MOC

16 399,00 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
59

4.7 based on 59 customer reviews

43
15
0
0
1
Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

Zákaznická hodnocení: 59

0

Skvélý fotoaparát

DSC-RX100 13.06.2019 podle AnnaZbo

Bezvadný fotoaparát. Všem začátečníkům doporučuji.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

perfektní ve všech směrech

DSC-RX100 13.05.2019 podle dedaadamec

Zakoupeno v r.2018 max. spokojenost, foto perfekt, malí do kapsy, sice malí ZOOM ale velký snímací čip zase vše vynahradí. Na výlety již nenosím na krku 74 dkg ale v kapsy 21dkg. Ještě že jsem jej koupil, již těch peněz nelituji.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

dobrý foťák za přijatelnou cenu

DSC-RX100 08.05.2019 podle Radek2

dobrý foťák,ale chybi funkce jako dotykový displej, GPS,vifi.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Názor

DSC-RX100 06.05.2019 podle Urbič

Zatím použit málo, takže dobré. Uvidím časem, zvláště až skončí záruka, jak bývá zvykem.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Náhrada zrcadlovky

DSC-RX100 31.01.2019 podle czmf

Jsem velmi spokojen, kvalitou fotek nahradí amatérské zrcadlovky a to v mnohem menším přístroji. Vyzkoušeno na focení v místnostech a krajiny při cestách a plná spokojenost.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

snadné ovládání, manuál skoro netřeba

DSC-RX100 17.01.2019 podle pepi3926

Ve všem spokojenost, jen baterie by mohla vydržet déle.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

sony

DSC-RX100 26.12.2018 podle wizik

tento produkt je velmi pekný a vykoný me moc uspokojil

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

skvělé nastavení funkcí

DSC-RX100 09.12.2018 podle potápěč

velká celková spokojenost,ostří rychle fotky i videa

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

spolehlivost

DSC-RX100 05.11.2018 podle Ondřej50

koupil jsem loni a jsem velmi spokojen. Dobrá videa

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Kvalitní a pěkný fotoaparát

DSC-RX100 14.10.2018 podle PeZach

Tento produkt jsem si zakoupila před dvěma měsíci a jsem s ním velmi spokojena. Fotoaparát dělá krásné fotky, není tak velký, vejde se mi krásně do kabelky. Vše hodnotím pozitivně, jen mi přijde nešikovně umístěný a zbytečně stále vyskakující blesk. Jinak super věcička, teď již za rozumnou cenu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Pro mne až moc dobrý

DSC-RX100 17.09.2018 podle Prachatický

Produkt jsem koupil před 2. měsíci a jsem spokojen.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Malý ale skvělý

DSC-RX100 18.08.2018 podle Zahradnictví SAFRO

Když ukážete nějakému nafoukanému fotografovi takhle malý fotoaparát, odfrkne si, vytáhne svoje "dělo" a machruje o fullframu, hloubce obrazu, ostrosti a tak bláble. Ale tenhle kompakt je mistrovské dílo, který dělá úžasné fotky krajiny i detailu, ve dne i v šeru a hlavně fotí přesně to, co vidíte. Jen při velkých detailech to chce umět ostřit ručně - automat to často už nezvládá, pokud je objektiv příliš blízko. Ale i tak vřele doporučuji. Fotil jsem s tím mnoho výstav a prezentoval fotky ve velkém i malém rozlišení a vždy s velkým úspěchem.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

fotoaparát Sony

DSC-RX100 13.02.2018 podle Miroslav1972

Na makro nepoužitelný, nepřirozené fotky. Mnoho funkcí na nic.

Kvalita obrazu

Špatné

Funkce

Špatné

Design

Špatné

Snadné používání

Špatné

0

0

0

Solidní kvalita v kapesním vydání.

