40") 07.03.2020 podle TondaD

Oceňuji předeším tlačítko Sleep - když již začínám usínat a bez složitého klikání nastavím autovypnutí televizoru (kvalitní ovlasdač, ale archaického obdélníkového tvar - v šeru nelze hmatem odlišit orientaci). Spokojen..

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

podpora USB médií, uspořádání nalazených kanálů

102 cm (40") 18.02.2020 podle duke007

není možné rozchodit podporu 1TB USb disku, ani po převodu do formátu MBR, uspořádání nalazených kanálů je také hrozné

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Špatné

0

0

0

Pěkný obraz během hraní

102 cm (40") 07.02.2020 podle Adiamos

Televizi jsem koupil před půl rokem. Celková spokojenost skvělý obraz při hraní, herní režim. Jedna z mála kvalitních televizí s úhlopříčkou pod 80 cm.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Průměrné

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Jednoduché z provoznění a ovládání,

102 cm (40") 03.02.2020 podle Pepíno 123

14 dní v provozu spokojenost,po zkušenostech s výrobky SONY mohu doporučit.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá cena, slušný obraz, příšerné funkce

102 cm (40") 22.01.2020 podle Gross29

Ovladač je strašně neergonomický, plete se strana, takže kolikrát ho mám otočený opačně. Za další směrová tlačítka a funkční tlačítka uprostřed jsou moc blízko sebe, takže mnohdy člověk zmáčkne jiné tlačítko, než chce. Horší EPG jsem snad ještě neviděl. Chodí brutálně pomalu, že to je až neuvěřitelné. Chybí obraz aktuálního kanálu, jak to znám třeba od Samsungu. Nelze vybrat programy k přehrávání (jako u Samsungu). Dále by se třeba šiknul nějaký informační řádek, kde by byly vidět ideálně všechny informace o prohlíženém programu, nebo aspoň řádově více, než umožňuje položka v tabulce. Zajímavý nápad s rozlišením oblíbených položek na 4 barevná tlačítka, nicméně finální provedení je zase tak krajně nešikovné, že vlastně v reále oblíbená tlačítka vůbec nemohu používat. Je to hrozně krkolomné a nakonec to nějakou funkci rychlého přístupu k oblíbeným kanálům vůbec neplní. Chtělo by to brutálně zjedodušit. TV nejde zapnout číslem kanálu (jako u Samsungu), ale jen tlačítkem ZAPNOUT/VYPNOUT. Dost nešikovné. Velmi nešikovné je, že po vypnutí si TV nepamatuje poslední program, takže po vypnutí nefunguje tlačítko pro přepínání mezi posledními programy (tak jako opět u Samsungu). Firmware TV už je dlouho neaktualizován. Kdyby byla novější verze FW, tak by se dala řada neduhů odstranit. Krom výše zmíněného to chce hlavně taky významně urychlit tu reakci/odezvu. Psal jsem na support Sony své poznámky, ale dostal jsem akorát takovou univerzální odpověď, že děkují apod., ale v zásadě z toho nic nevyplynulo, že bych třeba mohl očekávat nějaké vylepšení FW, což je mrzuté. Obraz na to, že je to 40" TV a "jen" Full HD je slušný, ale bylo si třeba vyhrát s nastavením, protože ve výchozím nastavení je to moc přesvětlené a je tam vidět spousta neduhů, černá není moc černá apod. U starších analogových pořadů kvalita obrazu dost výrazně klesá. Ale při tom přenastavení je to relativně přijatelné.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Špatné

Design

Dobré

Snadné používání

Špatné

1

0

0

tv sony

KDL-49WE665 20.01.2020 podle CASTANET

BOHUŽEL NEMÁ APLIKACI HBO..... OBRAZ SKVĚLÝ,TROCHU HORŠÍ DÁLKOVÝ OVLADAČ

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Věrný obraz

102 cm (40") 15.01.2020 podle Marťan

Celková spokojenost. Velmi kvalitní obraz s věrnými barvami. Pouze zvuk je potřeba vylepšit pomocí zesilovače a dobrých reproduktorů.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Super

102 cm (40") 14.01.2020 podle SimonaL

Perfektní televize, úžasný obraz, intuitivní ovládání

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrý výrobek

102 cm (40") 11.01.2020 podle Boss27

Spokojenost, kvalita obrazu, funkce, cena výkon,....

