MOC

11 799,00 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
31

4.5 based on 31 customer reviews

17
13
1
0
0
Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

Zákaznická hodnocení: 31

0

ok

DSC-HX300 23.07.2018 podle pluzik

výborný fotoaparát pokud netoužíte po zrcadlovce apod

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Foťák

DSC-HX300 26.05.2017 podle goatkeeper

Koupil jsem jej před měsícem a fotí. Bohužel jsem nikde nenašel žádný návod na používání a obtloustlá brožura dodaná s přístrojem mi jen poradila jak jej nabít a kde jsou čudlíky. Co čudlíky mají za funkce však musím asi vyzkoumat, nebo se podívat na návody k použití od konkurence. Snad si budou podobní.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

HX300 vyniká poměrem cena/výkon.

DSC-HX300 09.05.2016 podle Stavitel

Vynikající rozsah zoomu. Bohatý výběr režimů snímání.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

krásné fotky

DSC-HX300 12.11.2015 podle Jarda63

Velice kvalitní fotoaparát ostré HD rozlišení a barvy. Jsem amatér

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

funkce

DSC-HX300 16.06.2015 podle olda

Produkt jsem zakoupil cca před měsícem.K jeho funkci zatím nemám připomínek. Splňuje mé očekávání.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Jsem spokojen s kvalitou snímků tak i ovládáním

DSC-HX300 26.05.2015 podle lehri

Mám jej jen měsíc ověření za pár dní na dovolené v Řecku

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

bezva mašinka, plně postačuje ...

DSC-HX300 12.04.2015 podle winterton

spokojenost se všemi funkcemi a za tu cenu...plně doporučuji. Možná dělá problém mojí 5 leté dceři, na kterou je tento přístroj těžký a robustní, ale pro mě = OK

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Perfektní fotoaparát

DSC-HX300 06.04.2015 podle Katawo

- perfektní i pro začátečníky - velké množství výběru scén, které se nastaví i automaticky - skvělé rozlišení - dobře se drží - fotografie bohužel na ukázku nemohu vložit, píše mi to, že jsou moc velké

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

dobry fotoaparát

DSC-HX300 17.02.2015 podle tom2224

Tento produkt jsem koupil před měsícem, jsem s ním spokojen, snadné ovládání, předčil moje očekávání. Akorát krytka objektivu by mohla být spojena s objektivem, chybí mi podrobnější návod.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

ZOOM, Cena

DSC-HX300 16.02.2015 podle čauu

Levný, jednoduchý fotoaparát s dobrým zoomem a slušnou výdrží na dobíjecí baterie.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Dobrá volba

DSC-HX300 31.01.2015 podle rimsey

Koupil jsem před měsícem spíše na tokové to "domácí žvýkání" a pro amatéra nabízí vynikající kvalitu fotek, skvělý zoom, množství scénických režimů od "inteligentní auto" kde musíte jen mačkat spoušť až po manuální nastavování. S bleskem nafotíte super fotky i prakticky ve tmě. Jediná věc co mi vadí je často nadbytečná indikace hrozby "rozmazanosti" kdy by se měl použít stativ, dělá to i při naprosto dostatečném osvětlení kdy výsledné fotky jsou poté naprosto OK.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Elektronický hledáček - důvod mého nákupu.

DSC-HX300 30.01.2015 podle Tapo

Dobrý ultazoom. Velká nevýhoda do terénu je plastové tělo.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Kvalitní produkt

DSC-HX300 23.01.2015 podle Martinacs

S timto ultrazoomem jsem absolutne spokojen , kvalita za rozumnou cenu

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Výborný kompromis

DSC-HX300 07.01.2015 podle Lawasco

výborný kompromis mezi kompaktem a zrcadlovkou, doporučuji

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Solidní fotky

DSC-HX300 29.12.2014 podle Norradarm

S fotoaparátem jsem zatím velmi spokojen. Kromě automatických režimů je možné si pohrát i s vlastními nastaveními různých parametrů, pokud máte chuť a čas a pak je to zábava.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Spokojenost

DSC-HX300 07.12.2014 podle jcarp

Tento produkt jsem zakoupil před měsícem, ještě jsem se nestačil seznámit úplně se všemi funkcemi, ale zatím jsem spokojen. Pro moje potřeby je zcela dostačující.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

kvalitní ultrazoom

DSC-HX300 30.11.2014 podle Lada53

po krátké zkušenosti jej hodnotím jako pohotový a bezproblémový fotoaparát s velkým zoomem

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělý objektiv Carl Zeis

DSC-HX300 06.11.2014 podle rane

Plusy: spousty nastavení a řežimů, výborná kvalita fotek, manuální ostření, dlouhá výdrž baterie, dobře se drží, tlačítka po ruce, rychlé reakce vč. zaostřování, výborné fotografie na automat, popis v češtině, včetně nápovědy ke každému nastavení, nápověda přímo v přístroji, internetová podpora (podrobný manuál atp.), dobrá cena-výkon, zoom, přijatelná hmotnost. Doporučuji rychlou paměťovou kartu Sony SF 16UX (class 10). Manual: http://pdf.crse.com/manuals/4457244611/CZ/index.html Mínusy: plastová krytka objektivu není připevněná šňůrkou a je nešikovná na sejmutí, klouže v prstech. Předražené orig. náhr. baterie a další přísluš.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Vadný kus?