DSC-RX100 19.01.2018

Sháněl jsem druhý fotoaparát k zrcadlovce, kterou nerad nosím všude s sebou, vzhledem k jejím rozměrům a hmotnosti. Kritériem byl sofistikovaný manuální režim a použitelná obrazová kvalita i při použití vyššího ekvivalentu citlivosti ISO. Volba padla na první generaci RX100 a musím říct, že jsem velmi spokojen: Obrazová kvalita je velice slušná, manuální režim celkem intuitivní, možnosti nastavení bohaté. Kvalitní video je příjemným bonusem.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Malý, chytrý přístroj

DSC-RX100 08.01.2018 podle renapa

Fotoaparát zakoupen před 2 týdny, zatím nemám vyzkoušené všechny funkce, ale jsem nadšená z kvalitních fotek.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Kvalitní fotoaparát

DSC-RX100 06.12.2017 podle Jarek62

Fotoaparát RX100 jsem zakoupil asi před 3-mi týdny a jsem velice spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborná světelnost

DSC-RX100 30.11.2017 podle Jaroš22

Kladně hodnotím hlavně vysokou světelnost objektivu, tato výhoda se projeví při fotografování v místnosti. Zatím jsem se nehrál s nastavením fotoaparátu, takže některé snímky s pohybem byly rozmazané.

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělá optika,skvělé funkce

DSC-RX100 29.08.2017 podle Ramoga

Zakoupeno před 2 měsíci,neustále v permanenci a naprostá spokojenost.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

RX100

DSC-RX100 17.08.2017 podle palacinka61

S fotoaparátem jsem spokojena, i když bych ho přivídala i v jiné barvě než v černé

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

RX100 v praxi

DSC-RX100 19.07.2017 podle fkada

Fotoaparát používám přes pět let, vyhovuje mi velikostí, stabilizací obrazu a rozlišením. První se po letech rozbil a nyní jsem zakoupil stejný typ levněji. Nosím jej prakticky stále sebou v nylonovém pouzdru Sony, které jej dobře chrání před prachem a nárazy při pádu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobrá obrazová kvalita

DSC-RX100 20.06.2016 podle sopy

Zakoupil jsem jako druhý foťák k zrcadlovce Pentax. Kvalita obrazového výstupu je vynikající a může se opravdu měřit se základní zrcadlovkou. Trochu horší je ovladání a v tom se zrcadlovkám nemůže vyrovnat.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Kompakt s velkým snímačem

DSC-RX100 05.05.2016 podle Radek 3111

Není co dodat- skvělé foto i video- absolutní spokojenost !!

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Minimální rozměry při maximálním výkonu

DSC-RX100 09.04.2016 podle petrs

Zakoupil jsem jej před měsícem a jsem velmi spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Splněné očekávání

DSC-RX100 09.04.2016 podle chcterecenci

Po méně než měsíci provozu: vše co má fungovat funguje; je to vpravdě kapesní foťák s velmi dobrým objektivem a řadou příjemných funkcí. Co bych viděl ke zlepšeni dotykový displej a moc jsem zatím nepřišel na chut´ programu v pc

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Vynikající

DSC-RX100 07.04.2016 podle Janiko

S aparátem jsem nad míru spokojen stále se seznamují

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

2

0

Nejlepší volba pro začátečníka se zájmem o focení

DSC-RX100 30.03.2016 podle Luce_K

Fotoaparát jsem po dlouhém vybírání koupila před dvěma měsíci. Dala jsem na doporučení všech, přátel i odborníků, jelikož je Sony RX100 nejlepší volbou ve své kategorii, což přístroj potvrdil. Kromě ergonomie, kdy jsem si raději koupila i pouzdro a grip do zásoby, aby se mi lépe držel, nemám co vytknout. Nastavení jsou snadná, po nějakém čase věnovaném teorii, s ním fotografovat zvládne každý. Fotky jsou skvělé, vyzkoušela jsem zachycování pohybu, makro, rozostřený portrét a fotím i produktové fotografie (což tedy vyžadovalo investici do polarizačního filtru) a jsem s ním maximálně spokojená. Ideální velikost skloubena s funkčností, která vyhovuje každému nadšenci, jež bude přístroj tahat na výlety a nemá zájem řešit vyšší level ve formě zrcadlovek. Myslím, že pro toho, kdo se o focení více zajímá, nechce ale zabředávat do vyměňování objektivů, je tenhle přístroj tou nejlepší volbou.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Poznatky středně pokročilého uživatele