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobra televize

102 cm (40") 11.01.2020 podle lulek69

Televizi jsem zakoupil před mesicem jsem s nim spokojen ale ocenil bych vetsi množství aplikaci

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Celkem dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Doporučuji nekupovat

102 cm (40") 04.01.2020 podle 1966mp

Tento produkt jsem zakoupil před měsícem a nejsem s ním spokojen.

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Špatné

Design

Průměrné

Snadné používání

Špatné

0

0

0

Něco mi chybí

102 cm (40") 04.01.2020 podle peekaa

Chybí mi hodně grafický ukazetel, v jaké části pořadu právě jsem. Také se mi zdá, že nefunguje zapínání a vypínání přístrojů přes HDMI, i když to v menu nastavené mám. Když vypnu televizi, tak by se měli vypnout i všechny připojené hdmi přístroje a když zapnu televizi, tak zase zapnout. Na dálkovém ovladači trochu vadí ty dva kruhy tlačítek kolem "OK". Jeden je dost, pak se to plete.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

2

0

0

Pěkný obraz

102 cm (40") 03.01.2020 podle miba8

Zakoupil jsem jako vánoční dárek a zatím naprostá spokojenost.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

HD Televize

KDL-49WE665 25.12.2019 podle Samiku

V dnešní době pouze podprůměrná kvalita obrazu (dnes je již nutností 4K) a podprůměrná konektivita a absence výkonného vnitřního procesoru běžného u jiných značek - je to překvapivě již velmi zastaralý model

Kvalita obrazu

Celkem dobré

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Špatné

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Nic moc

102 cm (40") 09.12.2019 podle PPPS

Za tu původní cenu 19 000 Kč bych očekával daleko více

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Celkem dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

televizor

102 cm (40") 03.12.2019 podle Honza22

S produktem jsme spokojeni, pouze nastavování (zejména řazení kanálů) není intuitivní a není příliš dobře popsáno v manuálu

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

1

0

0

Velmi dobý výrobek

102 cm (40") 27.11.2019 podle Medvídek

Velmi dobrá cena, hezký ovladač, přímá tlačítka na Netflix a YouTube.Velice snadné setřídění kanálů. Starší HDD pro nahrávání nutno předtím na PC naformátovat.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

super tv

102 cm (40") 25.11.2019 podle colombo

velmi spokojen,super cena,moderní dizajn,kvalitní značka,

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

skvělé funkce

102 cm (40") 23.11.2019 podle rexan

Koupen před dvěma měsíci celková spokojenost,jen nemohu dokonale vyladit zvuk

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Poruchovy

102 cm (40") 23.11.2019 podle Alepali

Tento produkt mám dva roky a už je vyměněna obrazovka po roce užívání. Rok po výměně obrazovky zase pruhy na obrazovce

Kvalita obrazu

Špatné

Kvalita zvuku

Celkem dobré

Funkce

Celkem dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Celkem dobré

0

0

0

jsem spokojen

102 cm (40") 17.11.2019 podle georgio63

Tento produkt jsem zakoupil před týdnem a jsem (zatím, doufám že budu i v budoucnu) velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Velmi dobrý

102 cm (40") 16.11.2019 podle Lecho

Krásný obraz, elegantní úzký rámeček, kabely schované do podstavce, spolupracuje s DVD rekorderem Panasonik. Zjistil jsem, že mi nepřehrává videa z archivu televize, po zmačknutí červeného tlačítka. Napsal jsem dotaz na firmu Sony, druhý den mi odepsali a poradili vypnout televizor od proudu počkat 15 min. a zase připojit proud. Takzvaný restart. A podařilo se. Televizor funguje jak má. Jsem spokojený.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

TV Sony s DVBT2

102 cm (40") 12.11.2019 podle Petr M

Televizor máme dva týdny a jsme naprosto spokojený.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá.

102 cm (40") 11.11.2019 podle listky

Zatím jsem spokojena. Uvidíme co bude dál.Nemám ji ještě dlouho.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Zatím jsem spokojen.

