MOC

6 029,40 Kč

(včetně DPH a PHE poplatku)
12

4.5 based on 12 customer reviews

6
6
0
0
0
Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

Zákaznická hodnocení: 12

0

Skvěle funkce

SRS-XB41 20.06.2020

Zakoupen před měsícem jsem spokojen Design je top

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvěle hraje

SRS-XB41 19.06.2020 podle Anonym69420

Aplikace na mobil je velice nestabilní, pokud se vám zdají výšky a středy špatné, v aplikaci přepněte s Extra Bass do Normal modu.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

1

0

0

Dobře hraje.

SRS-XB41 10.06.2020 podle LW 12

Hezký bliká. Dobře hraje. Hezký bliká. Dobře hraje.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Průměrné

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

kvalitní výrobek

SRS-XB41 09.06.2020 podle milan4

zatím spokojenost první den , hraje krásně , snad přidat trochu výšek ..

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Dobré

Design

Dobré

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Hraje super

SRS-XB41 02.06.2020 podle Roubič

Při koupi jsem ho v prodejně porovnával s JBL Charge. Toto porovnání je parametry možná trochu nepřímé,ale cenově vyšli oba na stejně. Hudbu jsem zkoušel převážně rockovou a popravdě Extra Bass byl až příliš výrazný a výšky byli trochu potlačené. JBL byl čisčí. Po zjištění, že se vše dá ladit aplikací Sony music center (basy, ekvalizér,efekty,vypnout světla!) jsem si apku stáhl,zkusil a je to opravdu super. V té chvíli JBL ztrácel. Souhrn-zvukově vinikajici,vzhled-kazdy ať si názor udělá sám.

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Dobré

Snadné používání

Vynikající

0

0

0

Prenosný reproduktor Sony.

SRS-XB41 17.02.2020 podle Baky75

Kúpil som ho kvôli tomu, že mal vynikajúce parametre. Nie však všetko je tak dobre ako sa píše. Zistil som že sa nedá spárovať s modernou vežou hifi-system a ani z notebookom. Ak cez telefón spustim streem tak aj to je problém. Najlepšie reaguje na pesničky v telefóne. Ak je ale telefón v inej miestnosti, alebo za rohom už je problém. 30m. Platí len keď je v priamej vzdialenosti bez prekážok. To ma dosť sklamalo. Od Sony som čakal viac.

Kvalita zvuku

Průměrné

Funkce

Průměrné

Design

Dobré

Snadné používání

Průměrné

0

0

0

SRS XB 41

SRS-XB41 07.11.2019 podle Pájos

Reproduktor má úžasné basy zvlášť v uzavřeném prostoru , ovšem ani venku nelze přeslechnout , hravě smetl i JBL Extreme 2 a spoustu dalších i dražších reproduktorů , SRS XB 41 bych doporučil snad každému za rozumné peníze dostanete maximum .

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Celkem dobré

0

0

0

Úžasný ZVUK, a skvělé funkce

SRS-XB41 25.08.2019 podle Šimon k

Tento reproduktor dokáže vyprodukovat NESKUTEČNÝ zvuk, strašně se mi ten zvuk líbí, je vyvážený, zřetelné středy, výšky, ale hlavně, ty BASSY. Světelné efekty jsou také velmi dobré a moc se mi líbí. Party booster je spíše taková blbost, ale zabaví. Za mě, rozhodně doporučuji. (Že začátku jsem se rozhodoval mezi tímto reproduktorem a JBl Xtreme. Ale podle recenzí a názoru lidí jsem se rozhodl si koupit tento Sony, a nelituji.)

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Skvělý zvuk

SRS-XB41 20.06.2019 podle Petr101

Tento produkt mám od začátku roku a mohu jen doporucit

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0

0

Krásně hraje, krásně vypadá...

SRS-XB41 03.02.2019 podle Mimozemšťan

To sice ano ale, musíte mít zapnutý kódování SBS. Jinak funguje fakt suprově

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Dobrá hudba za dobrý peníz

SRS-XB41 04.01.2019 podle bosysus

Tento produkt jsem zakoupil pred mesicem a jsem s nim spokojeny kvalita zpracovani malinko mensi bassy jak xb 40 ale za to dosah bluetooth a stabilita celkove vice rve decibelly

Kvalita zvuku

Vynikající

Funkce

Dobré

Design

Vynikající

Snadné používání

Dobré

0

0

0

Vypadá dobře hraje dobre

SRS-XB41 31.12.2018 podle Vojta24

Mám ho teprve týden tak uvidíme zatím sem spokojený

Kvalita zvuku

Dobré

Funkce

Vynikající

Design

Vynikající

Snadné používání

Vynikající

1

0