DSC-RX100 26.01.2016 podle rezor21

Plusy: Kvalitní FullHD video o 50 snímcích za vteřinu Podpora 64GB karet Kompaktní rozměry Nízká váha Velký kvalitní display Rozlišení displaye plně dostačuje Inteligentní automatika Plno pomocných režimů a softwarových doplňků Otočné kolečko objektivu Vysoká světelnost objektivu Velký 1' snímač! Parádní výsledky fotoaparátu Duální mikrofon Možnost kreativních režimů, jako seprace barvy Mínusy: Horší grip fotoaparátu Kontrukce blesku nevypadá, že by vydržela 10 let Rozložení ovládání tlačítek by mohlo být krapet lépe vyřešeno Foťák jsem si vybral po dlouhém pročítání internetových recenzí, jako jasný favorit ve své kategorii. Co musím potvrdit je špičkové provedení fotoaparátu, který podává velmi přesvědčivé výsledky i za focení prakticky v noci bez stativu! Foťák je poměrně lehký a hezký. Podporuje kartý až do velikosti 64Gb, baterie z počátku zatím drží solidně. Automatika fotoaparátu je na můj vkus velice pokročilá, neznalý uživatel by mohl s foťákem nafotit spostu parádních fotek. Navíc nabízí poměrně bohatý návod na focení různých situací a popis všech funkcí fotoaparátu z nichž některé musím hodnotit, jako opravdu pokrokové. Co se týče JPGegu, tak dle mého názoru rozdíl mezi RAW a JPEGem není tak diametrální, aby si člověk musel fotit fotky do RAWu, beru to spíš jako "fajnšmekrovinu". Co se týče šumu, tak s tím se foťák poměrně obstojně vypořádává až do uctihodné hodnoty 1600, od této hodnoty je již okem patrný šum a příliš bych s tímto fotoaparátem nedoporučoval fotit nad tuto výši. Velký snímač společně s velmi světelným objektivem na krátkém ohnisku se postaral, že budete moci fotit v noci víceméně ostré fotky i z ruky. Co už je horší, je světelnost na delším ohnisku, zvlášť na tom nejdelším se již objekty plně ztrácí ve tmě. Hold problém zoomového objektivu. Co se týče ovládacích prvků, tak ty jsou na můj vkus hůře řešeny. Sice se dá nastavit pro každé tlačítko na foťáku jeho funkce (krom tl.movie), ale ne na všechna tlačítka jdou nastavit všechny funkce. Řeší klávesa FN, do niž se dají naprogramovat odkazy na úpravy focení (změna EV, filtrů, kompenzace blesku atd.) Co stojí za kritiku je dle mého ergonomie foťáku. Od foťáku v této cenové kategorii bych čekal cokoliv, grip, nějaký úchop, cokoliv tvarovaného, zkrátka něco. To tady však není. Jasně, foťák se dá držet, ale to že se drží v ruce hůř než můj 5 let starý kompakt je trestuhodné. Co se mi ještě tolik nelíbí je vyskakovací blesk. Což o to, člověk si zvykne dávat prst vedle a blesk po ukončení focení zase zamačkovat, ale nevěřím tomu, že jeho kontrukce vydrží 10 let focení.. Závěrem bych chtěl říct, že se jedná o velice kvalitní kompaktní fotoaparát, za jehož výsledky se rozhodně nebudou stydět ani majitelé zrcadlovek (kterým tento model silně šlape na paty) a s jeho výběrem chybu člověk neudělá. Pravda je, že i v dnešní době by si zasloužil nižší cenovku. Přesto však mohu fotoaparát doporučit

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Celkem dobré

1

0

0

výborný aparát

DSC-RX100 14.01.2016 podle KT001

výborný aparát, toto jsem si představoval. Začal jsme s ním fotit a maximální spokojenost

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

ostré snímky

DSC-RX100 02.01.2016 podle karel45

sem velice spokojený i s videom je opravdu zřetelné

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Nádherné obrázky snadno a rychle

DSC-RX100 10.11.2015 podle Getty53

Rád se na kole i pěšky toulám Vysočinou, a zatoužil jsem po fotoaparátu s malými rozměry, který by mne uspokojil kvalitou fotografií. Po prostudování mnoha recenzí a na doporučení syna jsem se rozhodl pro tento model, a rozhodně nelituji. Kvalita snímků je vynikající!