102 cm (40") 21.10.2019 podle broftj

Zatím čerpám zkušenosti, protože přístroj vlastním 2 dny.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborná TV

102 cm (40") 20.10.2019 podle Venysek1

TV jsem zakoupil na základě recenzí na internetu a OK

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

skvělé funkce

102 cm (40") 15.10.2019 podle Frančeska

Nakoupila jsem před 14 dny, jsem spokojená s velikostí, barvy, zvuk

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce

102 cm (40") 10.10.2019 podle Sulikate

Tento produkt jsem zakoupila včera.Jiný produkt od Sony jsem měla 20 let

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborný obraz a dobré funkce podle návodu

102 cm (40") 27.09.2019 podle vlado 31

Po 6 měsících mohu konstatovat spokojenost se všemi funkcemi televizoru

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé finkce

102 cm (40") 23.09.2019 podle bišu

Zcela spokojen s provedením, obrazem a s určitými výhradami i zvukem.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Recenze

102 cm (40") 19.09.2019 podle Sladous

Produkt máme 14 dní a zklamalo nás nemožnost přehrát videa z flashky. Jinak je tv dobrá

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborný obraz

102 cm (40") 01.09.2019 podle Dědeček

S výrobkem jsem spokojen, výborný obraz, dobré funkce.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dobrá funkčnost

102 cm (40") 25.08.2019 podle Vlastenec16

Bezproblémový chod dobrá ovladatelnost a nízká váha

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Velmi dobrý přístroj.

102 cm (40") 27.07.2019 podle Jachim17000

TV Sony 40" Bravia mám od 2.7.2019 a zatím jsem s ním velice spokojený.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dost muziky za relativně málo peněz

KDL-49WE665 18.07.2019 podle Vlko

TV jsem koupil ve vánoční akci, takže za relativně dobrý peníz. V zásadě funguje bez problému a plní všechny mé požadavky. Obraz jsem nemusel nijak zvlášť nastavovat a je velmi dobrý, pokud nejde o tmavé scény sledované potmě. Pak se projeví neblahé vlastnosti použitého IPS panelu - nízký kontrast, svítící světlá černá barva. Na druhé straně se na TV díváme i ze značného úhlu zboku, takže VA panel by nebyl vhodný a OLED by už stál aspoň 3x tolik a to bych do toho dát nechtěl. Také vybavení a funkce jsou velmi dobré, pro nás naprosto dostačující. Je tu ale pár věcí, které by bylo záhodno zlepšit. Především ovládání. Klasický tlačítkový křížový blok ovladače je těžkopádný, jeho tlačítka se často pletou s tlačítky přidruženého vnějšího mezikruží, takže často člověk jednoduchou operaci trefí až třeba napotřetí. Přístup k informacím o vysílaném pořadu a pořadu následujícím by měl být daleko jednodušší, ideálně přes jediné tlačítko, opakovaným stiskem. Naprosto nechápu, na co je na ovladači nezměnitelné veliké tlačítko pro placenou službu Netflix. Ještě tak to Youtube se dá pochopit. Ale když už tam obě jsou, snad by si člověk, který je nepotřebuje, za své peníze zasloužil možnost přeprogramovat si význam aspoň jednoho z nich, například na spuštění webového prohlížeče. Další mouchou, které by bylo lepší se příště vyvarovat, je umístění konektorů na zadní stěně do boku, příliš blízko hrany TV. Takže připojené kabely - hdmi a především anténní, který je dost silný a tuhý - vyčnívají svými oblouky zpoza hrany a působí rušivě.

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Dobré

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

1

0

0

televizor

102 cm (40") 28.05.2019 podle peetrs 8

výrobek po 21.denním používání vykazuje výborné vlastnosti

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá volba

102 cm (40") 14.05.2019 podle Michal225

Tento výrobek jsem koupil před 14dny a jsem s ním spokojen, ocenil bych ale 4 HDMI zásuvky, namísto dvou.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

výpadky youtube a internetu

102 cm (40") 29.04.2019 podle lubka

výpadky připojení youtube, nemožnost stažení programu na přehrávání voyo, špatně řaditelné programy.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

pěkný obraz, zvuk

102 cm (40") 22.04.2019 podle honza57

zatím spokojenost, vše funguje jak má, mohl by být integrovaný internetový prohlížeč

