Rozhýbejte svou představivost

Zúčastněte se s námi speciální dvoudenní online prezentace 

28. července, 15:00 (BST) / 16:00 PM (CET) 

Oficiální celosvětové uvedení tohoto dlouho očekávaného modelu s podrobnými informacemi. 

29. července, 17:00 (BST) / 18:00 (CET) 

Exkluzivní 90minutový živě streamovaný webinář zaměřený na detailní seznámení s fotoaparátem. Nabídneme také rozhovory se speciálními hosty, kteří se podělí o první dojmy z používání fotoaparátu v reálných podmínkách, a s technickými specialisty společnosti Sony. 

Chcete-li být o obou akcích včas informováni a dostat upozornění vždy před začátkem webináře, zaregistrujte se zde k odběru zpravodaje Alpha Universe.