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

1

0

0

kvalitní zpracování

DSC-RX100 12.10.2015 podle jan1111

Pěkné videa. Kvalitní fotky jsem spokojen.Můžu doporučit.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

1

0

Nejlepší malý kompakt

DSC-RX100 03.10.2015 podle Kremilek Vochomurka

Zakoupeno před cca dvěma roky po důkladném srovnání s ostatními kompakty. V hledáčku byl ještě jeden Lumix, s jehož výrobky byla dlouhodobá spokojenos, ale Sony nakonec zvítězil díky své tehdy, a myslím i dnes, neuvěřitelné světelnosti objektivu. Také je super, že je má kovové šasi, a tak krásně padne do ruky, ne jako plasťáčky, pro slečinky, co nic neudrží. Nevýhoda je, že pokud nefotíte do RAW, pak přepaluje mraky, bohužel až tak, že to vidí i amatér. Software nepomůže, naopak, pokud se to nejeví tak hrozně, mnohdy to ještě vynikne. Fotím na automat či manuál, ptotože inteligentní automatika a jiné režimy, snad s výjimkou režimu krajina dělají fotky umělými. Ale to už je na oku každého uživatele, někdo má přesaturované snímky rád. Malinko chybí grip pro lepší úchop. Ale stejně je nejlepší.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Skvělý foťák

DSC-RX100 29.09.2015 podle jkumbar

Koupil jsem ho před měsícem a je to velmi dobré rozhodnutí!

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Bezprostřední postřeh

DSC-RX100 27.09.2015 podle 27092015

Dobrý den, fotoaparát SONY RX100 jsem si potěžkal poprvé v květnu 2015. Hned mi bylo jasné, že fotograf z roku 1915 ze mě už nebude. Fotoaparát RX100 fotí skoro sám. Je lehký a kompaktní. Během prvního přehledu o funkcích jsem byl přirozeně orientován na návod a záruční list. Pochopil jsem. Beze všeho můžu říct, že ve své třídě je špičkou na trhu právě pro množství funkcí a orientaci v časových zónách. V základu mě potěšila funkce přidržení spouště, která generovala příkaz k vyfotografování sady několika fotek. Funkce držíš fotíš zaručuje bezprostřední postřeh. Po přečtení manuálu byla situace jasná. Neumím fotit a tak jsem se rozhodl, že se zaměřím pouze na jeden uspokojivě funkční režim, kterým jsem fotil. Přesto považuji za podstatné vyzdvihnout škálu pěti základních režimů nastavení fotoaparátu, doplněné o možnost samostatného nastavení parametrů. ISO nad pět tisíc mě uchvátilo. Současně musím podotknout, že dvacet megapixelů na CMOS čipu jsem považoval při zachování funkce Steady-shot image stabilization za téměř zázračné. RX100 vyvovává svou preciózností pocity méněcnnosti a pochyb o vlastním zdraví, neboť výkonnost a lehkost RX100 je ohromující a vybízí k ještě větším fotografickým výkonům. Kvalita fotografií je vysoká a dovoluje při opakovaném prohlížení pomocí software Play Memories Home umocnit zážitek z dovolené. Na závěr podotknu, že jsem spokojen s RX100. Doporučuji vyzkoušet trvanlivost baterie. Stojí za to.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

super

DSC-RX100 26.09.2015 podle taufi

Jen světelnost objektivu v dlouhém ohnisku mohla být lepší.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce, vynikající objektiv

DSC-RX100 12.09.2015 podle Cherryk

Než jsem se rozhodl pořídit si tento přístroj, prostudoval jsem několik desítek recenzí a názorů jak laiků, tak i profesionál.fotografů. A musím zodpovědně a objektivně konstatovat, že tento fotoaparát i vzhledem ke své velmi subtilní velikosti, splňuje spoustu požadavků na kvalitu, ale i rychlost zpracování snímku.Má spoustu funkcí, které mnozí začátečníci ani možná nebudou využívat, protože při volbě režimu Inteligentní automatika, nebo Super auto, je výsledek snímků velmi dobrý.Doporučuji ostatním zájemcům.Jsem s ním velmi spokojený.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