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sony WE 66

102 cm (40") 20.04.2019 podle Rudlolf

První přístroj fungoval 2 dny. Druhý zatím funguje (týden). Návod na obsluhu je mizerný a zbytečně ve třech tištěných knihách! Nechápu proč není podrobný implementován do televize. S provozem jsem spokojen, s obsluhou se těžko seznamuji metodou pokus omyl.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Zklamání od Sony

102 cm (40") 20.03.2019 podle Tom39

Skvělý obraz, pěkný design, oproti předchozí TV Panasonic tragický zvuk. Často nejdou spustit nebo úplně zmizí nainstalované aplikace, pomalý operační systém Opera TV s mizernou nabídkou aplikací, velmi pomalý webový prohlížeč bez podpory flash, problémové zrcadlení obrazu z telefonu/tabletu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Špatné

Funkce

Celkem dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Zatím dobrá koupě

102 cm (40") 06.03.2019 podle Loreal

Tento produkt jsem zakoupil dnes a zatím se mi líbí.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Opět SONY

102 cm (40") 07.02.2019 podle logo

a opět docela povedené zařízení. Minulý TV SONY vydržel dlouho a výborně fungoval, takže stejná volba

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Hodnocení TV dle vyžádaných kriterií

102 cm (40") 28.01.2019 podle nepoužívám

Tento produkt jsem zakoupil před 4 dny takže zatím nemám moc zkušeností. Před tím jsem vlastnil Sony KDL32U4000. Postrádám proto jeho možnost automatického přepínání na další zvolený program. Vlastním sluchátka Sony MDR-RF895R která často užívám a proto považují za velmi nešikovné nutnost je pokaždé připojovat konektorem do výstupu pro sluchátka za současného nastavení síly zvuku a po odpojení dtto i pro reproduktory televizoru. Konektor musím alespoň částečně vytahovat. Na starém televizoru jsem měl dokovací stanici a vysílač trvale připojený na zásuvkách zvukového výstupu. Zvuk vypínal jedním hmatem na ovladači. Nový ovladač je pro mé prsty dost nešikovný zejména na další tlačítka okolo "kříže". Používám proto pro běžné sledování televize ovladač od starého TV Zatím se mi nepodařilo zprovoznit příjem Wifi signálu, přitom mobilní telefon ze stejného místa funguje bez problémů. Dodaná příručka je pro mne méně přehledná a srozumitelná i pro standartní funkce TV než byla pro starší TV. Doufám že nový TV bude alespoň takový "držák" jako byl jeho předchůdce.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

dobrý obraz, lepší zvuk

KDL-49WE665 19.01.2019 podle Mirda55

Dostal jsem ho darem. Jsem spokojen a nyní se učím ovládat.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Zajímavý poměr cena/výkon

102 cm (40") 03.01.2019 podle bulik4lg

Vytknul bych tři věci. Z neznámého důvodu nefunguje internet přes LAN, ale pouze přes WiFi (přitom při nastavení systém píše, že je připojen na síť). Nemá podsvícený ovladač. Osobně bych na ovladači místo tlačítka Netflix, uvítal tlačítko pro spuštění internetového prohlížeče (dostat se k němu je celkem dlouhá operace - ale chápu, že ti, kdo Netflix mají, tuto funkci na ovladači uvítají). Jinak TV máme zatím krátce a prozatím to jsou pouze tyto tři vady na kráse, na které jsme přišli.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Mnoho funkcí.

102 cm (40") 29.12.2018 podle januan

Mnoho funkcí,přístup k majlu i k internetovým vyhledávačům.Pěkný obraz i zvuk.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

horší kvalita

102 cm (40") 25.12.2018 podle Dana 52

Měli jsme tu samou televizi, akorát neměla T2. Horší kvalita obrazu, horší obsluha v nastavení, špatně se hledá v home. Novější televize, ale v podstatě horší televize.

Kvalita obrazu

Špatné

Kvalita zvuku

Špatné

Funkce

Špatné

Design

Špatné

Snadné používání

Špatné

0

0

0

Lepši průměr nizká spotřeba.

