Od

MOC

60 200,00 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
31

4.9 based on 31 customer reviews

28
3
0
0
0
Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Zákaznická hodnocení: 31

2 Modely

Modely

0

Nejlepší bezzrcadlovka na trhu :)

Pouze tělo 05.08.2019 podle xkucal

Už od první chvíle, kdy jsem vzal A7iii do ruky, jsem se zamiloval :)) Je to prostě ergonomicky krásný foťák a fotky s ním jsou ještě dokonalejší. Naprostá přesnost, focus na oko, dokonalá videa, rychlý transfer do telefonu - nemám, co bych vytknul.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé funkce, skvělý obraz - hrozný návod

Pouze tělo 05.08.2019 podle mi58

Produkt jsem zakoupil před několika dny. Hodnotím ho velice dobře, kromě snadnosti používání, které je z velké části zaviněno nedostatečným návodem k obsluze. Zatím s ním pracuji intuitivně :-).

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Sony α7 III

Pouze tělo 31.07.2019 podle Arroway

Foťák zatím nemám moc dlouho, ale přechodu ze zrcadlovky rozhodně nelituji.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Vysněný foťák

Pouze tělo 30.07.2019 podle majlantalik

Techniku srovnávám pravidelně, a už dlouho jsem věděl, že tenhle foťák chci. Řada R mě neláká, protože to rozlišení navíc prostě nepotřebuji, ale zároveň je to můj už třetí Sony fotoaparát v řadě (A7R, A7II) a splnil všechno, co jsem od něj čekal. Mám jej teprve několik týdnů, ale v různých aspektech je proti svým předchůdcům prostě nesrovnatelný (video, AF, výdrž baterie)... Teď jen koupit jako druhé tělo A9 a budu mít vysněnou kombinaci pro všechny příležitosti :-)

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

téměř žádná zrtost při vysokém ISO

Pouze tělo 23.07.2019

Veliká spokojenost. Ostré fotky, žádný šum při špatném osvětlení

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé

Pouze tělo 14.07.2019 podle Josef65

Jsem spokojen se zakoupeným fotoaparátem, výborný snímač

0

0

0

Skvělé

Pouze tělo 13.07.2019 podle Saillo

Jsem velmi spokojen, slouží perfektně, můžu jen doporučit

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Super OSS

Pouze tělo 13.07.2019 podle Hunatp

Fotoaparát používam již osm měsíců, jsem nad míru spokojen super váha, ovládání, široký výber objektivů.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Poloprofesionální profesionál

Pouze tělo 09.07.2019 podle Andy221

Ač je fotoaparát oficiálně uváděn jako poloprofesionální, za sebe musím říct že předčí mnohé profesionální u konkurence. V ruce jsem měl již spoustu kousků od různých značek, ale tenhle drobek je všechny strčí do kapsy. Neuvěřitelné ostření, úžasná kvalita fotek se skvělým dynamickým rozsahem, nízký šum na vysokém ISO, úžasné barvy, pohodlná ergonomie a ovládání. Jediné co lze vytknout, je velmi obsáhlé a složité menu, kromě toho bych však mluvil o dokonalosti.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Sony A7iii

Pouze tělo 26.05.2019 podle majo73

AF na oko funguje skvele. Mnoho skvelých funkcií. Maximálna spokojnosť.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

...výborný i na detaily

Pouze tělo 19.05.2019 podle Zdeňka H

Model α7 III vlastním půl roku a super focení ! Díky !

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Výborné výstupy

Pouze tělo 12.05.2019 podle kira72

Moderní bezzrcadlovka se skvělými fcemi. Pro všechny věkové kategorie uživatzelů,

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

Nová dimenze

Pouze tělo 04.05.2019 podle Fotoap

První týden s tímto modelem mě přímo uchvátil. Rychlý start, nízký šum při vysokých hodnotách ISO, rychlé a přesné AF, nízká hmotnost. Pro dlouhodobé uživatele produktů Sony bezproblémové ovládání. Jedinou drobnou vadou na kráse je umístění ovladače kompenzace expozice (náchylné na nechtěné natavení kompenzace)

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Ostření

Tělo + 28–70mm objektiv se zoomem 30.04.2019 podle Stajny

AF je fakt hodně rychlý :) myslím, že ostření potěší každého kdo vezme tento foťák do ruky. Jen to ovládání respektive menu je hrozné.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Špatné

0

0

0

Super vystup

Pouze tělo 27.04.2019 podle Pakr

Odfocena prvni svatba a super. Prikoupim ještě FE 24 f1,4 a budu spokojeny☺

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Recenze

Pouze tělo 26.04.2019 podle MartinaP

mám tento produkt zatím krátce, takže se teprve seznamujeme :) Jsem člověk, který přešel z jiného systému, takže přechod je malinko složitější, ale už po několika dnech focení můžu říct, že jsem opravdu nadšená. Super funkce, možnosti nastavení, zatím si hraju a poznávám.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Nové funkce