SONY RX-100 je super

DSC-RX100 11.09.2015 podle Nedvajz

Foti dobre na automatiku. Na druhou stranu Vam umozni ukojit Vas umelecky zachvat podobne, jako zrcadlovka a nemusite kvuli tomu mit dalsi zarizeni.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Kapesní skorozrcadlovka

DSC-RX100 23.06.2015 podle Robo003

Foťák mám teprve 14 dní . Jsem velmi spokojen s kvalitou. Nejvíc mě zatím překvapil system focení HDR-jak je rychlý a jak dobře dokáže přístroj sestavit fotky dohromady.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborný foťák

DSC-RX100 13.04.2015 podle JuraT

Fotky jsou krásné. Má spoustu nastavení, což mě u předcházejícího fotoaparátu chybělo.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dobré funkce, velmi velký výběr režimů .

DSC-RX100 12.04.2015 podle kokrtery

Tento produkt vlastním krátkou dobu ale zatím jsem se vším spokojen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

výborná optika

DSC-RX100 12.04.2015 podle kokrtery

zatím velká spokojenost velmi dobrá optika některá tlačítka málo výrazná

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

muj prvni sony

DSC-RX100 04.04.2015 podle paracenda

mam ho kratce ale zatim dobry, vadi mi vyskakovaci blesk a redukce na filtry hazi stin do zaberu, ne moc vhodne pouzdro

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výborný kompakt

DSC-RX100 25.03.2015 podle IronIra

Koupila jsem si ho na základě pozitivních recenzí a praxe ukázala,že pozitivní recenze nelhaly.Jsem s kompaktem spokojena,fotí jak má.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Profi foto do kapsy

DSC-RX100 22.03.2015 podle mirin_da

Fotoaparát splnil mé očekávání jakož to profesionální kompakt. Vynikající světelnost objektivu, krásné noční fotky se stativem. Velmi skladný stačí vzít do kapsy a vyrazit.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Vynikající kvalita obrazu, pokud víte, co a jak nastaviit

DSC-RX100 22.01.2015 podle Radek7777

Kvalita fotografií je vynikající. Fotoaparát bych doporučil zkušenějšímu uživateli, který si rád vyhraje s různými nastaveními. Výborně funguje HDR - fotoaparát složí fotku dohromady z několika snímků z různou expozicí a to vše zvládá v pohodě bez stativu (s drobnými posuny jednotlivých snímků si velmi dobře poradí a dokonce nedojde ani ke zdvojení pohybujících se předmětů). Stejně dobře funguje i multiexpozice - několik stejně exponovaných snímků rychle za sebou se spojí do jednoho, což výrazně sníží šum a přitom nedochází ke ztrátě ostrosti a to vše opět zvládá bez stativu i s posunutými snímky. Trochu slabší je blesk a automaticky se při něm nastavuje dlouhý čas 1/30 - zde jsem daleko lepších výsledků dosáhl při nastavení priority uzávěry a pevném nastavení 1/60s a při tom nastavení kompenzace blesku +1EV. Video točí dokonalé - barvy a rozlišení lepší než z mé FullHD videokamery Panasonic s velkým snímačem - ta má lepší pouze stabilizaci. S rychlou SD kartou fotí velmi rychle v souvislém režimu. Pro pokračování ve focení další série i během ukládání předhozích 10 snímků na kartu je nutné uvolnit a znovu namáčknout spoušť. Slabší jsou možnosti samospoušti a naprosto nelogicky nejde použít v HDR režimu a v režimu multiexpozice, což by se často právě hodilo. Při použití clony 1,8 je hloubka ostrosti velmi malá - lze fotit portréty s rozmazaným pozadím. Jinak teda velká spokojenost.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

RX-100

DSC-RX100 05.01.2015 podle Pawit

Vyborny rychly fotak s malymi rozmery. Pro me, ktery ma 2 zrcadlovky Sony to byla nejlepsi volba, mam ho stale pri sobe a fotky jsou podobne kvality jako ze zrcadlovky

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

mnoho nastavení

DSC-RX100 21.12.2014 podle lada25

Tento produkt jsem zakoupil před 14 dny a zatím jsem s ním hodně spokojen.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Nejlepší foťák je ten který máte s sebou!