KDL-49WE665 24.12.2018 podle Mirda52

Spokojen kvalita,pouze ovladač by měl být upraven do ruky.

Kvalita obrazu

Průměrné

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

skvele

102 cm (40") 10.12.2018 podle dedekeda

jsem zatim velmi spokojen uvidim azzadelsi obdobi

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Super TV

102 cm (40") 27.11.2018 podle Lena 87

Tuto TV jsem zakoupila zhruba před čtrnácti dny. A byla jsem velice mile překvapena, obraz krásný a čistý. Možnost doladit barvy dle sebe. Zvuk stereo velice dobrý. TV má celkové jednoduché ovládání, vše bez problémů. Pouze čekám na připojení wifi, takže nemůžu zhodnotit youtube a připojení k internetu, ale přátele zakoupili stejnou a wifi funguje, tak jak má :)

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Recenze SONY

102 cm (40") 10.11.2018 podle Dunotik

Výborná televize s funkcemi. Jedna vada zamrzá dálkové ovládání.

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Průměrné

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

bez chyby

102 cm (40") 06.10.2018 podle aifel

Maximální spokojenost s funkcemi, obrazem i zvukem

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Spokojenost

KDL-49WE665 16.09.2018 podle hradlo61

Mám ji 3 měsíce a jsem maximálně spokojen. tlačítko NETFLIX mi vadí, použil bych ho jinak.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Recenze?

102 cm (40") 06.09.2018 podle Marige

Nejsem odborník,ale s televizí jsem spokojený. Za tu cenu to stojí. Jen mi vadí málo aplikací a strašně pomalý internetový prohlížeč na náročnějších int. stránkách, ale od toho televize není.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Maximální spokojenost

102 cm (40") 24.04.2018 podle Giskard

Tento produkt při výběru zcela splňoval mé hodně specifické požadavky a jsem rád, že se mi osvědčil i v provozu. Kromě špičkového obrazu a zvuku, které u výrobků SONY považuji za samozřejmost, mi vyhovuje i snadné a velmi intuitivní ovládání a také snadný přístup k hojně používaným aplikacím Youtube a Netflix.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

mnoho funkcí

102 cm (40") 05.03.2018 podle karek

tento produkt jsem zakoupil pouze před 2 týdny ale naprostá spokojenost

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

krásný obraz

KDL-49WE665 27.02.2018 podle lefice

Jsem velmi spokojená,trochu složitější je pro mě např.srovnat programy,zatím jsem na to nepřišla

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborná televize

KDL-49WE665 04.02.2018 podle bendes

Zakoupena cca před dvěma měsíci a zatím max. spokojenost

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

skvělé funkce

KDL-49WE665 20.01.2018 podle Tomass

Dobrý den s televizí sem velmi spokojen .Všechny funkce funguji jak mají .Velmi kvalitní obraz .Určitě televizi doporučím svému známému který uvažuje také o koupi tohoto výrobku .

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý obraz

102 cm (40") 16.01.2018 podle Lufojtas

Mám tento výrobek cca 1 měsíc a jsem velmi spokojený.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

dobrá televize

102 cm (40") 15.01.2018 podle lino64

Televizi mám týden, zatím velká spokojenost, jediné co bych vytknul je mazání satelitních programů které nemám předplacenné. Jinak obraz i zvuk super. Po aktualizaci firmwairu ca modulu Smit se zlepšila komunikace tohoto modulu s televizí.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Pekný obraz

KDL-49WE665 08.01.2018 podle ondrejs

Jako vždy jsem spokojen s obrazem, horší už je to s podporou např. HBO GO nebo streamování zařízení jiných než je SONY telefon. Po připojení APPLE TV nemá ovšem chybu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborný poměr cena-kvalita.

102 cm (40") 30.12.2017 podle dahola

Opětovně jsme zakoupili výrovek Sony. Ve velikosti, kterou jsme potřebovali, jsme sáhli po tomto typu televizoru a jsme spokojeni. Výborný návod při spouštění.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

super kvalitní TV

KDL-49WE665 28.12.2017 podle nelusa

snadno nastavitelná TV a kvalitní doporučuji, bezporuchová.

Kvalita obrazu

Vynikající

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0