Pouze tělo 25.04.2019 podle luboscahak

Produkt mám cca 4 měsíce, velice zajímavá práce i v extrémních podmínkách, stále mě překvapuje. Jak kvalita foto tak videa. Přešel jsem po 25. letech z Nikon a absolutně toho nelituji, jsem nadšen.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělá kvalita snímků

Pouze tělo 21.04.2019 podle Ivan45

Tento přístroj jsem zakoupil ořed vánoci, v prosinci 2018, a jsem velmi spokojen s kvalitou snímků a citlivosti.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Celkově vynikající

Pouze tělo 01.03.2019 podle DušanČ

Velmi mne překvapilo jak se mi vlastně začalo jednodušeji fotit a zaměřovat se na to jak chci aby výsledný obraz toho co chci vypadal, fotím už jen v manuálním režimu, což se mi s předchozím aparátem moc nedařilo a většina snímků má lepší výsledky než v minulosti ..

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

vinikající výstup obrazu

Pouze tělo 12.02.2019 podle mejla

Model α7 III zatím jen vlastním týden, učím se efektivně ovládat.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Špičkový foťák

Pouze tělo 06.12.2018 podle AmStaff

Exelentní výrobek, jediné co mě na foťáku chybí je funkce timelapse.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělé ovládání a funkce

Pouze tělo 16.09.2018 podle KaSka

S produktem jsem velmi spokojen, 2.SD karta by mohla také ukládat videa ve 4K.

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělé dílenské zpracování

Pouze tělo 23.08.2018 podle jena66

Výrobek předčil má očekávání. Ocenil jsem jeho velikost, utěsnění proti prachu a vlhkosti, přehledné menu, funkční výbavu.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

sony a7iii

Pouze tělo 23.08.2018

Zatím velká spokojenost. Jenom ty objektivy kdyby byly o něco levnější a dostupnějsí - třeba sony fe 24 105 f4. Také cenová politika sony je mi nejasná. Stejné vybavení má rozdílné cenové hladiny i napříč EU a v zámoří je ještě dostupnější.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Těšili jsme se, a očekávání splnilo vše.

Pouze tělo 27.07.2018 podle WeddingMirek

Maximální spokojenost, těším se že SONY mi přiroste k srdci na VŽDY.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

a7 iii

Tělo + 28–70mm objektiv se zoomem 02.06.2018 podle axoloti

spickovy vystup, male rozmery, ergonomie diky velikosti neni zcela idealni, nektere prvky jsou nedomyslene, velmi orezana pouzitelnost dotykoveho displaye, nedostupnost nahradnich akumulatoru, posun ostriciho bodu nedotazeny-jeho barva je sediva

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Průměrné

Snadné používání

Průměrné

1

0

0

Skvělé ostření

Pouze tělo 02.06.2018

Jediné co mi vadí, že originální aplikace nejsou v češtině.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Skvělá kvalita výstupu

Pouze tělo 31.05.2018 podle Vladan64

Produkt naplno splnil moje očekávání, drobné závady má každý systém

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Nové funkce jako ostření na oko, doty. displej,

Pouze tělo 11.05.2018 podle PerPe

Nové fce jsou výborné, jsem spokojen s volbou, doporučuji

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Sony A7mk3

Pouze tělo 07.05.2018 podle PetrG68

A7III je mým prvním FF od Sony s mount E. Co se týká kvality výstupu jsem nadšený, ovládání přístroje je intuitivní. Bohužel přístroj není moc pro evropské ruce a tak je nutností dokoupit battery grip. Zde je škoda, že Sony nedá moc na názor fotografů či nezaměstná člověka, který ergonomii fotoaparátu skutečně rozumí i když je s podivem ,že Sony A99mkII je skvěle navržena ,tak zde snad kromě změny malého joysticku a baterie zůstalo vše při starém. Zadní roler by mohl být více stranou, displej otočný, krytka u usb překáží, pojistka objektivu na opačné straně, atd. Také přepínání mezi displejem a hledáčkem je někdy až dyskfunční a vyvolat např.menu v hledáčku je nadlidský úkon. Výdrž baterie je velmi dobrá ,jen škoda ,že Sony nedodává zvlášť nabíječku v balení v této cenové kategorii. Pokud máte b.grip ,fotoaparát se velmi dobře drží, zaměření je rychlé, ukládání taktéž. Přístroj bych až na několik popsaných věcí hodnotil jako velmi dobrý ,fotografie špičkové.

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Špatné

Snadné používání

Dobré

3

0

0

neuvěřitelný stroj

Tělo + 28–70mm objektiv se zoomem 30.04.2018 podle TomG78

Koupil jsem ho před 14ti dny a jsem z něj unesen.. Baví mě na tom asi vše. Hlavně oproti jiné značce se mi líbí podání barev

Kvalita obrazu

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0