DSC-HX300 28.10.2014 podle Navoš

Foťák je průměrný v této cenové hladině. Funkce jsou podobné jako u jiných značek, kvalita zpracováni je vyšší standard oproti např. Fujifilm, Olympus atd. Nikon a Canon je o píď lepší. Výhodou je příjemné a stabilní držení v rukou, jinak fotky jsou srovnatelné s tenkými fotoaparáty nižších cen (tzv.Tatranky). Za zhoršených podmínek nic moc, pouze průměrné zesvětlení objektivu. Za příznivých podmínek příjemné. Pár praktických funkcí, např.pro fanoušky sociálních sítí vyhlazení a poupravení obličeje k dokonalému vzhledu. Po 3 týdnech příležitostného užívání se foťák během focení sám vypíná a nemohu přijít na to z jakých důvodů. Při vypnutí se ani objektiv nezasune, pak nějakou dobu nereaguje a pak se mi ho podaří zapnout, však pouze jen na pár fotek a zase kaput. Baterie Sanyo, samozřejmě jsem zkoušel i jiné taktéž dobité a bateriemi to není, takže bude asi reklamace.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Sony - Sony DSC-HX300 černý - fotoaparát

DSC-HX300 20.10.2014 podle JardaN

Při hodnocení Cena - Výkon = výborný. Skvělý stabilizátor i při max. přiblížení a dobré barvy. Dobrá světelnost a optika. Jako amatér, jsem velmi spokojen.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Velmi slušný kompromis ceny, kvality, výbavy...

DSC-HX300 24.09.2014 podle coffeemann

Jako člověk dost courající po matičce Zemi nepohrdnu univerzálem, který zmákne zajímavý rozsah ohniska, širokou paletu možností, včetně manuálních režimů, velmi zajímavá je možnost použití prstence pro zoom, manuální ostření, výklopný display, Zeissova sklíčka to vše krásně vymalují... :-). Velice dobře si poradí se špatnými světelnými podmínkami, nabídne kvalitní video v HD... Tahám tohoto mazlíka s sebou asi měsíc, a můžu říci - nelituju... ;-). Dobře se drží, když někde visíte za jednu ruku, pogumovaný grip se hodí... ;-). Přihodil bych pár foteček, hále ňáko se mi nedaří je napěchovat na server ELECTRO WORLD... :-(, tak třebas příště...

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Spokojenost s produktem

DSC-HX300 20.09.2014 podle kobrat

Cenove dostupné,dobře ovladatelné,pěkne fotky,zatim maximalní spokojenost.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Super foťák

DSC-HX300 18.09.2014 podle IVAHO

S tímto fotoaparátem jsem velmi spokojená,pro amatéra je super! Fotí velmi dobře,a i v šeru jsou fotky krásně ostré.Baterie vydrží opravdu hodně dlouho bez dobíjení. Není mu co vytknout...

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Výborný fotoaparát

DSC-HX300 15.09.2014 podle LuskCZ

Výborný fotoaparát pro amatéry-pokročilé:Nabízí řadu scénických režimu, dva automaty a klasické poloauto. režimy. 50x zoom za tuto cenu výborný, Full-HD video, panoram. snímky, 3D snímky. Dá se s ním pěkně vyhrát. Zajímavý je i závit na filtr (55 mm), kterého člověk nelituje. Rozhodně doporučuji.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Špatný kus

DSC-HX300 14.09.2014 podle Miras

Fotoaparát jsme koupili dceři k narozeninám. Po dvaceti fotkách se zasekl a stal neovladatelný. Fotky opravdu pěkné, požadoval jsem výměnu za nový výrobek, nyní čekám jak dlouho to Elektrow. bude trvat.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

velice ostré barvy

DSC-HX300 25.08.2014 podle rendarka

Tento fotoaparát jsme si koupili cca 14 dní tomu a jsme velice spokojeni. Dělá úžasné fotky, barvy jsou velmi syté, tváře nejsou rozmazané a to ani když se mé děti hýbou prostě úžasné fotky. Vřele doporučuji. Poměr cena kvalita je zde na místě.

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Fotacek

DSC-HX300 07.08.2014 podle David111111

Super, dela hezke fotky, urcite bych fotacek doporucil.....

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

velmi dobrá recenze

DSC-HX300 31.07.2014 podle GEORGE 6

S výrobkem jsem velmi spokojen, který splnil moje očekávání.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Dobré zaostřování!

DSC-HX300 30.06.2014 podle Kačka17

Jsem s foťákem moc spokojená. Doporučila bych ho každému komu rodiče nechtějí dovolit zrcadlovku, protože je to opravdu skvělý foťák s podobnými funkcemi a zaostřováním jako u zrcadlovky:))

Vzato z webové stránky electroworld-cz

0

0

0

Pohotovost

DSC-HX300 02.06.2014 podle Pavel44

Tento produkt jsem zakoupil před rokem a jsem s ním zcela spokojen.Je to pohotový úřístroj, který mám neustále s sebou. Fotografuji výhradně přes hledáček, který by mohl být větší,pohodlnější.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Spokojenost

DSC-HX300 02.06.2014 podle Zdenek54

Zatím jsem nevyzkoušel všechny funkce ale video a zoom jsou výborné. Jak pro video tak i pro zoom hlavně na delších ohniscích je nanejvýš potřebný stativ. Kvalita fotografií je poměrně slušná - odpovídá kompromisu mezi univerzálností přístroje a kvalitou snímaných fotografií. Vzhledem k tomu, že fotografie nechávám dělat max na kalendář velikosti A4, neočekávám žádný problém. Video je velmi slušné. Držení přístroje je vynikající, grip perfektně sedne do ruky. Jedinou výhradu bych měl k plastovému tělu - tady mám pocit křehkosti. Funkce přístroje pokrývají (kromě RAWu, který bych stejně nevyužil) vše potřebné.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0