DSC-RX100 08.12.2014

Konečně fotoaparát s výbornou obrazovou kvalitou na kterém se vám narozdíl od zrcadlovky nebude usazovat prach.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Skvělý foťák

DSC-RX100 30.11.2014 podle VARRO

RX-100 je výborný foťák. Je to přístroj, u kterého se můžete plně soustředit na kompozici a vše ostatní nechat na automatice. Dává vám čas zaměřit se na daný objekt, situaci, světlo a jen tvořit výsledný obraz. Jeho kompaktní velikost umožňuje ho mít prakticky vždy a všude. Díky vlastnostem tohoto přístroje a výsledné kvalitě snímků jsem byl schopen vyvolat zájem o fotografii i u svých dětí a pozorovat jak se mění jejich vnímání obyčejných věcí, jak se soustředí na drobné detaily nebo naopak na celek a to si myslím je skvělá věc. Vím, že to je trochu jiný pohled, ale i tenhle pohled by měl být zmíněn.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Maximalní spokojenost

DSC-RX100 29.11.2014 podle MHaGISTER

Po dlouhém výběru a zkouškách (S 120, LF 1) jsem maximálně spokojen.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Veškeré automatické i manuální režimy

DSC-RX100 18.11.2014 podle karllk

S foťákem jsem celkově spíš spokojen, ale není to zas až taková pecka, jak se v recenzích píše. Špatná colorimetrie barev, špatné automatické vyvážení bílé, při vysokém iso výrazný šum modrého kanálu. Posterizace při videu v šeru. Ale dá se vše trochu doladit. Pro toho kdo chce jen zapnout a fotit nebo natáčet jsou některé o polovinu levnější foťáky lepší. Ale pro toho kdo si chcte veškeré hodnoty volit sám a mít nad foťákem plnou kontrolu je to perfektní což u levných foťáků není.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

pěkné fotky

DSC-RX100 07.10.2014 podle radek1

čip 1", fotky do ISO800 bez šumu, kvalitní objektiv, lze provádět i výřezy fotek, malé rozměry a kvalitní zpracování těla. Zatím spokojenost

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Skvele funkce,

DSC-RX100 05.10.2014 podle pvitulin

koupil před dvěma měsíci a jsem s nim nad miru spokojen, rychlost,foti skvele za vsech svetelných podmínek

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

skvělé fotky

DSC-RX100 23.09.2014 podle marus71

+ vyborná optika . - umístění blesku a pomalý software

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

hodnocení

DSC-RX100 08.08.2014 podle fana

seznamování s výrobkem je poměrně snadné, vzhledem k tomu, že se stejnou 17značkou ale většího výrobku (SONY DSC F717) jsem již měl dlouhodobější zkušenosti

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Sony RX 100

DSC-RX100 13.07.2014 podle Proper

Fotak je sice dražší ale fotky jsou krásné, super kompakt do kapsy.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé fotky

DSC-RX100 04.06.2014 podle romaale

Nejsem profesionál a s fotoaparátem se mám stále ještě hodně co učit, ale výsledné fotografie překonávají moje očekávání. Zároveň oceňuji automatické režimy, které umožňují práci s fotoaparátem i absolutnímu laikovi.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Výkonný prcek

DSC-RX100 02.06.2014 podle chocholouš

Dobrý,lehký a malý foťák s dobrou výdrží.Pro toho,kdo na cestách počítá s každým dkg a požaduje kvalitu je to dobrá volba.Mohl by být rychlejší,to ale asi každý foťák.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

rx-100

DSC-RX100 02.06.2014 podle humbuk

Velice kvalitní fotoaparát, jednoduché ovládání. Jediná drobnost jsou horší makro fotografie.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0